OSTALE NOVICE
Stran
od 301
23.9.2017
Slovenski nogomet
Maribor je že tretjič v zgolj desetih krogih letošnje sezone skozi šivankino uho prišel do zmage. Tudi v Kidričevem se je mariborska barka nevarno zibala, a znova v razburkanih vodah varno prispela na cilj.
0
Slovenski nogomet
Darko Milanič zmago v Kidričevem pripisuje upornosti mariborske ekipe ter neizmerni veri v končno zmago kljub dvakratnemu zaostanku.
0
Slovenski nogomet
Spartak iz Moskve bo moral zaradi dogodkov na tekmi v Ljudskem vrtu plačati 60 tisoč evrov denarne kazni, za nameček pa v Sevillo ne bo smel odpeljati svojih navijačev.
0
22.9.2017
Slovenski nogomet
Maribor je v Kidričevem dvakrat zaostajal, se uspel vselej vrniti, domov pa se vrača s tremi osvojenimi točkami. Žilavi Aluminij je z golom v 89. minuti srečanja zlomil rezervist Dino Hotić.
11
18.9.2017
Slovenski nogomet
Mariborski trener Darko Milanič je vesel, da je po dveh zaporednih remijih njegov Maribor v Novi Gorici zmagal. V petek v Kidričevem z Aluminijem.
2
17.9.2017
Slovenski nogomet
Po intenzivni tekmi v ligi prvakov je malce oslabljena ekipa Maribora prebrodila tudi prvenstveno preizkušnjo proti Gorici. Vijoličasti so v Novi Gorici slavili s 3:0, dvakrat je zadel Jasmin Mešanović.
3
14.9.2017
Slovenski nogomet
Damjan Bohar je bil igralec tekme proti Spartaku, bil je namreč glavni akter ključnega trenutka tekme. Odkritje večera je bil rezervist Martin Kramarič, ki resno ogroža za gol nenevarnega Gregorja Bajdeta.
40
Slovenski nogomet
Mladi up Maribora Martin Kramarič meni, da se bo Maribor lahko kosal z vsemi tekmeci v skupini ter da lahko slovenski prvaki še presežejo točkovni izkupiček iz sezone 2014/15. Marwan Kabha obžaluje, da Maribor ni zmagal.
20
Slovenski nogomet
Oglejte si izstrelek, ki je v Ljudskem vrtu poletel iz tribune s Spartakovimi navijači in skoraj zadel sodnika tekme Deniza Aytekina. Rusom za nevaren incident grozi huda kazen.
19
Slovenski nogomet
Včerajšnji dan je bil za policiste v Mariboru izjemno naporen. Navijači Spartaka so poskrbeli za številne incidente, eden je celo napadel policista. Nekateri končali na streznitvi.
24
Stran
od 301