OSTALE NOVICE
Stran
od 278
25.3.2017
Slovenski nogomet
Izraelec Marwan Kabha, ki je pred dvema tednoma staknil neprijetno poškodbo stegenske mišice, daje vse od sebe, da bi se na igrišča vrnila že pred napovedanim rokom.
0
23.3.2017
Slovenski nogomet
Korak za korakom, brez prehitevanja in evforije. Športni direktor Maribora Zlatko Zahović se med reprezentančno pavzo oglaša s sporočilom ekipi in navijačem, da boja za naslov prvaka še ni konec.
17
21.3.2017
Slovenski nogomet
Disciplinski sodnik NZS je zaradi navijaških incidentov Mariboru in Olimpiji izrekel skupno globo v višini 4.450 evrov. Krško bo plačalo 200 evrov, ker na tekmi ni bilo glavnega trenerja.
8
Slovenski nogomet
Stara tribuna Ljudskega vrta postaja vse težja cokla pred desetletjem sicer delno obnovljenega stadiona, ki le pogojno izpolnjuje kriterije UEFA. V vse slabšem stanju je tudi igralna zelenica.
27
19.3.2017
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič meni, da so njegovi varovanci po hitrem zadetku v Celju zaigrali bolj ležerno in za to plačali ceno. Pomlad v celoti še vedno ocenjuje kot zelo dobro.
0
18.3.2017
Slovenski nogomet
Maribor ostaja neporažen v drugem delu sezone, a je nocoj na Areni Petrol prekinil niz zaporednih zmag. Vijoličasti so po novi asistenci Vršiča povedli preko Novakovića, Celjanom pa je točko zagotovil Volaš.
33
Slovenski nogomet
Mladi up Maribora Žan Celar je na tekmi prve mladinske lige proti Krki domačo obrambo vrtel kot na vrtiljaku in dosegel izjemen zadetek. Več v videu.
6
17.3.2017
Slovenski nogomet
Maribor bo v soboto naskakoval že tretjo zaporedno zmago proti Celjanom, ki v letošnji sezoni vijoličastim za povrh še niso zabili zadetka. Darko Milanič poudarja, da konkurenca nikoli ne počiva.
3
14.3.2017
Slovenski nogomet
Vodilni klub lige Maribor je za dlje časa izgubil pomembnega nogometaša. Izraelski vezist Marwan Kabha si je poškodoval zadnjo stegensko mišico, tako da Darko Milanič nanj ne bo mogel računati šest tednov.
10
13.3.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Olimpija je v vsega šestnajstih dneh na treh tekmah nanizala tri poraze in še pred koledarskim pričetkom pomladi povsem izpadla iz bitke za naslov državnega prvaka.
23
Stran
od 278