OSTALE NOVICE
Stran
od 285
27.5.2017
Slovenski nogomet
Maribor se na proslavljanje 14. naslova državnega prvaka odpravlja z zmago v žepu. Vijoličasti so z zadetkom Dina Hotića premagali Krško, ki pa je kljub današnjemu porazu obstalo v prvi ligi.
2
Slovenski nogomet
Najboljši igralec 1. SNL Dare Vršič je pripravljen na slovo od Maribora, kjer je v treh letih in pol zares užival le v letošnji sezoni. Pripravljen je sprejeti nov izziv v tujini, zadnjo tekmo za Maribor je že odigral.
15
23.5.2017
Slovenski nogomet
Pogodbe z Mariborom so podaljšali trije nogometaši. Prvi strelec ekipe Luka Zahović do leta 2020, izkušeni vratar Jasmin Handanović do leta 2018 ter branilec Aleksander Rajčević do leta 2019.
14
Slovenski nogomet
Ob Daretu Vršiču bo po sobotnem slavju naslova prvaka Maribor zapustil tudi osrednji branilec Rodrigo Defendi, ki bo kot prost igralec iskal nov klub.
3
Slovenski nogomet
Za steklenico Laškega se bosta v največji stavi tega poletja spopadli dve legendi, Sebastjan Cimirotić in Marcos Tavares. Na svojega favorita lahko stavite tudi vi, in sicer na stava.si. #nalegende
0
Slovenski nogomet
Mariborski župan Andrej Fištravec je izrekel "poslanico" nogometašem Maribora in poveličeval njihovo srčnost, ki ji po njegovem mnenju v slovenskem nogometu ni enake.
3
22.5.2017
Slovenski nogomet
NK Maribor vabi na proslavo 14. naslova državnega prvaka. Vijoličasti bodo slavili po tekmi proti Krškemu. Zadnjih pet tekem so prvaki sicer brez zmage.
9
21.5.2017
Slovenski nogomet
Prvak Maribor sezono zaključuje v drugoligaški formi. Na murskosoboški Fazaneriji je Marcos Tavares Mariborčane rešil poraza proti daleč najslabši ekipi v ligi Radomljam. Maribor na zadnjih treh tekmah osvojil le točko.
20
18.5.2017
Slovenski nogomet
Luka Zahović je postal imun na rotacije, čeprav je na zadnjih devetih tekmah zabil en sam gol. Lovljenje naziva prvi strelec lige je klubski projekt, ki morda napoveduje Zahovićevo slovo od Ljudskega vrta.
12
17.5.2017
Slovenski nogomet
Darko Milanič je, potem ko je lahko ob koncu slabo obiskanega srečanja proti Celju slišal žvižge na svoj račun in račun ekipe, znova "pozabil" na samokritiko. Videl je kompaktno ekipo, ki je izgubljala energijo.
6
Stran
od 285