OSTALE NOVICE
Stran
od 291
27.7.2017
Slovenski nogomet
Darko Milanič bi sicer bil še bolj zadovoljen, če bi Maribor sinoči zabil še kakšen gol, kljub temu pa rezultat in igro ocenjuje kot pozitivno. Na Islandiji prihodnji teden pričakuje pritisk s strani nasprotnika.
24
26.7.2017
Slovenski nogomet
Oglejte si, kako je kapetan Maribora Marcos Tavares Maribor močno približal uvrstitvi v playoff kvalifikacij za uvrstitev v Ligo prvakov.
0
Slovenski nogomet
Maribor je po slabem prvem polčasu v nadaljevanju prestavil v višjo prestavo in zahvaljujoč zadetku zimzelenega in neuničljivega Marcosa Tavaresa premagal islandski Hafnarfjordur z 1:0.
25
Slovenski nogomet
Maribor ima pred tekmo s Hafnarfjordurom kar nekaj težav. Z minutažo je nezadovoljen kapetan Tavares, s Šulerjem je nezadovoljen Milanič, nenavadna pa je tudi "katančevska" motivacija pred tekmo.
30
25.7.2017
Slovenski nogomet
Znova se je pred novo evropsko preizkušnjo Maribora oglasil športni direktor Zlatko Zahović. Maribor je pred težjim nasprotnikom od Zrinjskega, za napredovanje bo tako treba pokazati precej več.
44
Slovenski nogomet
Pomočnik Darka Milaniča Saša Gajser si je v živo ogledal sredinega nasprotnika Maribora v evropskih kvalifikacijah in mariborske nogometaše pozval k veliki previdnosti in potrpežljivosti.
13
Slovenski nogomet
Darko Milanič opozarja, da je FH Hafnarfjordur resna ekipa, ki igra po tleh, v visokem tempu. Čeprav prevzema vlogo favorita, pa poudarja, da je nasprotnik neznan širši javnosti, a ga je treba spoštovati.
20
23.7.2017
Slovenski nogomet
Maribor je v Kranju dolgo visel in kazalo je na veliko presenečenje v režiji Triglava, toda kvaliteta, izkušnje in resursi Maribora so prevladali. Darko Milanič v zasluženost zmage niti malo ne dvomi.
4
22.7.2017
Slovenski nogomet
Damjan Bohar je mojstrsko izigral obrambo kranjskega Triglava ter dosegel zadetek, ki je utrl pot popolnemu preobratu in zmagi vijoličastih.
6
Slovenski nogomet
Maribor se je v Kranju znašel v globokih težavah, a je navkljub zaostanku z 2:0 v zadnjih dvajsetih minutah dosegel tri gole in se po velikem preobratu dokopal do zmage. Strelec zmagovitega zadetka Marcos Tavares.
14
Stran
od 291