OSTALE NOVICE
Stran
od 282
25.4.2017
Slovenski nogomet
Po tekmah 30. kroga državnega prvenstva sta bila s strani disciplinskega sodnika NZS kaznovana Maribor in Gorica. Štajerci bodo plačali dobra dva tisočaka, Goričani 300 evrov.
0
23.4.2017
Slovenski nogomet
Darko Milanič je podrejen položaj Maribora proti Domžalam pokomentiral kot "pragmatičen pristop". Potrdil je tudi, da Dare Vršič noče podaljšati pogodbe z Mariborom, tako da v klubu že iščejo rešitve.
17
22.4.2017
Slovenski nogomet
Maribor je v osmi sekundi tekme proti Domžalam dosegel najhitrejši zadetek v zgodovini lige, kar je bilo bolj ali manj tudi vse, kar je opravil proti Domžalam in se z enim strelom v okvir vrat dokopal do treh točk.
37
Slovenski nogomet
Marcos Tavares je današnjo prvenstveno tekmo proti Domžalam začel silovito in gol zabil že v deveti sekundi igre! Mariborski kapetan zabil enega najhitrejših golov v zgodovini slovenskega nogometa.
7
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič si želi, da bi njegovi varovanci čim prej uresničili zastavljeni cilj in dvignili pokal za naslov državnega prvaka. Proti Domžalam pričakuje preudarno igro.
7
21.4.2017
Slovenski nogomet
Branilec Domžal Miha Blažič Mariborčane označuje kot najtežje nasprotnike v slovenskem državnem prvenstvu, vseeno pa meni, da lahko Domžale tudi v Ljudskem vrtu igrajo svojo igro.
1
16.4.2017
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič meni, da so njegovi varovanci v Velenju zabeležili eno najpomembnejših zmag v boju za naslov državnega prvaka.
1
Slovenski nogomet
Najboljši strelec Maribora Luka Zahović je v Velenju prekinil nekoliko daljši strelski post in svojemu moštvu priigral zmago, s katero je še korak bližje novemu naslovu državnega prvaka.
3
15.4.2017
Slovenski nogomet
Maribor je rane po pokalnem izpadu celil v Velenju, kjer je s petnajstim letošnjim zadetkom Luke Zahoviće premagal domači Rudar in pred ponedeljkovimi tekmami prednost povečal na 16 točk.
8
Slovenski nogomet
Dino Hotić, ki je v sredo dosegel svoj prvenec za Maribor, bi raje igral finale pokala kot pa se veselil spektakularnega zadetka. Zdaj upa, da bo Maribor čimprej prvak.
3
Stran
od 282