Uredništvo    2. oktober 2017
Igor Biščan po zmagi proti Gorici

V dobrem položaju smo

Trener Olimpije Igor Biščan priznava, da je bilo proti Gorici težko. Priznava pa tudi, da je Olimpija v tem trenutku v udobnem položaju, za kar zasluge pripisuje igralcem.
SORODNE NOVICE
Maribor komaj zmogel Ankaran
21.10.2017 | Slovenski nogomet
Po dolgem času velika zmaga Do...
21.10.2017 | Slovenski nogomet
Celjani prvič klonili doma
21.10.2017 | Slovenski nogomet
Bo tudi Ankaran doživel kanona...
21.10.2017 | Slovenski nogomet
Povratek Kronavetra zasenčil z...
20.10.2017 | Slovenski nogomet
Kabha ostaja še eno leto
20.10.2017 | Slovenski nogomet
(foto: pigac.si)
Olimpija je z novo zmago znova dve točki pred Mariborom na prvem mestu lestvice. Gorica je drago prodala svojo kožo, kar je po koncu nedeljske tekme priznal tudi trener Olimpije Igor Biščan. Hrvaški trener je zadovoljen s tem, kar je Olimpija prikazala in dosegla doslej. "Za nami je težka tekma. Slabo smo začeli, tako da je bilo težko od začetka. Imeli smo težave. Gorica je zadela, mi pa smo zapravili enajstmetrovko. Z dobro igro smo se v prvem polčasu uspeli vrniti v tekmo. V drugem polčasu smo igrali slabše kot v prvem, toda vseeno smo bili dovolj dobri, da smo dosegli še en gol. Še veliko tekem je do konca, toda trenutno smo v dobrem položaju. Moramo biti zadovoljni in pohvaliti moram svoje fante, pravi so."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
mesar1 3.10.2017, 10:09 Prijavi komentar
ti si exstra budala, zate bi blo posteno sojenje, da se olimpiji ne piska nobenga favla, pa nobenga penala, tole v nedeljo je blo vse tko kot je moral bit.
10zvezdic 2.10.2017, 20:30 Prijavi komentar
ko prebereš nekaj takega...človeka prime da bi nekoga pošteno nabil!!!!ZASLUGE GREDO SAMO PODKUPLIVI SODNIŠKI DRUŠČINI!!!Je normalno, da se večina sodniških napak zgodi v korist Olimpije????MI NISMO BUDALE,TER RAZUMEMO NOGOMETNO IGRO!!!!!DA TI JEBEM PURGESKO MATER!!!!!MARŠ!!!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE