OSTALE NOVICE
Stran
od 230
18.8.2017
Slovenski nogomet
Igor Biščan je z eno samo potezo povsem spremenil potek kariere Ricarda Alvesa. Portugalec po novem igra višje, kreira in strelja, manj pa se troši v obrambi. Zbral je že tri podaje in dva gola.
27
17.8.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je po tednih čakanja danes le prejela certifikat, s katerim bo Andresa Vombergarja lahko registrirala. Igral bo lahko že na naslednji tekmi proti Ankaranu.
0
16.8.2017
Slovenski nogomet
Iz ljubljanske Olimpije so danes sporočili, da je prišlo do sporazumne prekinitve sodelovanja z Davidom Tijanićem. 20-letni vezist se od kluba iz prestolnice poslavlja z zgolj devetimi nastopi.
7
12.8.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je zavzela prvo mesto na prvenstveni lestvici, potem ko je v Stožicah s 4:0 premagala velenjski Rudar. Med strelce so se vpisali Alves, Savić, Kapun in Eleke. Radan moral v bolnišnico.
62
8.8.2017
Slovenski nogomet
Trenutno drugouvrščena ekipa Prve lige Telekom Slovenije, Olimpija Ljubljana, je bočnega branilca Maria Jurčevića do konca sezone posodila v Aluminij.
12
6.8.2017
Slovenski nogomet
Kapetan Olimpije Branko Ilić meni, da so Ljubljančani v Kranju odigrali dobro tekmo, na kateri pa je manjkala le še pika na i v obliki zadetka. "Če bomo tako nadaljevali, se lahko nadejamo marsičesa," pravi Ilić.
20
5.8.2017
Slovenski nogomet
Serije zmag Olimpije je konec. Ljubljančani so v težkih vremenskih pogojih v Kranju oblegali vrata Triglava, a nekdanji vratar zmajev Elvis Džafić ni klonil. Maribor bo v nedeljo lahko sam na vrhu.
63
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Igor Biščan nikoli ni dvomil v to, da bo ljubljansko moštvo ujelo formo in pokazalo svoj pravi obraz. Posebne pohvale je namenil Ricardu Alvesu, Niku Kapunu in Abassu Issahu.
3
4.8.2017
Slovenski nogomet
Nekdanji trener Olimpije Marko Nikolić je po odhodu iz Ljubljane osvojil naslov srbskega prvaka, včeraj pa je s svojim Videotonom v kvalifikacijah za LE izločil močni francoski Bordeaux.
7
3.8.2017
Slovenski nogomet
Mladi napadalec Olimpije Luka Gajić je sezono začel v ljubljanskem klubu, najmanj do konca jesenskega dela sezone pa bo igral na posoji v Krškem.
1
Stran
od 230