OSTALE NOVICE
Stran
od 215
30.3.2017
Slovenski nogomet
Včerajšnjo tekmo Olimpije si je v družbi Milana Mandarića in Mladena Rudonje ogledal bivši hrvaški napadalec Boško Balaban. Slednji je povezan z Vincenzom Cavalierijem in znanim italijanskim agentom Federicom Pastorellom.
0
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Marijan Pušnik je bil globoko razočaran nad zmedeno, neodločno in zadrto predstavo svojih varovancev, ki so povsem zasluženo v Stožicah priznali premoč Gorici.
1
29.3.2017
Slovenski nogomet
Olimpija ostaja brez zmage to pomlad. Gorica je v Stožicah pokazala več od igre, bila nevarnejša in tudi povedla. Olimpija je srečno izenačila preko Elekeja, v sodnikovem podaljšku pa jo je potopil Žigon.
25
Slovenski nogomet
Olimpija je v nekaj manj kot dveletni eri predsednika Milana Mandarića imenovala pet trenerjev in tri športne direktorje. Najdlje je v prvem obdobju zdržal Ranko Stojić, najhitreje je odletel Marko Nikolić.
4
Slovenski nogomet
V taboru Olimpije so potrdili odhod športnega direktorja Ranka Stojića, ki je tako že drugič predčasno sklenil svojo "kadrovsko" epizodo v ljubljanskem klubu. Novega športnega direktorja ne bo.
6
28.3.2017
Slovenski nogomet
Od virov blizu Olimpije smo izvedeli, da je predsednik zmajev Milan Mandarić še drugič prekinil sodelovanje s športnim direktorjem Rankom Stojićem, ki je obljubljal močno Olimpijo, a pogorel.
36
Slovenski nogomet
Mladi napadalec Gorice Andrija Filipović je po spodbudnem zaćetku svoje epizode v slovenskem prvenstvu povsem osredotočen na jutrišnje gostovanje pri Olimpij.
0
21.3.2017
Slovenski nogomet
Disciplinski sodnik NZS je zaradi navijaških incidentov Mariboru in Olimpiji izrekel skupno globo v višini 4.450 evrov. Krško bo plačalo 200 evrov, ker na tekmi ni bilo glavnega trenerja.
8
20.3.2017
Slovenski nogomet
Trenerji, športni direktorji, Milan Mandarić in navijači čakajo na prebujenje najdražjega igralca slovenskega državnega prvenstva Blessinga Elekeja, ki postaja sinonim za težave zmajev v konici napada.
32
Slovenski nogomet
Napadalec Olimpije Julius Wobay se je javno opravičil za dogodek iz včerajšnje tekme proti Kopru, ko je gorečo baklo vrgel nazaj na tribuno.
6
Stran
od 215