OSTALE NOVICE
Stran
od 234
17.10.2017
Slovenski nogomet
Olimpija želi Roka Kronavetra vrniti v ekipo. Igralec, ki se vrača po poškodbi, se je opravičil navijačem, s katerimi je bil na bojni nogi, prav tako so se s pepelom posuli v klubu in prevzeli del odgovornosti.
9
15.10.2017
Slovenski nogomet
Kapetan Olimpije Branko Ilić izpostavlja samozavest v ljubljanskem moštvu, ki je še enkrat več nadoknadilo zaostanek in se v Kidrićevem dokopalo do novih treh točk. "Čutili smo, da prihaja gol," je povedal Ilić.
1
Slovenski nogomet
v Kidričevem je Olimpija odigrala po že videnem scenariju. Zaostanek, izenačenje in nato v drugem polčasu iskanje gola za zmago. Igor Biščan se ne pritožuje.
3
14.10.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je pred Mariborom zadržala prednost dveh točk. V Kidričevem so domači povedli, Ljubljančani so se nato vrnili, za izenačenje je zadel Nathan Oduwa, tri točke pa je prinesel gol Andresa Vombergarja.
5
2.10.2017
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Igor Biščan priznava, da je bilo proti Gorici težko. Priznava pa tudi, da je Olimpija v tem trenutku v udobnem položaju, za kar zasluge pripisuje igralcem.
2
1.10.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je doma že zaostajala proti Gorici, nato pa v zadnjih minutah preko Ricarda Alvesa izpeljala popoln preobrat, s katerim se je od svojega velikega tekmeca za naslov znova oddaljila za dve točki.
20
24.9.2017
Slovenski nogomet
Oglejte si neverjetno akcijo z včerajšnje tekme v Celju, v kateri je Olimpija v zgolj enem napadu zgrešila kar štiri strele. Enega so Celjani izbili z golove črte, enega je zaustavil okvir vrat.
0
23.9.2017
Slovenski nogomet
Olimpija si je v Celju priigrala več lepih priložnosti, vmes tudi zatresla prečko, a se morala na koncu zadovoljiti z remijem, s katerim je zapravila dve točki prednosti pred svojim večnim tekmecem.
21
20.9.2017
Slovenski nogomet
Nogometaši Olimpije bodo naslednjih pet tednov morali prebiti brez Issaha Abassa, en teden pa bo manjkal tudi branilec Aris Zarifović. Ganec se je poškodoval na treningu.
0
18.9.2017
Slovenski nogomet
V mesecu avgustu je bil najboljši med vsemi nogometaši v 1. SNL napadalec ljubljanske Olimpije Issah Abass. Najstnik iz Gane je v letošnji sezoni dosegel pet zadetkov na osmih prvenstvenih tekmah.
5
Stran
od 234