OSTALE NOVICE
Stran
od 222
24.5.2017
Slovenski nogomet
Olimpija, ki ji grozi izguba Nemanje Mitrovića, je po manj kot enem letu izgubila Djordja Crnomarkovića, ki nikoli ni dobil priložnosti. Zdaj se seli v Čukarički.
0
21.5.2017
Slovenski nogomet
Gorica je v derbiju predzadnjega kroga z zadetkom Nigerijca Osujija premagala Olimpijo in se zavihtela na drugo mesto prvenstvene lestvice. Gregor Sorčan v 86. minuti ubranil enajstmetrovko Danijelu Miškiću.
5
20.5.2017
Slovenski nogomet
Predsednik Olimpije Milan Mandarić pravi, da so v ljubljanskem klubu že izbrali igralce, ki jih želijo pripeljati v poletnem prestopnem roku ter da med njimi ni Agima Ibraimija.
4
19.5.2017
Slovenski nogomet
Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da je ljubljanska Olimpija obnovila zanimanje za dolgoletnega vezista Maribora Gorana Cvijanovića, ki bi v prestolnici lahko združil moči z Agimom Ibraimijem.
14
18.5.2017
Slovenski nogomet
Krilni nogometaš Olimpije Nathan Oduwa bo po težji poškodbi kolena trenerju Safetu Hadžiću na voljo že za nedeljsko tekmo z Gorico, so na spletni strani potrdili iz tabora lanskih prvakov.
6
Slovenski nogomet
Nogometaše ljubljanske Olimpije bi lahko v novo sezono s klopi povedel hrvaški trener Igor Bišćan. Po naših informacijah se nekdanji reprezentant in član Liverpoola že pogaja za prihod v zmajevo gnezdo.
6
17.5.2017
Slovenski nogomet
Kingsley Boateng je v Kopru znova zadel v polno, kljub temu pa je obžaloval zapravljeno priložnost, s katero bi zmaji iz Bonifike lahko odnesli vse tri točke.
1
16.5.2017
Slovenski nogomet
Olimpija se je dolgo spogledovala s četrto zaporedno zmago na koprski Bonifiki, na koncu pa je Koper le poskrbel, da tri točke niso odšle v prestolnico. Vnovič je v polno zadel Kingsley Boateng.
4
Slovenski nogomet
Disciplinski sodnik NZS je Mariboru zaradi neprimernega ravnanja navijačev v Kidričevem izrekel še 1.500 evrov denarni kazen in mu izrekel ukor zaradi zamujana na pričetek prvega polčasa.
6
Slovenski nogomet
Kaj pomeni smukanje Agima Ibraimija okrog Olimpije? Milan Mandarić z Makedoncem, ki je brez tekem že več kot pol leta, tvega eskalacijo primera Kronaveter. Ibraimi je v karieri zares uspel le v Sloveniji.
22
Stran
od 222