OSTALE NOVICE
Stran
od 225
22.6.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je odigrala zadnjo prijateljsko tekmo pred odhodom na Finsko, kjer jo čaka začetek evropskih kvalifikacij. Proti prvaku Kosova Trepči 89 so se zmaji dolgo časa spogledovali celo s porazom.
12
20.6.2017
Slovenski nogomet
Jakob Novak, Sandi Čoralić in Leo Ejup po oceni strokovnega vodstva Olimpije še niso dovolj zreli za igranje v Olimpiji. Vsi trije gredo na posojo.
0
19.6.2017
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Igor Biščan opozarja, da Ljubljančane na Finskem čaka igranje na umetni travi, kapetan Branko Ilić pa pričakuje zelo nevarnega nasprotnika, ki bo veliko igral na dolge žoge.
14
Slovenski nogomet
Prav vsi trije slovenski predstavniki v kvalifikacijah za ligo Europa bodo potovali daleč. Olimpija odhaja na Finsko k ekipi VPS, Domžale so dobile estonsko Floro, Gorica pa Shirak iz Armenije.
27
17.6.2017
Slovenski nogomet
Nogometaši Gorice so na prijateljski tekmi v Lescah visoko s 3:0 povozili ljubljansko Olimpijo, ki je tako na prvi resni prijateljski tekmi po prihodu Igorja Biščana doživela visok poraz. Zaigrala sta tudi oba novinca.
19
Slovenski nogomet
V taboru Olimpije so se z dolgo izjavo za javnost odzvali na vse pogostejše očitke, da predsednik Milan Mandarič zadolžuje klub in skrbi zgolj za dobičke svojih podjetij. V klubu kritike jemljejo kot zlonamerne.
32
16.6.2017
Slovenski nogomet
Ljubljanska Olimpija ne bo podaljšala pogodbe z Andražem Kirmom, tako da nekdanji reprezentant odhaja na tržišče kot prost nogometaš, so v petek potrdili iz zmajevega gnezda.
8
15.6.2017
Slovenski nogomet
Novembra lani, ko je Issah Abass prišel v Ljubljano, so pri Olimpiji govorili o pogodbi za tri leta in pol. Pozneje se je izkazalo, da Abass sploh ni Olimpijin. Zdaj je, saj je podpisal triletno pogodbo.
10
Slovenski nogomet
Mladen Rudonja uradno funkcije nima, toda de facto je športni direktor Olimpije. Njegova naloga je prodati kar nekaj nogometašev, le tako bo namreč lahko naredil prostor za nove. V Olimpiji trenutno 12 tujcev.
35
14.6.2017
Slovenski nogomet
Ljubljanska Olimpija je v današnji pripravljalni tekmi s 4:0 premagala moštvo Škofje Loke. Gole za zmaje sta dosegla Issah Abass in Blessing Eleke.
6
Stran
od 225