Uredništvo    26. avgust 2016
1. SNL, 7. krog

Delitev točk v Domžalah

Radomlje so v sedmem krogu 1. SNL remizirale z Krškim. Na tekmi pred vsega 300 gledalci kar dve enajstmetrovki. Nov zadetek mladega upa Martina Kramariča.
SORODNE NOVICE
Vombergar se bo hitro vrnil
23.10.2017 | Slovenski nogomet
Prestavljena tekma bo odigrana...
23.10.2017 | Slovenski nogomet
Dež odplaknil nedeljsko tekmo
22.10.2017 | Slovenski nogomet
Z velikim optimizmom nad Marib...
22.10.2017 | Slovenski nogomet
Video: Nwabueze že pušča svoj ...
22.10.2017 | Slovenski nogomet
Neverjetno, kako zelo nas ceni...
22.10.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni park Domžale, Gledalcev: 300, Sodnik: Damir Skomina
Radomlje: Aljaž Ivačič, Milan Anđelkovič, Žan Kumer, Tin Karamatić, Josip Balić, Igor Barukčič, Robi Jakovljevič (od 69. Domen Jugovar), Luka Gajić (od 60. Kristijan Šipek), Dušan Stoiljković, Marko Nunič, Luka Cerar.
Trener: Adnan Zildžović
Krško: Marko Zalokar, Klemen Šturm, Damjan Vuklišević, Robert Pušaver, Dejan Urbanč, Luka Pavič, Miha Drnovšek, Žiga Jurečič, Martin Kramarič (od 87. Nermin Haljeta), Tim Čeh (od 66. Rok Baskera), Filip Dangubić.
Trener: Stipe Balajić
(foto: SPS)
Na verjetno najslabše obiskani tekmi sedmega kroga 1. SNL smo videli remi. Zadnje Radomlje in do tega kroga šesto Krško sta se razšla z izidom 2:2.

Domača ekipa se je predstavila z novim trenerjem Janezom Žilnikom, ki se je razveselil vodstva po nekoliko boljšem začetku Krškega. Tekla je 23. minuta, ko je za 1:0 zadel Dušan Stoiljković. Veselje v domači zasedbi se ni še niti dobro pomirilo, ko je ekipa Krškega izenačila. Enajstmetrovko je s prekrškom pridelal vratar Ivačič, njen zanesljivi izvajalec pa je ta hip vroči mladenič Martin Kramarič. Z izidom 1:1 sta ekipi odšli na odmor med obema polčasoma.

V drugem polčasu nekoliko bolj živahna predstava. Kot prvi je z zaključnim strelom poizkušal Nunič, a neuspešno. Na drugi strani je Sadiković lepo zaposlil že omenjenega Kramariča, ki pa je zapravil priložnost za vodstvo Krčanov. Sprememba izida se je zgodila v 71. minuti, ko se je znova izkazal Kramarič, zaposlil Baskero, slednji pa je zadel za 2:1. Zdelo se je že, da bo Krško osvojilo tri točke, ko je glavni sodnik v 88. minuti po prekršku Baskere v kazenskem prostoru pokazal na belo točko. Igor Barukčić je zadel za končnih 2:2. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE