Uredništvo    6. maj 2017
1. SNL, 32. krog

Podlogar odločil v Radomljah

Zgodovinska prva prvoligaška tekma v Radomljah se ni končala po željah domačinov. Slavili so namreč gostje iz Celja, za minimalno zmago je zadel Matej Podlogar.
SORODNE NOVICE
Pušnik začel z remijem, Balaji...
24.6.2017 | Slovenski nogomet
Ibričić v Domžalah!
23.6.2017 | Slovenski nogomet
Zeba iz Aluminija v Romunijo
23.6.2017 | Slovenski nogomet
Kranj v pričakovanju Kekove Ri...
22.6.2017 | Slovenski nogomet
Na generalki remi s prvakom Ko...
22.6.2017 | Slovenski nogomet
Mešanović zadel že na prvi
22.6.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni park Radomlje, Gledalcev: , Sodnik: Dragoslav Perić
0 : 1
Radomlje: Aljaž Ivačič, Tin Karamatić, Gal Primc, Domen Jugovar (od 46. Luka Gajić), Filip Janković (od 53. Amer Krcič), Leo Ejup, Igor Barukčič, Marko Kovjenič (od 68. Mario Vasilj), Robi Jakovljevič, Marko Nunič, Luka Cerar.
Trener: Adnan Zildžović
Celje: Matjaž Rozman, Tadej Vidmajer, Elvedin Džinić, Jure Travner, Lovro Cvek, Amadej Brecl, Goran Cvijanovič, Nino Pungaršek (od 67. Janez Pišek), Rudi Vancaš Požeg (od 62. Jucie Lupeta), Matej Podlogar (od 79. Damir Hadžič), Dalibor Volaš.
Trener: Tomaž Petrovič
Pred koncem sezone, po kateri se selijo v drugo ligo, so v Radomljah dobili priložnost, da ob prenovi domžalske zelenice igrajo prvenstveno tekmo doma. Tega pri zadnjem klubu 1. SNL niso uspeli izkoristiti. Celjani so bili v prvem polčasu boljši nasprotnik, vendar je trajalo razmeroma dolgo, da so uspeli resneje ogroziti domačega vratarja. V 33. minuti pa vodstvo, zanj je poskrbel Matej Podlogar. Celjani so nato zapretili še dvakrat, vendar brez uspeha, domačini pa so bili z izjemo poizkusa Kovjeniča praktično nenevarni.

Tudi drugi polčas je bil razmeroma skop s priložnostmi. Razživelo se je šele po 70. minuti, ko je kar trikrat streljal rezervist Jucie Lupeta. Najlepšo priložnost za gol v drugem polčasu je imel v sodnikovem podaljšku izkušeni napadalec Dalibor Volaš, vendar Primorcu ni uspelo zadeti, tako da je ostalo pri izidu 1:0. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE