Uredništvo    17. september 2016
1. SNL, 9. krog

Radomlje dvakrat zapravile vodstvo

Nogometaši Radomelj v prvi četrtini prvenstva ostajajo brez zmage. Varovanci Janija Žilnika so proti Rudarju dvakrat povedli, a na koncu vknjižili le četrti remi v sezoni.
SORODNE NOVICE
Življenje na tarči
29.3.2017 | Slovenski nogomet
Uradno: Stojić je bivši
29.3.2017 | Slovenski nogomet
Olimpija še vedno lovi prvo
29.3.2017 | Slovenski nogomet
Stojić drugič zapušča Olimpijo...
28.3.2017 | Slovenski nogomet
Škrbić junak zmage Krškega
28.3.2017 | Slovenski nogomet
Mariborčani po zmago št. 500
28.3.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni park v Domžalah, Gledalcev: 200, Sodnik: Nejc Kajtazović
2 : 2
Radomlje: Aljaž Ivačič, Milan Anđelkovič (od 46. Aleksander Zukič), Rok Jazbec, Tin Karamatić, Domen Jugovar (od 66. Luka Cerar), Marko Kovjenič, Igor Barukčič, Luka Gajić (od 80. Liridon Osmanaj), Josip Balić, Dušan Stoiljković, Kristijan Šipek.
Trener: Adnan Zildžović
Rudar: Matej Radan, Mateo Mužek, Jean Claude Billong, Darko Zec, Damjan Trifkovič, Nikola Tolimir (od 72. Sven Dodlek), Mitja Lotrič (od 74. Mate Eterović), Klemen Bolha, Anže Pišek, Bojan Vručina, Dominik Glavina.
Trener: Vanja Radinović
(foto: uradna spletna stran kluba)
Nogometaši Radomelj po prvi četrtini prvenstva, v kateri so spoznali vse svoje nasprotnike, niso uspeli zmagati, še najbližje pa so bili prav v zadnjem poizkusu, ko so proti Rudarju kar dvakrat zapravili vodstvo.

V prvem polčasu so redki gledalci videli redke priložnosti. V 12. minuti je zapretil Francoz Jean-Claude Billong, v nadaljevanju pa je svoje delo zanesljivo opravil domači vratar Aljaž Ivačič, ki je ubranil zaporedna strela Nikole Tolimirja in Dominika Glavine. Radomljani so zapretil devet minut pred koncem polčasa, ko je z roba kazenskega prostora meril Luka Gajič, a je gostujoči vratar Matej Radan strel ubranil.

V drugem polčasu se je igra razživela. Radomlje so povedle v 53. minuti, ko je prekršku Billonga kapetan Igor Barukčić uspešno izvedel enajstmetrovko. Vodstvo je trajalo le šest minut, nakar je po odbiti žogi po strelu Bojana Vručine zadel Darko Zec. Štiri minute kasneje bi Radomlje kmalu znova prevzele vodstvo, a Domen Jugovar z  desetih metrov ni uspel premagati Radana. V  72. minuti je Kristijan Šipek v drugem poskusu premagal Radana in Radomlje popeljal v vodstvo, izenačenje pa je sledilo deset minut kasneje, ko je zmedo v kazenskem prostoru najbolje izkoristil Hrvat Dominik Glavina. Radomlje bi v zadnjih minutah skoraj ostale praznih rok, a strela Vručine in Mateja Eterovića nista zadela cilja.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE