Uredništvo    2. avgust 2017
Osvežitev v mladinskem pogonu Rudarja

Anđelković bo pomagal Rudarju

Pred kratkim upokojeni branilec Milan Anđelković, ki je največji pečat pustil v majicah Celja in Olimpije, bo po novem trener mladinske ekipe Rudarja iz Velenja.
SORODNE NOVICE
Ožboltova dva dovolj le za toč...
20.8.2017 | Slovenski nogomet
Na vrhu brez sprememb
20.8.2017 | Slovenski nogomet
Dob in Dekani uspešna v gosteh
20.8.2017 | Slovenski nogomet
Issah odrešil zmaje
20.8.2017 | Slovenski nogomet
Če bi zadeli za 2:0, ne bi bil...
20.8.2017 | Slovenski nogomet
Vsaj šest tednov brez Zahovića
20.8.2017 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Strokovni štab Rudarja iz Velenja bo v prihodnje močnejši za še en znan obraz. Vodenje mladinske ekipe je namreč prevzel 35-letni Milan Anđelkovič, ki je v majici Radomelj sklenil svojo nogometno kariero, v kateri si ga bodo številni najbolj zapomnili po predstavah v majicah Celja in ljubljanske Olimpije.

Anđelković je še v minuli sezoni nastopal v majici Radomelj, nato prevzel vodenje selekcije do 15 let, pred odhodom pa je bil pomočnik glavnega trenerja Adnana Zildžovića. Za njim je sicer razgibana kariera, v kateri je med drugim nastopal tudi v Italiji, Avstriji, na Cipru, na Poljskem in na Japonskem.

"V Velenju mi je všeč, samo mesto že poznam, saj sem bil že večkrat tukaj. Pogoji so zelo dobri, nova umetna trava, dva pomožna igrišča z naravno travo. Moram reči, da so pogoji za delo res na zelo visoki ravni. V letošnjem letu želimo naučiti fante spoštovanja eden do drugega, jim vcepiti zmagovalno miselnost in jih čim bolje usmeriti, na tem mestu pa bi jim sporočil naslednje, sam verjamem v trdo delo, tako da… garamo! " je za klubsko spletno stran povedal Anđelković.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
LJUBIM_NOGOMET 2.8.2017, 18:16 Prijavi komentar
Ta izjava je taaak slabo skupaj sestavljena, da glava boli oz. celo peče. In to mene, antitalenta za slovenščino... Dva pomožna igrišča? Potem so pogoji zelo dobri/na zelo visoki ravni, omenjeno dvakrat v dveh povedih? Od besede "usmeriti" dalje je vse logično skupaj sestavljeno?
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE