Uredništvo    30. november 2016
1. SNL, 19. krog

Krško do točke v Velenju

Rudar nikakor ne uspe premagati Krškega. Tradicija osvajanja točk Krčanov v dvoboju z Velenjčani se je nadaljevala tudi danes, ko je bilo na stadionu Ob jezeru 2:2.
SORODNE NOVICE
Pet največjih razočaranj sezon...
30.5.2017 | Slovenski nogomet
Najboljših enajst sezone
30.5.2017 | Slovenski nogomet
Popolna tekma edina pot do zma...
29.5.2017 | Slovenski nogomet
V pokalu lahko rešimo sezono
29.5.2017 | Slovenski nogomet
Maribor ni vajen biti brez nas...
29.5.2017 | Slovenski nogomet
Investitorji in "investitorji"
29.5.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Mestni stadion ob jezeru, Gledalcev: 120, Sodnik: Slavko Vinčič
2 : 2
Rudar: Matej Radan, David Kašnik, Mateo Mužek, Marko Iharoš, Damjan Trifkovič, Klemen Bolha (od 65. Denis Grbič), Stjepan Babić, Mitja Lotrič (od 46. Bojan Vručina), Mate Eterović (od 56. John Mary), Damir Grgić, Dominik Glavina.
Trener: Vanja Radinović
Krško: Marko Zalokar, Marko Krajcer, Damjan Vuklišević, Robert Pušaver, Jan Gorenc, Arafat Mensah Ibrahim, Damir Sadiković, David Kovačič (od 60. Jure Špiler), Nermin Haljeta (od 87. Miljan Škrbić), Filip Dangubić, Martin Kramarič (od 79. Tim Čeh).
Trener: Rok Zorko
(foto: uradna spletna stran kluba)
Tekmo v Velenju si je danes ogledalo izjemno malo gledalcev, ki pa so bili z izkupičkom domače ekipe verjetno prej nezadovoljni kot zadovoljni. Kar dolgo je sicer izgledalo, da bo Rudar proti Krškemu znova izgubil. Po začetni pobudi domačinov so gostje povedli že v 13. minuti, ko je z glavo po podaji iz kota zadel branilec Damjan Vuklišević, sicer posojen nogometaš Maribor in eden tistih, ki v prejšnjem krogu v Ljudskem vrtu niso smeli igrati. Nogometaši Rudarja so skušali vzpostaviti igro in priti do priložnosti, toda to jim ni najbolj uspevalo. Gostom pač. Sadiković je v 38. minuti napovedal povišanje vodstvo, ki so ga Krčani dosegli v 43. minuti, ko je zadel še Martin Kramarič, prav tako nogometaš Maribora. 

Rudar je bil tudi v drugem polčasu brez pravih idej. Stjepan Babić je v 59. minuti sprožil enega redkih strelov proti golu Krškega, vendar se izid ni spremenil. Kazalo je že na črn scenarij za domače moštvo. Potem pa so domačini le pritisnili na plin. V 71. minuti je Grbić zapravil priložnost. Potem pa je le sledil gol. Po podaji Grbića je zadel John Mary. Velenjčani so se naposled le izvlekli, ko je po podaji Maryja v 86. minuti za 2:2 zadel Bojan Vručina. Na koncu je Rudar skorajda zmagal, vendar prvi strelec lige Glavina ni uspel zadeti. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE