Uredništvo    16. julij 2016
1. SNL, 1. krog

Remi v Velenju

Povsem spremenjena ekipa Krškega je že na svoji prvi tekmi v novi sezoni presenetila nasprotnika. Rudar je doma vodil, a vodstvo zakockal. Na koncu remi - 1:1.
SORODNE NOVICE
Vombergar se bo hitro vrnil
23.10.2017 | Slovenski nogomet
Prestavljena tekma bo odigrana...
23.10.2017 | Slovenski nogomet
Dež odplaknil nedeljsko tekmo
22.10.2017 | Slovenski nogomet
Z velikim optimizmom nad Marib...
22.10.2017 | Slovenski nogomet
Video: Nwabueze že pušča svoj ...
22.10.2017 | Slovenski nogomet
Neverjetno, kako zelo nas ceni...
22.10.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Ob jezeru, Gledalcev: 500, Sodnik: Bojan Mertik
1 : 1
Rudar: Borivoje Ristić, Darko Zec, Mateo Mužek, Jean Claude Billong, Denis Grbič (od 70. Mate Eterović), Nikola Tolimir, Klemen Bolha, Leon Črnčič (od 78. Bojan Vručina), Mario Babić, Amer Krcič, Dominik Glavina.
Trener: Marijan Pušnik
Krško: Marko Zalokar, Klemen Šturm, Damjan Vuklišević, Marko Dušak, Luka Pavič, Žiga Jurečič (od 62. Ranko Moravac), Jure Špiler (od 71. Dejan Vokić), Luka Štefanac, Martin Kramarič (od 90. Aleš Kožar), Filip Dangubić, Tim Čeh.
Trener: Stipe Balajić
(foto: SPS)
Domača ekipa, ki je med pavzo doživela precej sprememb v vseh segmentih, tudi na trenerski poziciji, je tekmo začela bolje. Kot prvi je Krčanom zapretil Mario Babić, a se je Zalokar izkazal. Že v 16. minuti pa vodstvo za varovance srbskega trenerja Krčmarevića. Zadel je novinec v Velenju Glavina. Slednji je v mrežo pospravil odbitek Zalokarja po strelu Grbića. Velenjčani so bili do odhoda na odmor boljši nasprotnik, nogometaši Krškega, ki je poleti prav tako doživelo prisilni remont ekipe, pa v prvem delu igre sploh niso konkretno streljali na domači gol.

Nogometaši Rudarja so imeli v drugem polčasu priložnost, da podvojijo vodstvo in tekmo mirno pripeljejo do konca. V 60. minuti je strelec zadetka Glavina stresel prečko. Gostje so sploh prvič danes streljali v 65. minuti, a nenevarno. Krško je bilo vseeno potrpežljivo in v 75. minuti tudi nagrajeno, ko je zadel Filip Dangubić in postavil končni izid srečanja 1:1. Velenjčani so preko Bojana Vručine nekaj pred koncem tekme lovili zmago, toda Hrvat je bil nenatančen. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE