Uredništvo    5. november 2016
1. SNL, 16. krog

V Velenju brez golov

Uvodni obračun šestnajstega kroga državnega prvenstva ni prinesel zadetkov. Remi v Velenju bolj ustreza nogometašem Aluminija, ki so na zadnjih sedmih tekmah doživeli le en poraz.
SORODNE NOVICE
Dež odplaknil nedeljsko tekmo
22.10.2017 | Slovenski nogomet
Z velikim optimizmom nad Marib...
22.10.2017 | Slovenski nogomet
Video: Nwabueze že pušča svoj ...
22.10.2017 | Slovenski nogomet
Neverjetno, kako zelo nas ceni...
22.10.2017 | Slovenski nogomet
Maribor komaj zmogel Ankaran
21.10.2017 | Slovenski nogomet
Po dolgem času velika zmaga Do...
21.10.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Mestni stadion ob jezeru, Gledalcev: 300, Sodnik: Miran Bukovec
0 : 0
Rudar: Matej Radan, David Kašnik, Senad Jahič, Mateo Mužek, Stjepan Babić, Damjan Trifkovič, Denis Grbič (od 80. Darko Zec), Mitja Lotrič (od 68. Bojan Vručina), Mate Eterović (od 59. John Mary), Damir Grgić, Dominik Glavina.
Trener: Marijan Pušnik
Aluminij: Luka Janžekovič, Vedran Turkalj, Lovro Cvek, Nemanja Jakšić, Josip Zeba, Milan Kocić, Dejan Krljanovič (od 75. Dejan Petrović), Žiga Škoflek, Toni Petrović (od 90. Mihael Rebernik), Matic Vrbanec, Blaž Kramer (od 72. Alexander Srdić).
Trener: Slobodan Grubor
(foto: NK Rudar Velenje / Jurij Kodrun)
Nogometaši Rudarja iz Velenja imajo skozi celotno sezono ogromno težav s stanovitnostjo, ki je bila očitna tudi danes, ko je Aluminij iz Kidričevega domov odnesel dragoceno točko. Rudar je pred svojimi navijači v letošnji sezoni slavil le enkrat, z remijem pa so zagotovo veliko bolj zadovoljni v taboru Aluminija, ki je v zadnjih tednih v dobri formi, saj je na zadnjih sedmih prvenstvenih tekmah doživel le en poraz.

Obračun v Velenju, kot je razvidno že iz končnega izida, ni navdušil. Obe ekipi sta si priigrali bore malo priložnosti, še najbolj nevarni pa sta bili ob prekinitvah. Rudar je bil najbližje zadetku v 15. minuti, ko je Stjepan Babić v gneči v kazenskem prostoru zadel vratnico, tudi naslednja priložnost Rudarja pa je prišla po predložku iz kota in sicer v 41. minuti, ko je nevarno meril Damir Grgić. Aluminij je na drugi strani zapretil preko prvega asistenta lige Matica Vrbanca, a je domači vratar Matej Radan njegov strel uspel ubraniti.

V drugem polčasu je bilo priložnosti še manj, edini omembe vreden poizkus pa je pripadel Kameruncu Johnu Maryju, ki je vratarja gostov Luko Janžekovića skušal premagati z ambicioznim lobom  z 40 metrov.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE