OSTALE NOVICE
Stran
od 52
27.5.2017
Slovenski nogomet
Tudi z nekaj sreče je Rudar obstal v 1. SNL, čeprav je na zadnji tekmi sezone le remiziral z Radomljami. Pred velenjskim klubom je pestro poletje.
0
Slovenski nogomet
Po bridkem koncu celjsko-ukrajinskega partnerstva bi podoben scenarij lahko sledil tudi v Velenju. Direktor podjetja Novi Rudar, ki upravlja s klubom, Boris Vargas, trdi, da želijo v klubu z njimi prekiniti pogodbo.
1
21.5.2017
Slovenski nogomet
Rudar iz Velenja je bil navkljub zgodnji izključitvi Darka Zeca v Celju na pragu odrešilne zmage, a je rezervist Jucie Lupeta v zadnjih trenutkih poskrbel, da bodo knapi nemirni še teden dni.
14
17.5.2017
Slovenski nogomet
Rudar in Aluminij po današnjem neposrednem obračunu v 34. krogu nista še varna za obstanek v ligi. Z remijem (2:2) sta si razdelila točki. Projekt investitorjev v Velenju ne navdušuje.
0
13.5.2017
Slovenski nogomet
Olimpija pred današnjo tekmo z Domžalami ni več sama s 53 točkami. Toliko jih ima namreč zdaj tudi Gorica, ki je v 33. krogu premagala Rudar.
0
Slovenski nogomet
Predsednik Rudarja iz Velenja Simon Dobaj se je odzval na prispevak Planet TV, ki namiguje na serijsko nameščanje tekem v letošnji sezoni. Velenjčani obtožbe zanikajo.
0
11.5.2017
Slovenski nogomet
Ognjen Karišić, zastopnik napadalca Rudarja Johna Maryja, razkriva, da se drugi strelec 1. SNL odloča med Francijo, ZAE, Turčijo, Nemčijo, Kitajsko in Katarjem.
0
10.5.2017
Slovenski nogomet
Dominik Glavina je s 16 zadetki trenutno prvi strelec slovenske lige. Kot kaže bo nadaljeval tradicijo svojih predhodnikov in po strelsko uspešni sezoni mimo Maribora in Olimpije odšel iz 1. SNL.
2
7.5.2017
Slovenski nogomet
Branilec Rudarja iz Velenja Marko Iharoš je ob zmagi Rudarja proti Olimpiji dosegel enega najbolj spektakularnih zadetkov v letošnji sezoni.
4
Slovenski nogomet
Olimpija je dan po mariborskem slavju znova dobro odigrala svojo vlogo posmeha 1. SNL in še drugič zapovrstjo doživela poraz proti Rudarju, ki se je po vodstvu s 4:0 "usmilil" gostov iz Ljubljane.
8
Stran
od 52