OSTALE NOVICE
Stran
od 56
24.9.2017
Slovenski nogomet
Domžale nikakor ne najdejo poti iz krize. Po izpadu iz pokala so Domžalčani razočarali tudi na domači prvenstveni preizkušnji, na kateri jih je porazil velenjski Rudar. Odločil je John Mary.
8
20.9.2017
Slovenski nogomet
Velenjski Rudar se je danes okrepil z novim branilcem. V svoje vrste jim je na enoletno posojo uspelo zvabiti prvega Iračana v zgodovini slovenskega prvenstva, Najma Shwana Alija Al Quraishija.
1
16.9.2017
Slovenski nogomet
Triglav je prvo četrtino prvenstvo sklenil brez zmage. Na razmočenem igrišču v Kranju je doživel že četrti zaporedni poraz; tokrat je bil z 2:1 boljši Rudar iz Velenja.
1
Slovenski nogomet
Vodstvo Rudarja iz Velenja je sklenilo dveletno pogodbo s 23-letnim hrvaškim branilcem Josipom Tomaševićem, ki je pred prihodom v Slovenijo nazadnje igral za Cibalio.
0
8.9.2017
Slovenski nogomet
Uvodni obračun 8. kroga prvenstva je v Velenju prinesel številne priložnosti, a sta se na koncu Rudar in Aluminij tudi ob treh vratnicah oziroma prečkah razšla brez zadetkov.
0
1.9.2017
Slovenski nogomet
Vodstvo Rudarja iz Velenja je sporazumno prekinilo pogodbo z drugim najboljšim strelcem 1. SNL v minuli sezoni Dominikom Glavino. V Velenje je medtem prispel branilec iz Iraka.
7
26.8.2017
Slovenski nogomet
Gorica je z zadetkom Andrije Filipovića v zadnji minuti premagala Rudar in s tretjo zaporedno zmago povsem prebrodila krizo iz začetka sezone. Tekma je bila prekinjena zaradi izpada elektrike.
3
21.8.2017
Slovenski nogomet
Rudar iz Velenja je v prvih sedmih minutah razrešil vsa vprašanje glede zmagovalca savinjsko-šaleškega obračuna proti Celju. Mladi Milan Tučić dosegel zadetek in prispeval asistenco.
11
14.8.2017
Slovenski nogomet
Sobotna tekma v Ljubljani je bila za Mateja Radana, vratarja Rudarja, izjemno boleča. Po močnem udarcu z žogo je Radan pristal v bolnišnici, a na srečo brez hujših posledic.
0
12.8.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je zavzela prvo mesto na prvenstveni lestvici, potem ko je v Stožicah s 4:0 premagala velenjski Rudar. Med strelce so se vpisali Alves, Savić, Kapun in Eleke. Radan moral v bolnišnico.
62
Stran
od 56