Uredništvo    13. avgust 2017
Rostov preseneča tud v novi sezoni

Mevlja zadel, Majer asistiral

Srečanje ruskega prvenstva med Ufo in Rostov so začeli kar štirje slovenski nogometaši, ob zmagi Rostova s 4:1 pa se Miha Mevlja izkazal z zadetkom, Žan Majer pa z asistenco.
SORODNE NOVICE
Verbič prebil ledino
20.8.2017 | Slovenski nogomet
Video: Matavž znova v polno
19.8.2017 | Slovenski nogomet
Mura ponižala lanskega prvolig...
13.8.2017 | Slovenski nogomet
Dokler ni podpisa ...
9.8.2017 | Slovenski nogomet
Skubic veliki junak Konyasporj...
7.8.2017 | Slovenski nogomet
Ilirija na uvodni tekmi razbil...
6.8.2017 | Slovenski nogometNa tekmi šestega kroga ruskega prvenstva med Ufo in Rostovom se je prvič doslej zgodilo, da so prvoligaško tekmo v Rusiji začeli kar štirje nogometaši iz Slovenije - v domačih vrstah je začel Bojan Jokić, v gostujočih pa Miha Mevlja, Žan Majer in Matija Boben. Slovenci iz Rostova so bili po koncu tekme veliko bolj zadovoljni, saj je Rostov slavil kar s 4:1, pri tem sta vidno vlogo odigrala tudi dva Slovenca. Miha Mevlja je z glavo dosegel zadnji zadetek na tekmi, nekdanji član Domžal Žan Majer pa je asistiral pri prvem zadetku Rostova.

Po šestih krogih Rostov na lestvici zaseda sijajno drugo mesto, kar je ne glede na uspehe prejšnjih sezon veliko presenečenje, saj je Rostov poleti ostal brez tako rekoč vseh ključnih igralcev, poslovil pa se je tudi avtor uspehov Kurban Berdijev, ki se je vrnil na klop Rubina iz Kazana.

V Rusiji je bilo sicer v soboto vse v znamenju velikega moskovskega derbija med CSKA in Spartakom, ki ga je z 2:1 dobil CSKA. Aktualni prvak Spartak je v novo sezono krenil zelo neprepričljivo, saj je na prvih šestih tekmah osvojil le osem točk in trenutno na lestvici zaseda skromno osmo mesto.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE