Prva SNL

OGLAŠEVANJE
Kakovostni, resni in organizirani
Trener Olimpije Igor Biščan ni skrival zadovoljstva po lepi zmagi v Gorici, s katero so Ljubljančani ohranili stoodstotni izkupiček in uspešno zakorakali v novo sezono. Eno "odkritij" začetka sezone je Ricardo Alves.
Kakovostni, resni in organizirani
Video: Eleke in Alves šov
Olimpija odločno krenila v sezono
Vombergar tekmo Olimpije gledal s tribune
Ko smo dominirali, se je obrnilo
OSTALE NOVICE Več novic...
Tudi Domžalčani zmleli Celjane
14
23.7.2017 | Slovenski nogomet
Celjani bodo imeli v novi sezoni očitno precejšnje težave, kajti po Olimpiji so jih "torpedirali" tudi Domžalčani in v celjsko mrežo pospravili kar štiri žoge. Franjić dvakratni strelec.
Pranjić iz Kopra na Ciper
0
23.7.2017 | Slovenski nogomet
Hrvaški veteran Danijel Pranjić je pobegnil s potopljene koprske barke. Ne bo še končal svoje kariere, po novem je član ciprskega Anorthosisa.
Ko smo dominirali, se je obrnilo
3
23.7.2017 | Slovenski nogomet
Maribor je v Kranju dolgo visel in kazalo je na veliko presenečenje v režiji Triglava, toda kvaliteta, izkušnje in resursi Maribora so prevladali. Darko Milanič v zasluženost zmage niti malo ne dvomi.
Olimpija v Novi Gorici
1
23.7.2017 | Slovenski nogomet
Maribor po dveh odigranih krogih ostaja stoodstoten, četudi mu v Kranju ni bilo lahko. Zaenkrat je presenečenje začetka sezone Rudar, ki je zbral šest točk. Olimpija danes v Novi Gorici.
Video: Spektakularen prvenec Radića
0
22.7.2017 | Slovenski nogomet
Hrvaški napadalec Dominik Radić, ki je poleti okrepil vrste Rudarja iz Velenja, je svojo epizodo v slovenskem prvenstvu odprl z izjemnim zadetkom v slogu največjih velemojstrov.
Rudar odlično krenil v sezono
0
22.7.2017 | Slovenski nogomet
Nogometaši Rudarja iz Velenja so nadgradili zmago proti Domžalam ter proti Ankaranu ohranili stoodstotni izkupiček. Hrvaška novinca Dominik Radić in Dario Vizinger že zadela v polno.