OSTALE NOVICE
Stran
od 721
23.1.2017
Slovenski nogomet
Bočni branilec Domžal Jure Balkovec navkljub zanimanju Olimpije, Maribora in ADO Den Haaga do nadaljnjega ostaja v Domžalah. Z moštvom je že odpotoval na priprave v Umag.
0
Slovenski nogomet
Domžalčani so sklenili dve in pol letno pogodbo s 25-letnim hrvaškim krilnim igralcem Petrom Franjićem, ki je pred prihodom v Slovenijo nazadnje igral za azerbejdžansko Gabalo.
1
Slovenski nogomet
Pri velenjskem Rudarju zanikajo težave z izplačili plač, prav tako trdijo, da so sanirali večino dolgov. Tudi na igrišču klub uresničuje zastavljene cilje.
0
Slovenski nogomet
Vodstvo Olimpije je na uradni spletni strani potrdilo zanimanje za nekdanjega kapetana Kopra Ivico Guberca, ki pa je ponudbo zavrnil, saj želi kariero še naprej nadaljevati v tujini.
14
Slovenski nogomet
Srbski podprvak Partizan, ki se trenutno nahaja na pripravah v Sloveniji, ni imel niti najmanjših težav s Koprom. Slednji je že v prvem polčasu prejel kar štiri zadetke.
2
22.1.2017
Slovenski nogomet
Navijači Olimpije Green Dragons so se z ogorčenjem odzvali na govorice, da bi nekdanji kapetan Kopra Ivica Guberac lahko postal novi član ljubljanskega kluba. Njegovemu prihodu odločno nasprotujejo.
32
Slovenski nogomet
Domžalčani so se v Messendorfu v bližini Gradca pomerili s kandidatom za naslov avstrijskega prvaka Sturmom in izgubili z 0:2. Na preizkušnji je hrvaški nogometaš Matija Špičić.
1
Slovenski nogomet
Nogometaši Gorice so na prvi pripravljalni tekmi gostili ekipo ljubljanskega tretjeligaša Brava in slavili s 3:1. Ob zmagi so Goričani zastreljali še dve enajstmetrovki.
1
Slovenski nogomet
Ljubljanska Olimpija se je na drugi pripravljalni tekmi pomerila z drugoligašem Dobom in ga premagala kar s 7:0. Dvakrat se je med strelce vpisal tudi novinec Kingsley Boateng.
0
Slovenski nogomet
Maribor je na prijateljski tekmi v madžarskem Zalaegerszegu s 3:1 premagal domači ZTE in tako sklenil kratke priprave v Prekmurju. Med strelci tudi mladi up Luka Štor.
4
Stran
od 721