OSTALE NOVICE
Stran
od 744
28.3.2017
Slovenski nogomet
Mladi napadalec Gorice Andrija Filipović je po spodbudnem zaćetku svoje epizode v slovenskem prvenstvu povsem osredotočen na jutrišnje gostovanje pri Olimpij.
0
Slovenski nogomet
Z današnjo tekmo na Bonifiki, kjer se bosta pomerila Koper in Krško, se začenja 26. krog 1. SNL. V sredo na sporedu preostali obračuni, Maribor gosti Radomlje, V Ljubljano pa k Olimpiji prihaja Gorica.
0
26.3.2017
Slovenski nogomet
Slovenska reprezentanca je v Glasgowu pokvarila marsikaj, kar je uspela zgraditi v jesenskem delu kvalfiikacij. Anglija je na prvem mestu ušla za štiri točke, Slovaška pa se je zavihtela na drugo mesto.
8
Slovenski nogomet
Vodilni dvojec 2. SNL Triglav in Dob ostaja na nespremenjeni medsebojni razliki. Oba kluba sta v 18. krogu druge lige vknjižila nove tri točke. Krka boljša od "reprezentančnega" Ankarana.
3
25.3.2017
Slovenski nogomet
Izraelec Marwan Kabha, ki je pred dvema tednoma staknil neprijetno poškodbo stegenske mišice, daje vse od sebe, da bi se na igrišča vrnila že pred napovedanim rokom.
0
23.3.2017
Slovenski nogomet
Korak za korakom, brez prehitevanja in evforije. Športni direktor Maribora Zlatko Zahović se med reprezentančno pavzo oglaša s sporočilom ekipi in navijačem, da boja za naslov prvaka še ni konec.
17
21.3.2017
Slovenski nogomet
Disciplinski sodnik NZS je zaradi navijaških incidentov Mariboru in Olimpiji izrekel skupno globo v višini 4.450 evrov. Krško bo plačalo 200 evrov, ker na tekmi ni bilo glavnega trenerja.
8
Slovenski nogomet
Stara tribuna Ljudskega vrta postaja vse težja cokla pred desetletjem sicer delno obnovljenega stadiona, ki le pogojno izpolnjuje kriterije UEFA. V vse slabšem stanju je tudi igralna zelenica.
30
20.3.2017
Slovenski nogomet
Trenerji, športni direktorji, Milan Mandarić in navijači čakajo na prebujenje najdražjega igralca slovenskega državnega prvenstva Blessinga Elekeja, ki postaja sinonim za težave zmajev v konici napada.
31
Slovenski nogomet
Napadalec Olimpije Julius Wobay se je javno opravičil za dogodek iz včerajšnje tekme proti Kopru, ko je gorečo baklo vrgel nazaj na tribuno.
6
Stran
od 744