OSTALE NOVICE
Stran
od 800
25.9.2017
Slovenski nogomet
V taboru Triglava so potrdili odhod Tončija Žlogarja, ki je tako postal druga trenerska žrtev nove sezone v 1. SNL. Njegov položaj bo zasedel aktualni športni direktor kluba Siniša Brkić.
2
Slovenski nogomet
Pri Triglavu so se po porazu proti Ankaranu in zdrsu na zadnje mesto na lestvici odločili za rez. Anton Žlogar po naših informacijah ni več trener Kranjčanov.
4
Slovenski nogomet
Trener Domžal Simon Rožman po novem porazu obžaluje zapravljene priložnosti in razlog za krizo Domžalčanov v državnem prvenstvu v največji meri pripisuje smoli.
5
Slovenski nogomet
Mariborski vezist Blaž Vrhovec v Sevilli pričakuje težko tekmo, saj je znano, da je gostovanje tam vselej zahtevno. "Maribor v Sevillo odhaja po nove točke."
0
24.9.2017
Slovenski nogomet
Domžale nikakor ne najdejo poti iz krize. Po izpadu iz pokala so Domžalčani razočarali tudi na domači prvenstveni preizkušnji, na kateri jih je porazil velenjski Rudar. Odločil je John Mary.
8
Slovenski nogomet
Mura je doma visoko s 4:0 ugnala Brda in s tekmo manj znova povedla na lestvici 2. SNL. Brežice v 92. minuti do zmage proti Zarici, Drava boljša od Brava.
4
Slovenski nogomet
Oglejte si neverjetno akcijo z včerajšnje tekme v Celju, v kateri je Olimpija v zgolj enem napadu zgrešila kar štiri strele. Enega so Celjani izbili z golove črte, enega je zaustavil okvir vrat.
0
23.9.2017
Slovenski nogomet
Olimpija si je v Celju priigrala več lepih priložnosti, vmes tudi zatresla prečko, a se morala na koncu zadovoljiti z remijem, s katerim je zapravila dve točki prednosti pred svojim večnim tekmecem.
21
Slovenski nogomet
Olimpija v Celju ni uspela streti odpora gostiteljev, s čimer je zapravila dve točki prednosti pred Mariborom. Na derbiju začelja lestvice prva prvoligaška zmaga Ankarana, Gorica boljša od Krškega.
12
Slovenski nogomet
Gorica je na živahni tekmi z 2:1 premagala Krško in se veselila že pete zmage na zadnjih šestih tekmah. Gostje so pri izidu 1:1 zgrešili enajstmetrovko, za zmago znova poskrbel Rifet Kapić.
2
Stran
od 800