OSTALE NOVICE
Stran
od 783
26.7.2017
Slovenski nogomet
Po dveh zaporednih porazih so v Celju reagirali z dvema okrepitvama. Iz Olimpije prihaja na posojo centralni branilec Dejan Kelhar, iz Domžal pa izkušeni vezist Luka Žinko.
5
Slovenski nogomet
Damjan Trifković, nogometaš z največ nastopi v zgodovini Rudarja iz Velenja, bo po podpisu nove pogodbe v svojem matičnem klubu ostal vse do leta 2020.
0
25.7.2017
Slovenski nogomet
Pomočnik Darka Milaniča Saša Gajser si je v živo ogledal sredinega nasprotnika Maribora v evropskih kvalifikacijah in mariborske nogometaše pozval k veliki previdnosti in potrpežljivosti.
13
24.7.2017
Slovenski nogomet
Vodstvo Rudarja iz Velenja je sporazumno prekinilo pogodbo z branilcem Markom Iharošem in napadalcem Davorjem Bokalićem, ki nista bila v načrtih trenerja Marijana Pušnika.
2
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Igor Biščan ni skrival zadovoljstva po lepi zmagi v Gorici, s katero so Ljubljančani ohranili stoodstotni izkupiček in uspešno zakorakali v novo sezono. Eno "odkritij" začetka sezone je Ricardo Alves.
12
23.7.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je v Gorici dosegla zares izjemen zadetek, katerega sta po izvrstni akciji zrežirala strelec Blessing Eleke in Portugalec Ricardo Alves, ki se je izkazal z zares velemojstrsko asistenco.
4
Slovenski nogomet
Olimpija je na zadnji tekmi drugega kroga v gosteh zasluženo z 2:0 premagala Gorica in ohranila stoodstotni izkupiček. V dominantni predstavi zmajev z izjemno podajo zasijal Ricardo Alves.
29
Slovenski nogomet
Olimpija bo velike težave v napadu, v katerem Leon Benko počasi izgublja primat, rešila z že najavljenim Andresom Vombergarjem, ki je tekmo z Gorico spremljal s tribune.
12
Slovenski nogomet
Celjani bodo imeli v novi sezoni očitno precejšnje težave, kajti po Olimpiji so jih "torpedirali" tudi Domžalčani in v celjsko mrežo pospravili kar štiri žoge. Franjić dvakratni strelec.
14
Slovenski nogomet
Hrvaški veteran Danijel Pranjić je pobegnil s potopljene koprske barke. Ne bo še končal svoje kariere, po novem je član ciprskega Anorthosisa.
0
Stran
od 783