OSTALE NOVICE
Stran
od 754
22.4.2017
Slovenski nogomet
Maribor je v osmi sekundi tekme proti Domžalam dosegel najhitrejši zadetek v zgodovini lige, kar je bilo bolj ali manj tudi vse, kar je opravil proti Domžalam in se z enim strelom v okvir vrat dokopal do treh točk.
19
Slovenski nogomet
Vse tri sobotne tekme 30. kroga državnega prvenstva so se končale z minimalno zmago gostiteljev. Celje je premagalo Aluminij, Koper Rudar, Maribor pa na derbiju kroga z golom v 8. sekundi Domžale.
1
Slovenski nogomet
Marcos Tavares je današnjo prvenstveno tekmo proti Domžalam začel silovito in gol zabil že v deveti sekundi igre! Mariborski kapetan zabil enega najhitrejših golov v zgodovini slovenskega nogometa.
1
Slovenski nogomet
Zadetek Parka je bil na Bonifiki dovolj za novo zmago Kopra, ki se je tako otresel neposrednega tekmeca za šesto mesto na lestvici.
0
Slovenski nogomet
Nogometaši Celja so v 30. krogu 1. SNL na svoji Areni Petrol gostili Aluminij iz Kidričevega in prišli do minimalne zmage. Srečanje je odločil Jucie Lupeta.
0
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič si želi, da bi njegovi varovanci čim prej uresničili zastavljeni cilj in dvignili pokal za naslov državnega prvaka. Proti Domžalam pričakuje preudarno igro.
7
21.4.2017
Slovenski nogomet
Gorica je po zaostanku v prvem polčasu v nadaljevanju dosegla dva gola in se z gostovanja pri zadnje uvrščenih Radomljah vrnila z zmago. S tekmo več so Goričani le še točko za ljubljansko Olimpijo.
7
Slovenski nogomet
Branilec Domžal Miha Blažič Mariborčane označuje kot najtežje nasprotnike v slovenskem državnem prvenstvu, vseeno pa meni, da lahko Domžale tudi v Ljudskem vrtu igrajo svojo igro.
1
Slovenski nogomet
Ste poklicni športnik ali športnica? Vam klub, sedanji ali prejšnji, dolguje plače ali neizplačane nagrade? JI Sports Arbitrage ima rešitev! Izpolnite spletni obrazec in nas kontaktirajte še danes.
0
20.4.2017
Slovenski nogomet
Pri Olimpiji so se odzvali na poročanje časnika Ekipa24, ki navaja besede agenta Alexandruja Cretuja, da naj bi Romun želel oditi iz Ljubljane. Igralec to zanika.
7
Stran
od 754