OSTALE NOVICE
Stran
od 768
30.5.2017
Slovenski nogomet
Izbrali smo pet nogometašev, ki jim pravkar končana sezona v 1. SNL ne more ostati v najlepšem spominu. Med največja razočaranja sezone uvrščamo Kirma, Pranjića, Boharja, Bratanovića in Klinarja.
0
Slovenski nogomet
V uredništvu Nogomanie smo izbrali najboljšo enajsterico pravkar končane sezone v slovenskem državnem prvenstvu. Največ jih prihaja iz vrst novega državnega prvaka Maribora.
1
29.5.2017
Slovenski nogomet
Trener Domžal Simon Rožman v Kopru pričakuje tekmo, ki ne bo najlepša za oko, za zmago proti ljubljanski Olimpiji pa bodo njegovi varovanci po njegovih besedah potrebovali popolno tekmo.
3
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Safet Hadžić bo v sredo zadnjič sedel na klopi ljubljanskega moštva, kljub temu pa se mu ponuja edinstvena priložnost, da za seboj pusti zapuščino v obliki pokalne lovorike.
5
Slovenski nogomet
Napadalec Maribora Milivoje Novaković meni, da je Maribor naslov osvojil, ker ima hrbtenico, s polno motivacijo pa v prihodnost zre tudi leto dni starejši Jasmin Handanović.
0
Slovenski nogomet
Tudi letošnja sezona je slovenski klubski nogometni sceni ponudila novo lekcijo. Ni vsak "investitor" v resnici investitor. Vsaj tri zgodbe, kjer so domnevni vlagatelji obljubljali nebesa, se klavrno končujejo.
13
Slovenski nogomet
Domžale so sestopile z vrha kadetske in mladinske lige. Kadetsko je osvojil Maribor, mladinsko Triglav, v mladinsko ligo prvakov pa se je prebil Maribor.
1
Slovenski nogomet
Nogometna zveza Slovenije (NZS) je morala možnost za igranje v kvalifikacijah za 1. SNL dati tretjeuvrščenemu klubu 2. SNL Ankaranu. Pri drugouvrščenem Dobu so znova zavrnili sodelovanje.
77
Slovenski nogomet
Prejeli smo (neuradno) potrditev govorice, ki smo jo že pred dnevi objavili z zvezi z Igorjem Biščanom. Hrvat je, kot smo izvedeli, sklenil dogovor z Milanom Mandarićem in postaja novi trener Olimpije.
10
Slovenski nogomet
Na slovenski nogometni sceni je pred nami zaključek v obliki finala pokala, ki bo na sporedu to sredo. Pravico bo na Bonifiki delil Slavko Vinčič.
0
Stran
od 768