OSTALE NOVICE
Stran
od 734
25.2.2017
Slovenski nogomet
Darko Milanič je zadovoljen z igro in seveda tudi z zmago, poudaril pa je tudi izjemen ekipni duh. Luka Elsner meni, da si je Olimpija zaslužila vsaj točko, poraz pa pripisal usodni napaki ob golu Zahovića.
0
Slovenski nogomet
Prvi večni derbi letos je ponudil dva povsem različna polčasa in enega junaka. Olimpija je prvih 45 minut imela pobudo, v drugem polčasu pa po golu spretnega Luke Zahovića povsem razpadla. Maribor povišal prednost!
34
Slovenski nogomet
Prvi obračun državnega prvenstva po zimskem premoru je prinesel veselje nogometašem Aluminija, ki so v gosteh kar s 3:0 premagali Radomlje. Radomlje so zdaj že 12 točk za devetim mestom.
1
Slovenski nogomet
Čeprav je prva tekma že tukaj, so v Celju začutili potrebo po novem igralcu. Našli so ga na Portugalskem, kajti na Areno Petrol se seli Jucie Lupeta.
1
Slovenski nogomet
Obalni prvoligaš se je tik pred začetkom drugega dela sezone znašel v hudih škripcih. Iz Luke so sporočili, da so predčasno prekinili petletno sponzorsko pogodbo, ki je bila za Koper ključnega pomena.
20
Slovenski nogomet
Danes se bodo po skoraj treh mesecih premora ogrele slovenske prvoligaške zelenice. Začela bosta Radomlje in Aluminij, vročico bosta ogrela Rudar in Domžale, zvečer pa sledi vrhunec dneva v Ljudskem vrtu.
8
24.2.2017
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič je s kapetanom vijoličastih Marcosom Tavaresem napovedal sobotni obračun z Olimpijo. Milanič toplega sprejema za Ljubljančane, še posebej za vratarja Nejca Vidmarja, ne pričakuje.
25
Slovenski nogomet
Dosedanji potek sezone kaže na to, da so v luči boja za naslov ključne medsebojne tekme vodilnega trojčka Maribora, Olimpije in Domžal. V naslednjih dveh mesecih nas čakajo kar štirje večni derbiji.
6
Slovenski nogomet
Odštevamo ure do težko pričakovanega večnega derbija v Ljudskem vrtu, ki je zaradi dolgega zimskega premora in povsem prevetrene zasedbe ljubljanske Olimpije nepredvidljiv kot že dolgo ne.
11
Slovenski nogomet
Slovenska liga že dolgo ni več "mlada". Postaja tudi vse bolj potujčena, kar seveda negativno vpliva na preboj mladih nogometašev ter njihovo uveljavitev v ligi. Izbrali smo nekaj takšnih, ki bi spomladi lahko igrali vidne vloge.
8
Stran
od 734