OSTALE NOVICE
Stran
od 806
20.10.2017
Slovenski nogomet
Športni direktor Maribora Zlatko Zahović je po debaklu proti Liverpoolu igralcem sporočil naj dvignejo glave in igrajo z nasmehom, obenem pa je naznanil še kadrovsko novico, ki zadeva Marwana Kabho.
4
Slovenski nogomet
Predsednik Olimpije Milan Mandarić je prvič namignil na to, da se njegov čas na čelu ljubljanskega kluba izteka. Ni si še postavil konkretnejše časovnice, a dolgoročno se v Ljubljani ne vidi več.
13
19.10.2017
Slovenski nogomet
V Domžalah so naznanili povratek dolgoletnega slovenskega reprezentanta Andraža Kirma, ki se po osmih letih vrača v klub, v katerem se je nogometno razvil, uveljavil in osvojil dva naslova državnega prvaka.
3
Slovenski nogomet
Nesrečni vezist Gorice Amel Džuzdanović, ki je zaradi poškodbe kolenskih vezi izgubil skoraj dve leti, je na srečanju slovenskega pokala proti Triglavu dočakal svoj povratek na nogometna igrišča.
4
18.10.2017
Slovenski nogomet
Krka je v Kidričevem remizirala z 0:0 in tako ohranila upanje, da se kot edini preostali drugoligaš že drugo sezono zapovrstjo uvrsti v polfinale pokalnega tekmovanja.
5
Slovenski nogomet
Disciplinski sodnik NZS je branilca Rudarja iz Velenja Josipa Tomaševića za izključitev na petkovi prvenstveni tekmi proti Mariboru kaznoval s kar tremi tekmami prepovedi igranja.
0
17.10.2017
Slovenski nogomet
Olimpija želi Roka Kronavetra vrniti v ekipo. Igralec, ki se vrača po poškodbi, se je opravičil navijačem, s katerimi je bil na bojni nogi, prav tako so se s pepelom posuli v klubu in prevzeli del odgovornosti.
9
16.10.2017
Slovenski nogomet
Mariborski mestni svet je danes podprl investicijo v stadion Ljudski vrt. Gre za obnovo stare tribune, ki je neprimerna že dolgo časa, UEFA pa je opozarjala na njeno zastarelost. Dela bodo stekla prihodnje leto.
20
Slovenski nogomet
Mariborčani so tik pred vrhuncem evropske sezone proti Liverpoolu dočakal slabo novico. Luka Zahović je vnovič staknil poškodbo rame, po kateri ga čaka nova operacija in daljše okrevanje.
5
15.10.2017
Slovenski nogomet
Vse tri nedeljske tekme 11. kroga 2. SNL so se končale z delitvijo točk. Najbolj so bili nad takšnim razpletom razočarani Radomljčani, ki niso uspeli premagati zadnje uvrščenih Brd.
3
Stran
od 806