OSTALE NOVICE
Stran
od 788
12.8.2017
Slovenski nogomet
Priprava na naslednjo evropsko tekmo je bila odlična, meni trener Maribora Darko Milanič, saj je Maribor igral proti Domžalam, ki igrajo napadalen nogomet.
0
Slovenski nogomet
Domžale so pred prvo tekmo z Marseillom odigrale dobro tekmo v Mariboru, kjer so osvojile točko. Simon Rožman zdaj misli usmerja k Marseillu.
17
11.8.2017
Slovenski nogomet
Jasmin Handanović in Dejan Milić sta bila prvi zvezdi zanimivega derbija med Mariborom in Domžalami, ki navkljub številnim priložnostim ni prinesel zadetka. Vratnica Mitje Vilerja, prvič po povratku zaigral Martin Milec.
23
Slovenski nogomet
Kranjski Triglav je v Celju s poznim zadetkom Dejana Robnika iztržil točko in že četrtič v letošnji sezoni remiziral. Filip Dangubić je skušal kot Diego Maradona pretentati sodnike, a ti niso nasedli.
17
Slovenski nogomet
V Gorici je prišlo do spremembe v strokovnem štabu trenerja Mirana Srebrniča. Njegov dosedanji pomočnik Andrej Komac je odšel, njegovo mesto pa je zasedel Novica Nikčević.
0
10.8.2017
Slovenski nogomet
Trener Rudarja iz Velenje Marijan Pušnik trdi, da v klubu še čakajo na primerno ponudbo za napadalca Johna Maryja in Dominika Glavino, ki sta v minuli sezoni skupaj zabila kar 33 zadetkov.
3
Slovenski nogomet
Mariborčane pred prvo tekmo playoffa za LP v Izraelu že jutri čaka zahtevna prvenstva "predpremiera" proti Domžalam, vezist Dino Hotić pa napoveduje, da bo Maribor dal vse od sebe za nove tri točke.
0
9.8.2017
Slovenski nogomet
Rudar iz Velenja je sklenil dveletno pogodbo z dolgoletnim vratarjem Maribora Markom Pridigarjem, ki bo znova delil slačilnico s svojim nekdanjim soigralcem Matejem Radanom.
0
8.8.2017
Slovenski nogomet
Zaradi odhoda v Izrael na prvo tekmo playoffa za nastop v Ligi prvakov bo derbi Maribora in Domžal v PLTS na sporedu že v petek. "Lepo je biti na vrhu," pravi Jean-Claude Billong.
6
Slovenski nogomet
Trenutno drugouvrščena ekipa Prve lige Telekom Slovenije, Olimpija Ljubljana, je bočnega branilca Maria Jurčevića do konca sezone posodila v Aluminij.
12
Stran
od 788