OSTALE NOVICE
Stran
od 776
26.6.2017
Slovenski nogomet
Evropska nogometna zveza je sporočila, da bo novi trener Olimpije Igor Biščan lahko sedel na trenerski klopi na Finskem, čeprav še nima ustrezne trenerske licence.
2
Slovenski nogomet
Vodstvo Gorice je v zadnjih dneh na socialnih omrežjih napovedovalo "zgodovinsko razkritje", ki je danes tudi ugledalo luč sveta. Goričani bodo v prihodnost vstopili z novim grbom.
3
25.6.2017
Slovenski nogomet
Celjani so po valu odhodov pozdravili novinca in sicer v slovenskem prvenstvu preverjenega Filipa Dangubića, ki bo kot posojen član hrvaške Rijeke sezone preživel na Areni Petrol.
18
Slovenski nogomet
Prvoligaši debitant Ankaran je predstavil drugo okrepitev pred svojo krstno sezono v 1. SNL. K obalnemu prvoligašu se seli dosedanji napadalec Doba Rok Kidrič.
0
Slovenski nogomet
Nogometaši Gorica so na prijateljski izgubili s hrvaškim prvoligašem Slavenom, v torek pa bo moštvo odpotovalo v Armenijo, kjer jo čaka obračun 1. kroga kvalifikacij za LE proti Shiraku.
1
Slovenski nogomet
Kranjski Triglav je na prijateljski tekmi gostil hrvaškega prvaka Rijeko in se pred tisoč gledalci z uglednimi gosti razšel z remijem (1:1).
0
Slovenski nogomet
Maribor v trenutni fazi pripravljalnega obdobja kaže dobro podobo, je prepričan trener Darko Milanič. Vijoličasti se začenjajo osredotočati na naslednjega nasprotnika - Zrinjski iz Mostarja.
5
Slovenski nogomet
V Domžalah se dogaja pravcata invazija novincev. Potrjen je bil namreč že sedmi. Ob Kamniško Bistrico se seli 18-letni albanski napadalec Rubin Hebaj, ki je nazadnje igral za Vllaznio iz Skadra.
4
24.6.2017
Slovenski nogomet
Nogometaši Maribora so zaključili priprave v Moravskih Toplicah. Zaključili so jih z zmago nad Vardarjem, edini gol je zabil novinec Mešanović.
5
Slovenski nogomet
Novi trener Rudarja iz Velenja Marijan Pušnik je na prvi pripravljalni tekmi s svojimi varovanci iztržil remi proti moskovski Lokomotivi, Stipe Balajić pa je s Krškim izgubil proti Osijeku.
0
Stran
od 776