OSTALE NOVICE
Stran
od 731
18.2.2017
Slovenski nogomet
Goričani so predstavili mladega hrvaškega napadalca Andrijo Filipovića, ki je kot mladinec na Hrvaškem kazal velik potencial. V klubu v njem vidijo zamenjavo za Andreja Kotnika in Sandija Arčona.
0
17.2.2017
Slovenski nogomet
Ljubljanski klub navijače vabi na množično gostovanje v Mariboru, kjer je zanje na voljo dobrih tisoč vstopnic. Obeta se fantastična navijaška kulisa.
33
16.2.2017
Slovenski nogomet
Člani izvršnega odbora NZS so sprejeli sklep, da bo tudi v letošnji sezoni finalna tekma slovenskega pokala odigrana v Kopru. Finale bo na sporedu 31. maja.
3
Slovenski nogomet
Na zadnji dan prestopnega roka so številni prvoligaški igralci našli nove klube. Amer Dervišević naj bi igral za Veržej, a je bila njegova vloga za registracijo zavrnjena.
3
Slovenski nogomet
Olimpija je potrdila odhode treh članov prvega moštva. Darijan Matić se seli k Muri, Đorđe Crnomarković je prestopil v norveški Haugesund, Dorian Babunski pa bo do izteka sezone igral za Radomlje.
4
Slovenski nogomet
Celjani so na pripravah v Umagu z 2:0 premagali kitajskega drugoligaša Dalian Transcendence. Za drugo zaporedno zmago na pripravah sta zadel Rudi Požeg Vancaš in novinec Igor Košman.
0
Slovenski nogomet
Iz tabora Gorice so sporočili, do bo mladi ofenzivni vezist Leon Marinič do izteka sezone ostal v prvem moštvu, vodstvo kluba pa je prekinilo pogodbo z Američanom Wilsonom Theodorejem.
1
Slovenski nogomet
Koper je na zadnji dan prestopnega roka v Sloveniji svoje vrste okrepil z dosedanjim bočnim branilcem ljubljanskega tretjeligaša Brava Domnom Potočnikom.
0
Slovenski nogomet
Domžalski prvoligaš ima novega člana strokovnega štaba. To je postal Dejan Djuranović, ki bo pomagal Simonu Rožmanu. V Domžalah je sicer preživel kar 13 let.
0
Slovenski nogomet
Nekoč so nanj polagali velike upe, bil je mladi reprezentant, junija 2015 pa je podpisal novo pogodbo z Mariborom. Po degradaciji v B ekipo pa je Maribor Amirja Derviševića zdaj posodil drugoligašu Veržeju.
9
Stran
od 731