OSTALE NOVICE
Stran
od 720
18.1.2017
Slovenski nogomet
Nekdanji napadalec Rudarja in Celja Ivan Firer je dosegel edini zadetek na prijateljski tekmi med Domžalami in Wolfsbergerjem. V Domžalah naj bi le vzdrževal svojo pripravljenost.
0
Slovenski nogomet
Maribor je na prvi pripravljalni tekmi pred nadaljevanjem sezone gostoval v Lendavi, kjer je s tesnih 2:1 premagal domačega tretjeligaša Nafto. Za zmago sta zadela Dare Vršič in Damjan Bohar.
3
Slovenski nogomet
Stari znanec slovenski prvoligaških igrišč Goran Galešić je očitno znova na pragu 1. SNL. Nogometaš iz BiH trenira s Celjani in bo verjetno podpisal pogodbo.
8
Slovenski nogomet
Celje in Rudar imata v letošnji sezoni za seboj ukrajinske in srbske investitorje, toda okrepitev zaenkrat ni, prav tako naj bi v obeh klubih zamujale plače.
42
17.1.2017
Slovenski nogomet
Nogometaši Olimpije so opravili prvi teden priprav pred odhodom v Čatež, kjer jih ta teden čakata dve prijateljski tekmi. Najprej v sredo proti Zagrebu in nato v soboto proti Dobu.
0
Slovenski nogomet
Domžalski levi bočni branilec Jure Balkovec je naslednji nogometaš na izhodnih vratih kluba. Potem ko se Domžale niso "našle" z Olimpijo, Maribor pa nikoli ni zares stopil v igro, je Belokranjec pred selitvijo na Nizozemsko.
11
Slovenski nogomet
V pogovoru za Jutarnji list je Boško Županović, ki je za milijon evrov kupil terjatve do Kopra in tako prevzel vodilno pozicijo v klubu, zatrdil, da tega ni storil za Zdravka Mamića.
4
16.1.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Športni direktor in trener Maribora poudarjata, da okrepitve in osvežitve moštva niso potrebne. Na drugi strani tržna vrednost moštva pada, v izteku pogodbe pa je cela vrsta pomembnih igralcev.
55
Slovenski nogomet
Rok Kronaveter se bo v kratkem sestal s predsednikom Olimpije Milanom Mandarićem. Skušal bo omehčati njegovo pozicijo, težko milijon evrov. Bursaspor ponuja pol milijona, Kronaveter pa vztraja pri odhodu.
44
15.1.2017
Slovenski nogomet
Izraelec Marwan Kabha, eden najboljših igralcev Maribora v jesenskem delu sezone, poudarja veliko željo, da bi s soigralci po letu dni naslov državnega prvaka vrnili na Štajersko.
0
Stran
od 720