OSTALE NOVICE
Stran
od 764
20.5.2017
Slovenski nogomet
Predsednik Olimpije Milan Mandarić pravi, da so v ljubljanskem klubu že izbrali igralce, ki jih želijo pripeljati v poletnem prestopnem roku ter da med njimi ni Agima Ibraimija.
4
19.5.2017
Slovenski nogomet
Sindikat SPINS je imenoval kandidate za najboljšega igralca sezone v 1. SNL. Za najbolj prestižno priznanje se bodo potegovali Dare Vršič, Dominik Glavina in nekoliko presenetljivo Milivoje Novaković.
12
Slovenski nogomet
Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da je ljubljanska Olimpija obnovila zanimanje za dolgoletnega vezista Maribora Gorana Cvijanovića, ki bi v prestolnici lahko združil moči z Agimom Ibraimijem.
14
Slovenski nogomet
Grožnje, izsiljevanja, manipulacije, izogibanje davkom, nizke plače ...V svetu profesionalnega nogometa se marsikdaj ne cedita med in mleko, zato nemoč slednje nemalokrat požene v obup. Rešitev vendarle obstaja.
1
18.5.2017
Slovenski nogomet
Krilni nogometaš Olimpije Nathan Oduwa bo po težji poškodbi kolena trenerju Safetu Hadžiću na voljo že za nedeljsko tekmo z Gorico, so na spletni strani potrdili iz tabora lanskih prvakov.
6
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Če bi upoštevali razvrstitev na lestvici, podobo moštva na igrišču in izkoriščevanje potenciala, so v letošnji sezoni z videnim in doseženim lahko zares zadovoljni le v taboru Gorice.
0
Slovenski nogomet
Nogometaše ljubljanske Olimpije bi lahko v novo sezono s klopi povedel hrvaški trener Igor Bišćan. Po naših informacijah se nekdanji reprezentant in član Liverpoola že pogaja za prihod v zmajevo gnezdo.
6
Slovenski nogomet
Luka Zahović je postal imun na rotacije, čeprav je na zadnjih devetih tekmah zabil en sam gol. Lovljenje naziva prvi strelec lige je klubski projekt, ki morda napoveduje Zahovićevo slovo od Ljudskega vrta.
12
17.5.2017
Slovenski nogomet
Darko Milanič je, potem ko je lahko ob koncu slabo obiskanega srečanja proti Celju slišal žvižge na svoj račun in račun ekipe, znova "pozabil" na samokritiko. Videl je kompaktno ekipo, ki je izgubljala energijo.
6
Slovenski nogomet
Mariboru "prijateljske tekme", kakor jih vidi Zlatko Zahović, res ne gredo od rok. Aktualni prvaki so pred 1.200 gledalci v Ljudskem vrtu izgubili še proti Celjanom, ki so premoč okronali z zanesljivo zmago z 2:0.
19
Stran
od 764