OSTALE NOVICE
Stran
od 744
19.3.2017
Slovenski nogomet
Aluminij je na obračunu dveh ekip s spodnjega dela lestvice visoko s 3:0 premagal velenjski Rudar in se razveselil najvišje zmage v letošnji sezoni. Rudar po zmagi v Ljubljani doživel dva poraza.
1
Slovenski nogomet
Trener Domžal Simon Rožman nima pojasnil za mrk svojih varovancev v drugem polčasu tekme v Gorici, veliko bolj zadovoljen pa je bil goriški strateg Miran Srebrnič.
4
18.3.2017
Slovenski nogomet
Maribor ostaja neporažen v drugem delu sezone, a je nocoj na Areni Petrol prekinil niz zaporednih zmag. Vijoličasti so po novi asistenci Vršiča povedli preko Novakovića, Celjanom pa je točko zagotovil Volaš.
33
Slovenski nogomet
Radomlje, ki so praktično že drugoligaš, so izgubile tudi dvoboj z dna lestvice proti Krškemu, ki je tako menjavo trenerja obeležilo z zmago.
0
Slovenski nogomet
Po visoki zmagi v Velenju je Gorica zabeležila še zmago proti Domžalam, ki so v Športnem parku ob polčasu vodile z 1:0. V drugem pa popoln mrk gostov in triumf domačinov, ki so na štirih tekmah letos zabili 10 golov.
7
Slovenski nogomet
Mladi up Maribora Žan Celar je na tekmi prve mladinske lige proti Krki domačo obrambo vrtel kot na vrtiljaku in dosegel izjemen zadetek. Več v videu.
6
17.3.2017
Slovenski nogomet
Maribor bo v soboto naskakoval že tretjo zaporedno zmago proti Celjanom, ki v letošnji sezoni vijoličastim za povrh še niso zabili zadetka. Darko Milanič poudarja, da konkurenca nikoli ne počiva.
3
Slovenski nogomet
Goričani po odlični predstavi v Velenju doma pričakujejo Domžalčane, ki po začetnih težavah na Primorsko prihajajo s skalpom ljubljanske Olimpije. Dejan Žigon želi nove tri točke.
0
Slovenski nogomet
Marijan Pušnik se bo poleg Dejana Kopasića pri delu v Olimpiji zanašal tudi na Safeta Hadžića, ki je bil v času Nenada Protege skavt kluba.
3
16.3.2017
Slovenski nogomet
Uradnih informacij še ni, toda poškodba gležnja Rok Kronavetra je tako huda, da je slovenski reprezentant morda celo že končal letošnjo sezono.
4
Stran
od 744