OSTALE NOVICE
Stran
od 193
6.7.2017
Slovenski nogomet
Osvojeni pokal konfederacij je Nemčijo izstrelil na sam vrh aktualne lestvice reprezentanc FIFA. Slovenija je napredovala za tri mesta.
5
12.6.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Milivoje Novaković je ob slovesu od nogometa požel toliko simpatij, da so te v trenutku razblinile očitke, da je svojo spoštovanja vredno kariero raztegnil čez vse roke trajanja.
4
Slovenski nogomet
Goli Milivoja Novakovića za slovensko reprezentanco so nas v zadnjem desetletju razvadili. Njegov odhod pušča veliko lepih spominov in veliko praznino v konici napada. Iščemo igralca, ki bi lahko zapolnil to luknjo.
11
11.6.2017
Slovenski nogomet
Milivoje Novaković si lepšega slovesa od reprezentance in profesionalne igralske kariere ne bi mogel želeti. Poudaril je ponos, da je prvi reprezentant, ki se je ustrezno poslovil in ni odšel skozi zadnja vrata.
0
Slovenski nogomet
Slovenska reprezentanca je bila proti Malti veliko bolj »igriva« kot smo od njeni vajeni v zadnjem času, zvezdni sij pa je tokrat pripadel Josipu Iličiću in slavljencu Milivoju Novakoviću.
9
Slovenski nogomet
Slovenska reprezentanta Jan Oblak in Jasmin Kurtić sta po tekmi proti Malti izrazila obžalovanje nad slovesom Milivoja Novakovića ter mu zaželela čim več uspeha na nadaljnji življenjski poti.
0
Slovenski nogomet
Srečko Katanec se je po tiskovni konferenci samoiniciativno odločil, da bo pokomentiral Olimpijo, ki je imela prvi trening priprav v času reprezentančne tekme z Malto.
9
Slovenski nogomet
Srečko Katanec je bil z zmago proti Malti zadovoljen. Izpostavil je pomembnost trenutka, v katerem je Josip Iličić zabil prvi gol, dejal pa je tudi, da bo pogrešal Milivoja Novakovića, saj napadalca takšnih karakteristik nima.
2
10.6.2017
Slovenski nogomet
Oglejte si še enkrat izjemen zadetek Josipa Iličića, ki je v idealnem času v podaljšku prvega polčasa mojstrsko zadel in Slovenijo popeljal v vodstvo.
2
Slovenski nogomet
Naloga je opravljena. Slovenija je proti Malti dosegla to kar je morala. Igralec srečanja je bil z atraktivnim golom in podajo Josip iličić, kariero pa je s poslovilnim golom zaključil Milivoje Novaković.
12
Stran
od 193