OSTALE NOVICE
Stran
od 186
14.1.2017
Slovenski nogomet
Rok Kronaveter je izkušnjo s slovensko B reprezentanco, ki je v Abu Dhabiju odigrala dve prijateljski tekmi, ocenil kot zelo pozitivno.
0
Slovenski nogomet
Remi in zmaga sta izkupiček Slovenije na mini turneji v Abu Dhabiju. Selektor Srečko Katanec je s pristopom nogometašev ob zmagi nad Finsko zadovoljen.
1
13.1.2017
Slovenski nogomet
Slovenska B reprezentanca je prijateljski turnir v Združenih arabskih emiratih sklenila z zmago proti Finski z 2:0. Prvi zadetek je mojstrsko dosegel Rok Kronaveter, drugega pa Gaber Dobrovoljc.
2
Slovenski nogomet
Najmočnejši atribut Roka Kronavetra je močan in natančen strel. Ne verjamete? Na prijateljski tekmi proti Finski je nogometaš Olimpije to še enkrat dokazal. Več v videu.
7
11.1.2017
Slovenski nogomet
Slovenski selektor po remiju brez golov proti Savdski Arabiji zadovoljen z igro B selekcije. V petek našo reprezentanco čaka še tekma proti Fincem.
3
10.1.2017
Slovenski nogomet
Slovenska "ligaška" reprezentanca se na prvi prijateljski tekmi v Abu Dhabiju ni proslavila, Savdska Arabija je bila predvsem v prvem polčasu boljši nasprotnik. Tekma se je končala z izidom 0:0.
10
7.1.2017
Slovenski nogomet
Selektor slovenske reprezentance Srečko Katanec je zadovoljen s pristopom in željo igralcev, ki bodo skušali na turnirju v Združenih arabskih emiratih izkoristiti ponujeno priložnost.
0
4.1.2017
Slovenski nogomet
Srečko Katanec je "ligaško reprezentanco" zbral na Brdu pri Kranju. Njegova ideja je, da bi igralci iz slovenske lige na dveh prijateljskih tekmah dobili izkušnje, kakršnih sicer ne bi.
0
Slovenski nogomet
Na Nogometni zvezi Slovenije (NZS) se preteklega leta spominjajo po nekaterih vrhuncih, ki so jih ob tej priložnosti zbrali v priloženem videu.
1
23.12.2016
Slovenski nogomet
Branko Ilić bo februarja star 34 let, zato po desetletju pisane kariere v tujini razmišlja, kje bi se ustalil. Povratek v Olimpijo bi ga, kot zadnjega še aktivnega domačega nogometaša iz obdobja stare Olimpije, zanimal.
14
Stran
od 186