OSTALE NOVICE
Stran
od 190
28.3.2017
Slovenski nogomet
Po porazu slovenske reprezentance na Škotskem so se v poplavi mnenj zdaj oglasili tudi pri NK Maribor. Selektorju svetujejo, naj domačo ligo in slovenski nogomet začne nekoliko bolj spoštovati.
66
Slovenski nogomet
Slovenski selektor Srečko Katanec že štiri leta opravlja svojo delo na Nogometni zvezi Slovenije, ki pa navkljub ponavljajočim se očitkom ter kritikam brezpogojno zaupa njegovemu vodenju izbrane vrste.
31
Slovenski nogomet
Iz Huddersfielda prihajajo slabe novice. Mladi slovenske reprezentant Jon Gorenc Stankovič bo zaradi poškodbe kolena z igrišč odsoten od osem do deset mesecev.
3
27.3.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Nepričakovan poraz v Glasgowu spreminja pozicijo Slovenije v skupini. Ob zdrsu na tretje mesto je Slovenija v eni sami tekmi zapravila veliko jeseni prigaranega. Znova odprte tudi stare težave.
50
Slovenski nogomet
Slovenska reprezentanca v Glasgowu ni imela razpoloženih, imela pa je celo vrsto nadvse nerazpoloženih igralcev. Z izjemo vratarja Jana Oblaka so zatajili vsi tisti, od katerih smo pričakovali največ.
34
26.3.2017
Slovenski nogomet
Srečko Katanec je razočaran nad igro Slovenije, zato ne bi sprejel niti točke. Trdi tudi, da ne zna sestaviti ekipe zgolj z igralci, ki redno igrajo v klubih. Če bi Slovenija remizirala, bi se morda prikrile številne težave.
39
Slovenski nogomet
Slovenska reprezentanca se iz Glasgowa vrača sklonjenih glav. Slaba, brezidejna igra in le en pravi strel na gol so bili premalo, da bi Jan Oblak in okvir gola lahko rešili vsaj točko. Odločil je Chris Martin.
112
Slovenski nogomet
Slovenska reprezentanca je v Glasgowu pokvarila marsikaj, kar je uspela zgraditi v jesenskem delu kvalfiikacij. Anglija je na prvem mestu ušla za štiri točke, Slovaška pa se je zavihtela na drugo mesto.
8
25.3.2017
Slovenski nogomet
Škotski selektor Gordon Strachan pričakuje, da bosta težavnost in pomembnost jutrišnje tekme proti Sloveniji iz njegovih varovancev izvabili maksimum. V največji meri se bo zanašal na igralce Celtica.
0
Slovenski nogomet
Slovenski selektor Srečko Katanec vlogo favoritov na jutrišnji tekmi prepušča Škotom, ki po njegovih besedah nujno potrebujejo zmago. Kapetan Boštjan Cesar meni, da bodo odločale "druge žoge".
11
Stran
od 190