OSTALI ČLANKI
Stran
od 75
19.9.2018
Evropske lige
Sezona je še mlada, trener Ernesto Valverde bolj ali manj stavi na preizkušene igralce, največja razliko glede na lani pa v ekipi Barcelone predstavlja povsem prerojeni francoski biser Ousmane Dembele.
27
18.9.2018
Evropske lige
Mladi Slovenec Jaka Bijol je del revolucije pri CSKA iz Moskve, ki je poleti svojo ekipo »dinozavrov« razbil na prafaktorje ter vse stavil na projekt, ki bi lahko bil vitalnega pomena za celoten ruski nogomet.
5
Evropski pokali
Nova sezona Lige prvakov prinaša stare favorite. A vsi so leto kasnejši, po prestopnem roku osveženi ali ne in pripravljeni na nov ambiciozen pohod na vrh Evrope. Preverili smo njihove argumente.
19
14.9.2018
Evropske lige
Nigerijec Samuel Kalu je pri Bordeauxu nasledil Brazilca Malcoma, v reprezentanci pa Victorja Mosesa. Kdo bi se spomnil, da je pred dvema letoma zabijal proti Olimpiji v Stožicah.
0
7.9.2018
Evropske lige
Prišel je tiho, skoraj anonimno in v enem mesecu eksplodiral na največji sceni. Francoski najstnik Matteo Guendouzi je odkritje Arsenalove tranzicijske sezone po Unaiom Emeryjem.
0
Slovenski nogomet
Jan Oblak in Samir Handanović sta boljša od njega, a kjer imata minuse, ima Jasmin Handanović pluse. Štiridesetletni vratar Maribora je poosebljenje nekontroverznosti, profesionalizma in predanosti nogometu.
34
3.9.2018
Evropske lige
Chelsea je pod vodstvom novega trenerja Maurizia Sarrija takoj povsem spremenil svoj slog igre. V Italiji znameniti Sarri-ball so zdaj spoznali tudi v Premier League. Angleži so navdušeni.
21
31.8.2018
Evropske lige
Ajaxov mladi genij, ki lebdi po igrišču in v najbolj zapleteni situaciji vedno izbere pravo rešitev. Verjame v svojo nogometno intuicijo, javnost pa verjame v njegovo prihodnost na največji sceni.
9
27.8.2018
Evropske lige
Prestopni rok je bil obetaven, navijači so verjeli in upali, prva dva kroga Serie A pa sta prinesla dobri stari Inter. Tudi zadnja tekma proti Torinu je bila klasična: od čudovitega do brezupnega.
16
24.8.2018
Evropske lige
Danes se začenja nova sezona nemške Bundeslige. Po vzoru zadnjih dveh tednov, ko smo predstavili talente v Angliji in Italiji, današnjo rubriko Skavt namenjamo talentom nemške lige.
7
Stran
od 75