OSTALI ČLANKI
Stran
od 70
16.3.2018
Evropske lige
Najboljši igralec portugalske generacije 1997 ne prihaja iz Benfice, Porta ali Sportinga. Spretni vezist Xadas je ustvarjalni levičar, ki bo najverjetneje v kratkem napolnil blagajno Brage.
0
Evropski pokali
Po žrebu četrtfinalih parov Lige prvakov smo pogledali in primerjali nasprotnike in ugotavljali, kakšne možnosti ima vsak za napredovanje in iz česa lahko klubi črpajo optimizem.
37
13.3.2018
Evropske lige
Danes in jutri bomo dobili še preostale štiri četrtfinaliste Lige prvakov. Le eden od parov je odločen, zanimanje evropske javnosti pa bo rezervirano za obračuna na Old Traffordu in Nou Campu.
5
9.3.2018
Evropske lige
Včasih se zdi prehiter sam zase, a Dimitri Oberlin še kako intrigira evropske velikane. Doma v Kamerunu ni niti igral nogometa, niti redno jedel, a se je prebil na nogometni zemljevid.
0
5.3.2018
Evropske lige
Po nedeljski zmagi proti Atleticu ima Barcelona 11 tekem pred koncem La Lige osem točk prednosti na vrhu. Sezona, ki se je začela v turobnem vzdušju, dobiva nepozabne in rekordne obrise.
118
2.3.2018
Mednarodni nogomet
Presenečenje Joseja Mourinha v zadnjem mesecu je mladi vezist škotsko-angleškega porekla, ki ne nosi tetovaž in velikih ur, postaja pa specialist za posebne naloge na velikih tekmah.
21
28.2.2018
Mednarodni nogomet
Lazio je poleti zavrnil najboljšo ponudbo v zgodovini kluba in bil za hrabrost ter sedmi čut bogato poplačan. Sergej Milinković- Savić je trenutno eden najbolj zaželenih igralcev na svetu.
12
Mednarodni nogomet
Real Madrid bo poleti najverjetneje iskal novo "devetko". Ker je govora o Harryju Kanu, Robertu Lewandowskemu in Mauru Icardiju, bo po devetih letih morda prvič iskal pravo zamenjavo za Karima Benzemaja.
6
26.2.2018
Evropske lige
Aktualni angleški prvak Chelsea je po porazu proti Manchester Unitedu padel na nehvaležno peto mesto. Sezono za zdaj zaznamujejo nekonstantni rezultati in prepiri trenerja z upravo kluba.
41
23.2.2018
Evropske lige
Doma je bil "turški Paulo Dybala", pri Romi pa je zapolnil praznino, ki jo je za seboj pustil Mohamed Salah. Športni direktor vizionarskih razsežnosti Monchi je s Cengizom Ünderjem zadel v polno.
0
Stran
od 70