Bundesliga

OGLAŠEVANJE
Kampl: Igranje za Slovenijo je čast
Kevin Kampl je v intervjuju za časnik Kicker napovedal svoj povratek v reprezentanco Slovenije. Igranje zanjo je zanj velika čast. Ko je zavrnil igranje za Slovenijo pod Srečkom Katancem, tega niso vsi dobro razumeli.
Kampl: Igranje za Slovenijo je čast
Bundesliga: Reus zadel za zmago
Bundesliga: Pravilo "50+1" pod drobnogledom
Kdor bo izsiljeval Dortmund, leti na tribuno
Uradno: Batshuayi v Dortmundu
OSTALE NOVICE Več novic...
Bundesliga: Reus zadel za zmago
13
18.2.2018 | Evropske lige
Povratnik po poškodbi Marco Reus je svoj prvi in hkrati odločilni zadetek po dolgi odsotnosti dosegel v Monchengladbachu in Dortmundu priigral tri točke. Mario Gomez mož odločitve v Augsburgu.
Robben: Želim igrati še dve leti
1
17.2.2018 | Evropske lige
Nizozemski zvezdnik Arjen Robben je nekaj mesecev pred iztekom pogodbe z Bayernom izrazil namero, da v vrhunskem nogometu ostane še leto ali dve. Ne ve še, če bo to pri Bayernu.
Ves zaslužek od Aube bi dali za Batshuayjia
13
17.2.2018 | Evropske lige
Za Pierra-Emericka Aubameyanga so pri Borussii iz Dortmunda dobili 64 milijonov evrov, zdaj pa so ves denar pripravljeni dati za Michyja Batshuayjia.
Bundesliga: Pravilo "50+1" pod drobnogledom
41
16.2.2018 | Evropske lige
Predsednik nemške Bundeslige Christian Seifert je napovedal "temeljit razmislek" glede prihodnje usode vse bolj omejujujočega pravila, da morajo biti navijači najmanj 51-odstotni lastniki nogometnih klubov.
Batshuayi ne razmišlja o prihodnosti
3
16.2.2018 | Evropske lige
Belgijski reprezentant Michy Batshuayi je kot posojen igralec Chelseaja odlično začel obdobje pri Borussii Dortmund. A se s tem, kaj se bo zgodilo poleti, trenutno ne obremenjuje.
Bayern bo odkupil Jamesa Rodrigueza
11
15.2.2018 | Evropske lige
Pri Bayernu iz Munchna so več kot zadovoljni s predstavami kolumbijskega zvezdnika Jamesa Rodrigueza, zato bodo izkoristili člen v pogodbi, ki jim omogoča odkup pogodbe po v naprej določeni ceni.