Bundesliga

OGLAŠEVANJE
Sancho je bil kot dobitek na loteriji
Ob verjetni odstotnosti poškodovanega Marca Reusa bo eden glavnih adutov Dortmunda na obračunu lige prvakov proti Tottenhamu 18-letni mladenič, ki se počasi in zanesljivo oblikuje v pravo nogometno superzvezdo.
Sancho je bil kot dobitek na loteriji
Bayern investiral v prihodnost
Weigl je preprosto moral pozabiti na PSG
Bundesliga: Bayern ohranja razliko za Dortmundom
Dortmund bi kupil v Angliji, a bo potreben rekord
OSTALE NOVICE Več novic...
Dobra novica za Comana in Bayern
3
16.2.2019 | Evropske lige
Pri Bayernu so danes napeto pričakovali zdravniški pregled, ki ga je opravil včeraj poškodovani Kingsley Coman. Izsledki so trenerja Nika Kovača razveselili.
Bundesliga: Bayern se je namučil
0
16.2.2019 | Evropske lige
Bayern je pred dvobojem z Liverpoolom oddelal ligaško obveznost, vknjižil zmago, a morda izgubil Comana. Borussia Dortmund bo na vrsti šele v ponedeljek.
Spet neverjetna smola za Bayernovega nogometaša
0
16.2.2019 | Evropske lige
Bayern ima v svojih vrstah izjemno perspektivnega nogometaša, ki pa ima ogromno težav s poškodbami. Včeraj je bil glavni akter ob zmagi, nato pa se spet poškodoval.
Bayernov as za prihodnost igralec meseca
1
15.2.2019 | Evropske lige
Nemška Bundesliga je podelila priznanje najboljšemu igralcu v mesecu januarju, prvič v karieri pa jo je prejel igralec, ki predstavlja svetlo prihodnost Bayerna in nemškega elfa.
Jurgen Klopp je bil opcija za Bayern, toda...
0
15.2.2019 | Evropske lige
Ko je Bayern pred leti iskal trenerja, je bil v igri tudi Jurgen Klopp, toda Bavarci so naposled za trenerja vzeli drugega Jurgena - Klinsmanna, razkriva Uli Hoeness.
Skrivnostna poškodba Robbna
2
15.2.2019 | Evropske lige
Že 35-letni zvezdnik münchenskega Bayerna Arjen Robben je od konca novembra izven pogona zaradi poškodbe. Nizozemec še vedno nima jasnega odgovora, kdaj se bo lahko vrnil.