Uredništvo    10. oktober 2018
Leonardu Jardimu je odklenkalo

V avkciji za Monaco sama velika imena

Vodstvo Monaca je že pripravilo teren za odstavitev trenerja Leonarda Jardima, za njegovo nasledstvo pa kandidirajo kar trije člani nekdanje zlate francoske generacije.
SORODNE NOVICE
PSG je zapustil bivši igralec ...
19.2.2019 | Evropske lige
PSG za finale ne potrebuje Ney...
18.2.2019 | Evropske lige
Ligue 1: Lille zapravil nekaj ...
17.2.2019 | Evropske lige
Gueye še ni prebolel spodletel...
16.2.2019 | Evropske lige
Slabi rezultati odsekali pomem...
14.2.2019 | Evropske lige
Bo Barcelono zamenjal za Pariz...
13.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Portugalec Leonardo Jardim je Monaco v sezoni 2016/17 popeljal do polfinala lige prvakov in do naslova francoskega prvaka, a to dandanes ne bo dovolj za to, da bi uspel obdržati svojo službo. Monaco je proti Rennesu izgubil četrto tekmo zapovrstjo, v ligi prvakov je izgubil obe uvodni tekmi, skupaj pa v vseh tekmovanjih ni zmagal že na desetih tekmah.

Številke so tako slabe, da Jardim nima več argumentov, s katerimi bi vodstvo kluba prepričal v to, da lahko krivuljo obrne navzgor, francoski mediji pa poročajo, da je njegov odhod že determiniran in da je trenutno pravo vprašanje le to, kdo bo njegov naslednik.

Neuradno naj bi bil prvi favorit za prevzem dela legendarni Thierry Henry, ki je svoj pohod med nogometne zvezde začel prav pri Monacu, omenja pa se še tri zelo zanimiva imena. Za klop Monaca naj bi se potegovala tudi nekdanja Henryjeva soigralca v francoski reprezentanci Robert Pires in Laurent Blanc, kandidat pa naj bi bil tudi Argentinec Marcelo Gallardo, nekdanji nogometaš Monaca, ki v zadnjem času z velikim uspehom vodi River Plate.

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE