Uredništvo    11. januar 2019
Španski časnik El Mundo razkriva

Neymar je že petkrat kontaktiral Barcelono

Španski časnik El Mundo razkriva, da je brazilski superzvezdnik Neymar od konca prejšnje sezone že petkrat navezal stike z vodstvom Barcelone in izrazil željo po povratku. Istočasno toži svoj nekdanji klub.
SORODNE NOVICE
Xavi Barceloni predlaga perfek...
16.1.2019 | Evropske lige
Najboljši strelec lige Europa ...
16.1.2019 | Evropske lige
La Liga beleži vse boljšo gled...
16.1.2019 | Evropske lige
Valverde že ve, koga bo trenir...
16.1.2019 | Evropske lige
Atletico mora narediti prostor...
16.1.2019 | Evropske lige
Stuani: Ne morem komentirati B...
16.1.2019 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Španski časnik El Mundo je danes objavil zgodbo, v kateri trdi, da je brazilski superzvezdnik Neymar od konca minule sezone preko svojega očeta in zastopnika že večkrat navezal stike z vodstvom Barcelone, jim potožil nad svojim nezadovoljstvom v Paris Saint Germainu ter izrazil željo po povratku v svoj nekdanji klub.

Njegov oče Neymar Sr. naj bi  o možnosti sinovega povratka v Barcelono govoril tudi s predsednikom kluba Josepom Bartomeujem in nekaterimi ostalimi vidnimi člani iz najožjega vodstva kluba, tudi Neymar sam pa naj bi "lobiral" pri svojih nekdanjih soigralcih, s katerimi ima še danes zelo tesne stike.

El Mundo trdi, da je Neymarjev klan stike z Barcelono vzpostavil že petkrat v dobrih šestih mesecih, njegov oče pa naj bi tako med drugim priznal, da je bil odhod v Paris Saint Germain "napaka", ki jo njegov sin "obžaluje".

Želja Neymarja po povratku v Barcelono je po svoje nadvse paradoksalna, saj je bilo njegovo slovo od Barcelone vse prej kot prijateljsko, poleg tega pa je odprta zadeva glede plačila premije, ki naj bi jo Neymar po stari pogodbi z Barcelono dobil zaradi podpisa nove pogodbe. Premija naj bi znašala 63 milijonov evrov, od česar je Neymar polovico že prejel, trenutno pa na sodišču zahteva še izplačilo preostanka, a Barcelona trdi, da Neymar do premije ni upravičen, ker je odšel v Paris Saint Germain. El Mundo tako trdi, da naj bi Bartomeu Neymarjevega očeta že obvestil, da so vsi pogovori v zvezi z morebitnim Neymarjevim povratkom v Barcelono brezpredmetni, dokler ne bo rešen pravni spor med obema stranema, seveda pa v celotni formuli nikakor ne gre pozabiti na PSG, ki doslej nikoli ni ponudil niti najmanjšega indica na to, da bi bil najdražjega nogometaša vseh časov sploh pripravljen prodati.

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 22
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
mstegar 11.1.2019, 18:01 Prijavi komentar
PSG ga ne bo pustil pod nobenim pogojem, pa če si Neymar še tako želi prit. Sta pa smešna z fotrom. Želi da bi prišel nazaj,hkrati pa še toži Barco. Če želi prit nazaj je sama ena možnost da omane tožbo, da pristane na nižjo plačo, kot jo ima v Parizu oz jo je mrej imel v Barci.
lej ga tega 11.1.2019, 17:22 Prijavi komentar
Če jst spremljam nogomet zaradi igre, je Nejmar več kot dobrodošel, ker na tržišču je dodana vrednost Barci izjemno mala peščica izbrancev, dolge so tudi aklimatizacije nekaterih zvezdnikov. Kot oseba nizko kotira podobno kot Bandeli, ki pravi da mu se doma otroci jočejo, sam pa ne uvidi, da ga je do tega pripeljal njegov ego in domišljavost. In tako velja tudi za nejmarčka nogomet obvlada in bi biu tako kot Etoo idealen špic. Isto kot pred leti Henry/Dembele, Etoo/ Ney in seveda Messi/Messi haha
šikimiki 11.1.2019, 16:27 Prijavi komentar
naj lepo on v Franciji osvoji zlato žogo :))) to je kao bil razlog da je odšel, češ da je ob Messiu ne more...Osebno ga ne bi vračal, Mbape je pa nekaj druga. Neymarja dejansko ne rabimo, napadalca pa rabimo. Ne glede na to , da je Suarez drugi strelec kluba, zgreši ogromno zicerjev, ki bi jih pred tremi leti pospravil za dobro jutro...Leta ga načenjajo in napadalca bolj rabimo. Niti ne vem kje bi Barca vzela denar za Neyevo plačo...
matisek 11.1.2019, 14:23 Prijavi komentar
Zakaj se naši ne zanimajo za njega?
Who? 11.1.2019, 13:32 Prijavi komentar
Gewiss - noben ne spremlja Ligue1 ravno to je to. Poglej si koliko komentarjev se najde pod novicami o Ligue1. Mogoče 2 pa še to ponavadi kakšen reklamira delanje od doma za 1000€ na minuto. Da bi pa nekdo prav zavzeto spremljal in komentiral pod to ligo pa še nisem zasledil. Sploh pa postaja Mbappe prvi obraz P$Gja in pomojem je to eden večjih razlogov zakaj Neymar želi iz P$G. Naj gre v RM, tam rabijo megazvezdnika, pa še Neymarja bi gledali v njemu primerni ligi, ne pa da se tam po francoskih zelenicah razmetava proti malo da ne amaterjem.
gledalec_iz_kavča 11.1.2019, 13:12 Prijavi komentar
to ni paradoksalno , kakor je navedeno v članku , ampak patetično. Barcelona ne potrebuje Neymarja, brez njega ji gre prav odlično.
Gewiss 11.1.2019, 13:07 Prijavi komentar
A kdo kaj bolj spremlja Ligue 1, kaksne predstave sploh kaze Neymar? Glede na to da je na vsake toliko poskodovan, se mi je zdelo kot da je malce usahnil v formi. Bo kdo drug verjetno znal kak vec povedat o tem?
Maestro8 11.1.2019, 11:47 Prijavi komentar
Intelekt se strinjam in si ga niti pod razno ne želim nazaj. Naj bo zdaj prva violina v PSG-ju.
James. 11.1.2019, 11:39 Prijavi komentar
O tem kar je Intelekt napisal, sem tudi sam razmišljal. Se mi zdi dober komentar. Sam si recimo ne želim, da bi se Mourinho vrnil v Real, v prvi vrsti zato ker ob odhodu ni bil v dobrih odnosih z igralci. Pri Neymarju je vse skupaj hujše, pa jih je kar nekaj, ki ga želijo nazaj. Precej nerazumljivo.
Medicinc 11.1.2019, 11:34 Prijavi komentar
@intelekt ne vem če si ga vsi navijači barce želimo nazaj, kar je človek naredil se ne pozabi tako hitro, rekel bi da je razvajena zvezda, ki mu je bilo v življenju veliko podarjenega zaradi širokega talenta, ko pa je bilo treba prevzeti breme kjerkoli do sedaj pa je vedno pogorel, da ne govorim da rad izigrava pogodbe (ali pa dogovore) in da je vedno na meji z zakonom, tako se vede tudi na igrišču. Kako bi pri njem v praksi izgledal prestop: on se še vedno tožil s klubom za 30 mil, hkrati pa bi za človeka plačevali neke bajne odškodnine in plačo???
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE