Uredništvo    30. januar 2019
PSG je želel Weigla, vendar ga Dortmund ne da

Weigl je preprosto moral pozabiti na PSG

Christianu Pulišiću je uspelo, Julianu Weiglu pa ne. Pri Borussii iz Dortmunda so se zavestno odrekli izjemno veliki vsoti denarja, ko so sprejeli odločitev, da odbijejo napad francoskega prvaka PSG.
SORODNE NOVICE
Kovač priznal zavlačevanje
21.2.2019 | Evropske lige
Luka Jović: Vmešava se Bayern
20.2.2019 | Evropske lige
V Bayernu se spet nekaj kuha
20.2.2019 | Evropske lige
Je Sancho realna želja?
20.2.2019 | Evropske lige
Tudi Bavarci v boju za mladega...
20.2.2019 | Evropske lige
Navijaški sredinec tekmam ob p...
19.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V intervjuju za nemški športni tednik Sport Bild je mladi nogometaš Borussie iz Dortmunda Julian Weigl pojasnil, kako je sprejel zavrnitev PSG. Francoski prvak si ga je odkrito želel že lani poleti, spremlja pa ga še naprej, kar ne čudi, saj mladeniča dobro pozna trener Thomas Tuchel.

Dogovora pa ni in ga tudi ne bo. Borussia Dortmund Weigla ne namerava prodati in je igralcu, ki se v letošnji sezoni ni ravno naigral, dala to tudi jasno vedeti.

"Ko se je PSG začel zanimati zame, sem začel razmišljati o svoji prihodnosti. Želel sem popraviti svojo situacijo. Ni skrivnost, da sem pod Thomasom Tuchlom dobro funkcioniral. Vodstvu kluba sem svoje stališče predstavil," je dejal Weigl.

Hans-Joachim Watzke in Michael Zorc sta mlademu vezistu hitro predstavila vizijo kluba, ki Weigla še kako vključuje. Weigl je trenutno angažiran celo za igranje v obrambi, kjer ima Dortmund pravo bolnišnico in zaenkrat se dobro znajde. 

"Da me vodstvo kluba noče prodati, moram sprejeti. Osredotočen sem na Dortmund. Boljše se počutim kot jeseni. Prvo tekmo je bilo težko v obrambi, zdaj pa sem že dobil prave občutke in se dobro znajdem."
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE