Uredništvo    22. junij 2014
Slaviša Stojanović ne bo več trener Crvene zvezde

Uradno: Stojanović odhaja

Pri beograjski Crveni zvezdi bodo v kratkem imenovali novega trenerja. Slaviša Stojanović, ki je z Zvezdo osvojil naslov srbskega prvaka, pa se od velikana iz srbske prestolnice poslavlja.
SORODNE NOVICE
Skavt: Marin Pongračić
22.2.2019 | Mednarodni nogomet
Domžalski podmladek odpihnil C...
21.2.2019 | Evropske lige
Je Benfica našla čudežnega tre...
20.2.2019 | Mednarodni nogomet
Srbi so izglasovali VAR, kaj p...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Preveč je cirkusa, Prosinečki ...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Wengerju Laureus za življenjsk...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
(foto: www.crvenazvezdafk.com)
Epizode Slaviše Stojanovića na trenerski klopi beograjske Crvene zvezde je konec. To so zdaj tudi uradno potrdili pri aktualnem prvaku Srbije, pri katerem bo kot kaže znova prišlo do drastičnih sprememb. Ime novega trenerja bodo Beograjčani sporočili v kratkem, še prej pa so se razšli s starim trenerjem - Slavišo Stojanovićem. 

Zvezdan Terzić, v.d. generalnega sekretarja Crvene zvezde (službo je nastopil, potem ko je odstopila vodilna garnitura kluba), je Stojanovićev odhod, v pretekli sezoni tolikokrat napovedan, potrdil: "Pogovorili smo se s Slavišo Stojanovićem, ki nam je dejal, da je utrujen in da je načel celo svoje zdravje. Ne verjame, da bi pod takšnim pritiskom lahko zdržal še eno sezono, zato si želi, da sodelovanje prekinemo."

Slaviša Stojanović se tako po uspešni, a sila naporni sezoni vrača na trg trenerske delovne sile. Kje bo nadaljeval svojo kariero, je težko napovedati, zanimanja zanj pa ne bi smelo manjkati, posebej zdaj, ko je svoj življenjepis obogatil z novo lovoriko. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
uvzz 22.6.2014, 19:34 Prijavi komentar
He, he,he,he, otrujen, he, he neumnost brez primera od treniranja otrujen! Po tem naj začne v resnici nekaj delat, npr. naj gre v železarno itd. Naj ne hodi več v Slovenijo ( z svojim pomočnikom ) naj kar v "domovini " ostane ...
MadridESP 22.6.2014, 18:36 Prijavi komentar
sam beži iz srpske lige to je leglo korupcije in naštimanih oz naprej dogovorjenih tekem.
watchtower 22.6.2014, 13:41 Prijavi komentar
ja treba je priznati, da je bila tole kar zelo stresna sezona... še posebej na začetku, ko se mu je močno tresel trenerski stolček
Medicinc 22.6.2014, 12:32 Prijavi komentar
Utrujen po eni sezoni? Želim mu vse dobro naprej, privoščil bi mu vodenje kluba v kakšnem urejenem klubu v tujini
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE