Uredništvo    15. april 2018
Nova domislica beograjskih navijačev

Video: Rdeče-beli penis na beograjskem derbiju

Beograjski večni derbi ni minil brez navijaških neredov. Tokrat jih je zakuhal ogromen balon v obliki penisa, ki so ga navijači Crvene zvezde "lansirali" na VIP ložo stadiona.
SORODNE NOVICE
Trener iz lige prvakov dodatno...
17.12.2018 | Evropske lige
Zvezdin vratar pustil za seboj...
15.12.2018 | Evropske lige
Astronomski zaslužki Crvene zv...
14.12.2018 | Evropske lige
Krvnik Liverpoola monetiziral ...
13.12.2018 | Evropske lige
PSG prvi osvojil Beograd
11.12.2018 | Evropske lige
V Srbiji izbrali najboljšega i...
11.12.2018 | Evropske ligeBeograjski večni derbi tudi tokrat ni minil brez navijaških incidentov. Domislic navijačev obeh klubov kar ne zmanjka, tokrat pa je bil z navijaške perspektive ključen dogodek iz 65. minute, ko so navijači Crvene zvezde proti VIP loži, na kateri sta bili nastanjeni delegaciji obeh klubov, izstrelil ogromen rdeče-beli balon, ki je bil oblikovan v obliki penisa. Besna delegacija Partizana je stadion protestno zapustila, saj je bil penis namenjen podpredsedniku Partizana Vladimirju Vuletiću, ki sicer na omenjeni loži ni bil prisoten.

Kmalu zatem so sledili hudi neredi, ko je eden od navijačev Zvezde zagrabil penis in z njim krenil proti gostujočim navijačem, temu pa je sledil kaos, pretepi, metanje bakel na zelenico, preskakovanje ograd in nasploh kup navijaških incidentov, zaradi katerih je moral sodnik prekiniti tekmo.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE