Uredništvo    12. marec 2018
Dinamo iz Zagreba išče novega trenerja

Jurčević prvi kandidat za klop Dinama

Dolgoletni pomočnik Slavena Bilića Nikola Jurčević bo po poročanju hrvaških medijev danes opravil pogovor z vodstvom Dinama glede prevzema vodenja moštva.
SORODNE NOVICE
Dalič razkril spisek hrvaške r...
18.3.2018 | Evropske lige
Pletikose ne prepriča niti pet...
14.3.2018 | Evropske lige
Uradno: Jurčević je novi trene...
12.3.2018 | Evropske lige
Realova tarča Letica zadel za ...
10.3.2018 | Evropske lige
Po novem porazu odstopil trene...
10.3.2018 | Evropske lige
Lokomotiva prvič doslej premag...
10.3.2018 | Evropske lige
(foto: /)
Dinamo iz Zagreba od sobote naprej išče novega trenerja, saj je Mario Cvitanović po sramotnem porazu proti Lokomotivi takoj po tekmi odstopil s svojega položaja. V javnosti je hitro zaokrožilo več imen potencialnih kandidatov, kot  kaže pa je najresnejši med njimi 51-letni Nikola Jurčević, ki je v trenerski srenji poznan predvsem kot dolgoletni pomočnik nekdanjega hrvaškega selektorja Slavena Bilića.

Jurčević je trenutno tako kot Bilić brez delodajalca, hrvaški mediji pa poročajo, da se bo danes sestal z vodilnimi predstavniki Dinama in se z njimi pogovoril o možnosti prevzema moštva.

Jurčević ima za seboj tudi kratko samostojno trenersko pot, ki jo je začel leta 2002 na klopi Zagreba, nato je za leto dni prevzel Dinamo, se leta 2005 preselil v Salzburg, pred pričetkom dolgoletnega sodelovanja z Bilićem pa je istega leta nazadnje vodil Slaven iz Koprivnice.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE