Uredništvo    20. oktober 2017
Kazen za nasilnega navijača

Everton kaznoval vročekrvneža

Sinočnje prerivanje med nogometaši Evertona in Lyona je doživelo prvi epilog. Angleški klub je s pomočjo policije identificiral gledalca, ki se je vpletel v prepir, in mu prepovedal vstop na stadion.
SORODNE NOVICE
Liga Europa: Partizan v playof...
23.11.2017 | Evropski pokali
Evrogol Benjamina Verbiča prot...
23.11.2017 | Evropski pokali
Everton bi pripeljal Ralfa Ran...
23.11.2017 | Evropske lige
Prosim, ne vzklikajte Ratko Ml...
22.11.2017 | Evropski pokali
Niasse prvi z naknadno kaznijo...
22.11.2017 | Evropske lige
Fekir bo januar preživel v Lyo...
19.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Včerajšnja tekma evropske lige med Evertonom in Lyonom je bila zaznamovana tudi s prerivanjem, ki se je med igralci obeh klubov zakuhalo po dobri uri igre. Kapetan domačih Ashley Williams je po zračnem dvoboju odrinil vratarja Lyona Anthonyja Lopesa, kar je sprožilo jezno reakcijo francoskih nogometašev.

Ob srditem prerivanju, ki bi kmalu preraslo v pravi pretep, pa se je v množico nogometašev, ki so stali ob tribuni, vmešal tudi eden izmed angleških navijačev, ki je, ob tem da je v eni roki držal otroka, z drugo odrinil portugalskega vratarja v golu Lyona.

Everton je ob pomoči policije moškega identificiral in mu izrekel kazen prepovedi vstopa na domače tekme. "Klubski delavci so pregledali posnetek iz 64. minute tekme, kjer so se v prerivanje nogometašev vmešali tudi gledalci. Identificirali smo posameznika, ki smo ga zaradi njegovega dejanja oddaljili od nadaljnih Evertonovih tekem, klub pa bo proti omenjenemu posamezniku podal tudi uradno policijsko prijavo," so zapisali pri klubu z Goodison Parka.

 

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Pepi* 20.10.2017, 13:21 Prijavi komentar
Daljši vir, ki vključuje tudi incident. https://streamable.com/l4kx7
Who? 20.10.2017, 13:08 Prijavi komentar
Pa kako si lahko tak idiot, kreten, imbicil, degenereranec, primitivec, mangup, da se greš z otrokom v naročju odrivat z nogometaši? Da sploh tako majhnega otroka voziš na jebeno fuzbal tekmo, je svojevrsten debilizem, da ga pa pol v naročju ob igrišče nosiš, da se dereš in prerivaš z nogometaši, si pa zrel samo še za metek v čelo. Bogi otrok, da mora imet takega idiota za fotra. Pol se pa čudmo, da je iz generacije v generacijo več primitivcov na svetu. kako ne bojo, če jih vgaja taka drhal. upam, da mu še socialno pripeljejo na vrata. Sam kaj kurac, ko to za otroka ne pomeni nič boljšega kot to, da ga vzgaja taka opica.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE