Uredništvo    14. november 2017
Modri želijo Portugalca

Marco Silva tarča Evertona

Everton po odhodu Ronalda Koemana išče novega glavnega trenerja. Njihova glavna tarča je postal Marco Silva, trener Watforda, ki pa ga slednji ne želi prepustiti modrim z Goodison Parka.
SORODNE NOVICE
Pogba o prestopih ne razmišlja
23.4.2018 | Evropske lige
Tudi Ederson bi rad zadel
23.4.2018 | Evropske lige
Arsenal: Vprašanja za dobo po ...
23.4.2018 | Evropske lige
PFA: Salah je igralec sezone v...
23.4.2018 | Evropske lige
FA pokal: Chelsea bo v finalu ...
22.4.2018 | Evropske lige
EPL: Prvak City se je poigral ...
22.4.2018 | Evropske lige
(foto: splet)
Sezona, v kateri je Everton po povratku izgubljenega sina Waynea Rooneyja pričakoval vsaj resno konkuriranje za mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja, je za modre zaenkrat zaznamovana z razočaranjem. Klub iz Liverpoola je na lestvici angleške Premier League šele na petnajstem mestu, slabi rezultati in igre pa so že odnesli trenerja Ronalda Koemana.

Klub z Goodison Parka ta hip vodi začasni trener David Unsworth, govorice s severozahoda Anglije pa te dni glasno govorijo o aktivnem iskanju novega stalnega stratega. Everton se je v tem pogledu osredotočil na jug Anglije, kjer pri Watfordu po uspešnem obdobju pri Hull Cityju deluje Marco Silva.

Obetavni portugalski trener je tako glavna tarča in želja Evertona, a se Sršeni od svojega praktično novega trenerja - Watford je Silva prevzel šele poleti - ne želijo posloviti. Za 40-letnega trenerja je tako Everton že poslal prošnjo za sestanek, ki pa mu je Watford ni odobril.

V konkurenci za novo ime na trenerski klopi Evertona sta se med drugima znašla tudi Sam Allardyce in Burnleyjev Sean Dyche, modri pa bodo bojda v prihodnjih dneh še enkrat poskusili streti trdna stališča Watforda in pripeljati portugalskega trenerja.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE