Uredništvo    22. oktober 2017
Trener Evertona ne najde poti iz krize

Usoda ni več v mojih rokah

Trener Evertona Ronald Koeman je po visokem porazu proti Arsenalu posredno priznal, da bi ga nov neuspeh lahko stal službe. Everton je poleti za okrepitve zapravil skoraj 160 milijonov evrov.
SORODNE NOVICE
Everton bi pripeljal Ralfa Ran...
23.11.2017 | Evropske lige
Niasse prvi z naknadno kaznijo...
22.11.2017 | Evropske lige
Frank Lampard optimističen gle...
21.11.2017 | Evropske lige
300 milijonov za Newcastle Uni...
21.11.2017 | Evropske lige
Delitev točk v Brightonu
20.11.2017 | Evropske lige
Arsenal je zaprl kar nekaj ust
20.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Everton je v uvodnih mesecih nove sezone nedvomno eno največjih razočaranj angleške Premier League. Najbolj bogato poletje v zgodovini kluba zaenkrat deluje sila klavrno, saj moštvo po današnjem debaklu proti Arsenalu (2:5) zaseda 18. mesto na lestvici, zelo slabo pa mu kaže tudi v evropski ligi, v kateri je na prvih treh tekmah osvojilo le eno točko.

Po visokem porazu je Ronald Koeman priznal, da bi vodstvo kluba lahko sprejelo odločitev, ki se v tem trenutku zdi najbolj logična.

"Ne vem, kaj bo. Igralcem sem dejal, da verjamem vanje, a če si obkrožen z negativnim razmišljanjem - to trenutno počnejo prav vsi - usoda ni več v tvojih rokah. To je normalno in to je nogomet. Igrali smo devet tekem v ligi, od tega proti petim najboljšim ekipam iz minule sezone. Priznavam, da položaj na lestvici ni dober. Razumem okoliščine, saj sem že dovolj dolgo v nogometu. Osebno mislim, da še ni prepozno, da stvari obrnemo na glavo," je povedal Koeman.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE