Uredništvo    27. november 2018
Predsednik Bayerna kaznuje drugače misleče

Hoeness legendo "nogiral" z VIP tribune

Predsednik Bayerna iz Munchna Uli Hoeness je zaradi "kritičnih izjav" sodelavcem v klubu naročil, naj enega največjih nemških nogometašev vseh časov obvestijo, da na VIP tribuni Allianz Arene ni več dobrodošel.
SORODNE NOVICE
Navijaški sredinec tekmam ob p...
19.2.2019 | Evropske lige
Bundesliga: Prednost Dortmunda...
18.2.2019 | Evropske lige
Klopp: Bayern tako nevaren še ...
18.2.2019 | Evropske lige
Bayern v Liverpool brez dveh i...
18.2.2019 | Evropske lige
Bo Dybala kronski biser prenov...
18.2.2019 | Evropske lige
V Iranu cenzurirali tekmo Baye...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: /)
V Bayernu iz Munchna imajo vse več težav z nadzorovanjem javnega mnenja, zato je vse težje razumeti nekatere poteze vodilnih predstavnikov kluba na čelu s predsednikom Ulijem Hoenessom in predsednikom upravnega odbora Karlom-Heinzem Rummeniggejem. Pred tedni je veliko prahu dvignila kontroverzna tiskovna konferenca, na kateri sta Hoeness in Rummenigge napadla nemške medije zaradi "kritičnega poročanja o igralcih Bayerna in Bayernovih članih nemške reprezentance", prav ta tiskovna konferenca pa je bila povod za novo kontroverzno odločitev, ki zadeva nekdanjo legendo Bayerna in nemške reprezentance Paula Breitnerja.

Breitner je javno kritiziral Hoenessa zaradi omenjene tiskovne konference in Bayernemu vladarju na žulj stopil z  naslednjimi besedami.

"Razočaran sem, saj po 48 letih življenja v okolici Bayerna nikoli ne bi pomislil na to, da bo klub pokazal takšno ranljivost oziroma takšno šibkost. Ta tiskovna konferenca je uničila podobo, ki jo je klub gradil več let. Pri Uliju gre vedno za Bayernovo družino. Zdaj lahko otroci v tej družini rečejo: 'Zelo nas je sram našega očka.'"

Časnik Bild poroča, da je razjarjeni Hoeness direktorju finančne službe Janu-Christianu Dreesnu naročil, naj pokliče Breitnerja in ga obvestil, da na VIP tribuni Allianz Arene ni več dobrodošel. Poročanje omenjenega časnika je potrdil tudi Breitner sam.

"Prejel sem klic gospoda Dreesna. Bilo mi je svetovano, naj se v bližnji prihodnosti ne pojavljam na VIP tribuni. Odgovoril sem mu, da sem to pričakoval, tako ali tako pa tam ne bi žele srečevati nekaterih posameznikov," je povedal Breitner, ki je po omenjenem klicu vrnil svojo doživljenjsko častno vstopnico.

"Ne bi rad dajal vtisa, da želim brezplačne vstopnice. Odslej jih bom kupoval kot kdorkoli drug," je še dodal Breitner, ki je v času svoje aktivne kariere s Hoenessom igral skupaj tako pri Bayernu kot v nemški izbrani vrsti.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 7
Starejši naprej | Novejši naprej
kema 28.11.2018, 08:48 Prijavi komentar
kaj pa če ga dajo na čakanje :):):)
bayern 27.11.2018, 15:21 Prijavi komentar
Hoenessi je očitno zapor skisal možgane, človek je bil Mr. Bayern, zdaj je pa sramota za klub. Še 1 leto pol pa končno v penzijo.
UNHOLY CULT 27.11.2018, 14:49 Prijavi komentar
zdaj bi se morali navijači postavit kontra uliju,ker ta bayern ni b od prejšnjih
Lamus 27.11.2018, 13:23 Prijavi komentar
Tak je to ko ti lopov vodi klub. Bljak. Vodstvo Bayern resnično smrdi, fuj.
BaYny bLufF 27.11.2018, 12:54 Prijavi komentar
Hjoooj če se ta Hoeness ne bo počasi spravil v pokoj da bayern končno spet zadiha...
Dinho8O 27.11.2018, 11:36 Prijavi komentar
To je njegov konec.
matej1111 27.11.2018, 11:09 Prijavi komentar
Stari Uli se je boljše počutil, ko je trgoval preko mobitela na tribuni. Očitno so mu vse skupaj prepovedali in je malo zabredel. Kojn.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE