Uredništvo    1. december 2018
Predsednik Bayerna napoveduje velike stvari

Hoeness napovedal "grandiozne" investicije

Predsednik Bayerna iz Munchna Uli Hoeness je na skupščini kluba napovedal, da bo Bayern prihodnje poletje opravil veličastne investicije v igralski kader. Denarja je v klubu po objavi finančnih rezultatov več kot dovolj.
SORODNE NOVICE
Liverpool ni prodrl, pri Bayer...
19.2.2019 | Evropske lige
Navijaški sredinec tekmam ob p...
19.2.2019 | Evropske lige
Bundesliga: Prednost Dortmunda...
18.2.2019 | Evropske lige
Klopp: Bayern tako nevaren še ...
18.2.2019 | Evropske lige
Bayern v Liverpool brez dveh i...
18.2.2019 | Evropske lige
Bo Dybala kronski biser prenov...
18.2.2019 | Evropske lige
(foto: /)
Pri Bayernu iz Munchna so na letni generalni skupščini kluba razkrili finančne rezultate za sezono 2017/18, ki so bili, kot je pri Bayernu že v navadi, naravnost bleščeči. Bayern je v tem obdobju zaslužil rekordnih 657.4 milijona evrov, kar pomeni, da največji nemški klub po prihodkovni strani še naprej drži korak z nedotakljivim triom Realom iz Madrida, Barcelono in Manchester Unitedom. Iz vodstva Bayerna so še sporočili, da je število vpisanih članov kluba zraslo na 291.000, po čemer je Bayern celo največji klub na svetu.

Navkljub bleščečim financam in porastu članstva so v Bayernu trenutno aktualne povsem drugačne skrbi, ki so povezane predvsem z jalovo podobo moštva v nemškem prvenstvu. Predsednik kluba Uli Hoeness je nagovoril nekaj več kot 1.600 prisotnih članov in napovedal, da bo Bayern prihodnje poletje močno okrepil svoje moštvo.

"Klub se je v dogovoru z nadzornim svetom zelo jasno odločil, da bomo prihodnje poletje opravili grandiozne investicije v igralski kader. To se bo zgodilo tudi zato, ker nekaterih starejših igralcev, ki se bodo morebiti upokojili, ne bo več zraven. Klub bo imel tako na voljo vse potreben kapital za prenovo moštva, cilj pa je znova postati konkurenčen na vseh ravneh. To je naše vodilo. Naša naloga, da s pravilnimi investicijami poskrbimo, ¸da bo imel Bayern trajen uspeh tudi v prihodnosti,"
je povedal Hoeness.

Hoeness se je dotaknil tudi statusa trenerja Nika Kovača, ki je znova dobil pomemben glas podpore z njegove strani.

"Imamo zelo, zelo dobrega mladega trenerja, ki si zasluži priložnost. Vsi mu moramo pomagati. Dobro sem informiran o dogajanju znotraj slačilnic in vem, da obstaja tesna vez med igralci in trenerjem. Prepričan sem, da je letošnja sezona za Bayern še vedno lahko uspešna in da bomo v prihodnost skupaj stopili z vso močjo," je dodal Hoeness.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
ales10 1.12.2018, 21:05 Prijavi komentar
Ne pozabit, da je Bayern ravno zarad tega strica (in seveda Rummenigge), tako uspesen na vseh frontah-manager Bayerna je postal pr svojih 28-tih letih. In kako kariero ima kteri od vas pr tej starosti?! ;)
FCB 1.12.2018, 19:56 Prijavi komentar
Itak da ne ve nic in nic nezna vi trije spodaj bi bili zihr boljs :)
Dinho8O 1.12.2018, 15:11 Prijavi komentar
Haha dementni ata misli da ve, kaj se dogaja v slacilnici, ker mu nekaj senatorjev hodi tozarit v pisarno.
Baksuz 1.12.2018, 15:05 Prijavi komentar
Tega strička je pomoje povozil čas, se pa drži funkcije kot klop in nima nobene vizije za naprej
bayern 1.12.2018, 12:34 Prijavi komentar
Spustil ste del ko ga je navijač dodobra obdelal :D
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE