Uredništvo    10. avgust 2018
Fulham je postal prvi novopečeni prvoligaš, ki je za okrepitve namenil več kot 100 milijonov evrov

Fulham si je za EPL omislil novo enajsterico

Londonski Fulham je poleti svoje vrste okrepil z 12 novinci, med katerimi bi lahko sestavili povsem novo enajsterico. Na zadnji dan trgovanja je pripeljal kar pet igralcev.
SORODNE NOVICE
The Sun: Mourinho Pogbaja podi...
16.8.2018 | Evropske lige
Kdo je najbolje plačani direkt...
16.8.2018 | Evropske lige
Alarm v Cityu: De Bruyne si je...
15.8.2018 | Evropske lige
Liverpoola je Salaha prijavil ...
14.8.2018 | Evropske lige
EPL: Tudi brez gledalcev bi po...
14.8.2018 | Evropske lige
Willian: Če bi Conte ostal, bi...
14.8.2018 | Evropske ligeV angleško Premier League sta v letošnji sezoni prodrla dva novinca, katerima denar ne predstavlja niti najmanjših ovir. Wolverhampton in Fulham imata bogate in ambiciozne lastnike, ki so takoj po uvrstitvi v elitni rang razvezali mošnjičke in kupili številne zvezdnike, še posebej zanimivo poletje pa ima za seboj Fulham, ki se je za EPL opremil s kar dvanajstimi novimi nogometaši.

Fulham je postal prvi novinec v zgodovini lige, ki je za okrepitve namenil več kot 100 milijonov evrov, samo na zadnji dan trgovanja na Otoku pa je svoje vrste okrepil s petimi novinci. Za Kamerunca Zambo Anguissaja iz Marseilla je plačal 30 milijonov evrov, za Joeja Bryana iz Bristola slabih 7 milijonov evrov, španski vratar Sergio Rico, nizozemski bočni branilec Timothy Fosu-Mensah in argentinski napadalec Luciano Vietto pa so prišli kot posojeni igralci.

Če bi Fulham sestavljal enajsterico zgolj iz novincev, bi bila ta sledeča: vratar Sergio Rico, centralni branilci Alfie Mawson, Maxime le Marchand in Callum Chambers, levi bok Joe Bryan, desni bok Timothy Fosu-Mensah, vezisti Zambo Anguissa, Jean-Michael Seri in Andre Schurrle ter napadalca Luciano Vietto in Aleksandar Mitrović.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE