Uredništvo    15. maj 2018
Steven Gerrard je že pljunil v roke

Gerrard je začel zelo pompozno

Novi trener Rangersa Steven Gerrard je v Glasgow že zvabil dosedanjega vezista Burnleyja Scotta Arfielda, njegova naslednja tarča pa je njegov nekdanji soigralec Martin Škrtel.
SORODNE NOVICE
Usoda F&B Acrobatics visi v zr...
17.9.2018 | Mednarodni nogomet
Video: Nor projektil iz grške ...
17.9.2018 | Mednarodni nogomet
Ibra: Vesel sem za Toronto, po...
17.9.2018 | Mednarodni nogomet
Nogometaši so morali potisniti...
16.9.2018 | Mednarodni nogomet
Spektakularni Zlatan zabil 500...
16.9.2018 | Mednarodni nogomet
Video: Neverjeten avtogol vrat...
16.9.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Novi trener škotskega velikana Rangersa Steven Gerrard je pljunil v roke in s prvimi potezami že nakazal na to, da razmišlja velikopotezno. Kmalu po njegovem prihodu v klub so pri Rangers naznanili prihod dosedanjega vezista Burnleyja Scotta Arfielda, ki je bil s 3 milijoni evrov najdražja in tudi najbolj pompozna okrepitev Rangers, odkar se je pred leti bankrotirani klub vrnil v škotsko elito.

Arfield je bil le pokušina, saj je Gerrard medtem že vrgel lovke na veliko večjo ribo, ki bi za škotski klub zagotovo predstavljala zares izjemno okrepitev. Turški časnik Sabah poroča, da je Rangers poslal ponudbo za nakup nekdanjega Gerrardovega soigralca Martina Škrtela, za katerega so Škoti pripravljeni plačati kar 4 milijone funtov odškodnine. Omenjeni časnik trdi, da naj bi se Škrtel že sestal s predstavniki Rangersa, vodstvo njegovega aktualnega kluba Fenerbahčeja pa naj bi mu že odgovorilo, da ga ne zadrževalo, v kolikor bo izrazil željo po povratku na Otok.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE