Uredništvo    13. junij 2018
Črnomodri bi radi zadržali argentinskega napadalca

Icardi? Ni razloga za skrb

Navijači milanskega Interja se bojijo, da bi jih v tem poletju, tudi zaradi pravil finančnega fair playa, utegnil zapustiti najboljši strelec kluba Mauro Icardi. A strah je po besedah klubskih uradnikov odveč.
SORODNE NOVICE
Milan je dobil novega Lewandow...
24.1.2019 | Evropske lige
Ne potrebujem nasvetov od 'kme...
22.1.2019 | Evropske lige
Inter viha nos nad ceno za Atl...
22.1.2019 | Evropske lige
Paqueta v Milan vrača brazilsk...
22.1.2019 | Evropske lige
Serie A: Juventus odpihnil nas...
21.1.2019 | Evropske lige
Zanettijev rekord ostaja na va...
21.1.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Maura Icardija na presenečenje mnogih v tem poletju ne bomo gledali v majici argentinske reprezentance. Selektor gavčev Jorge Sampaoli najboljšega Interjevega strelca več kot očitno ni videl v kombinacijah za mundial, saj mu mesta med 23 potniki v Rusijo ni ponudil tudi po poškodbi Manuela Lanzinija.

Z Icardijem in Argentino torej v bližnji prihodnosti ne bo nič, Interjevi navijači pa se sprašujejo predvsem, kaj bo v prihodnosti z Icardijem in Interjem? Govorice na Apeninskem polotoku namreč govorijo o prodajo argentinskega golgeterja, s katero bi milanski klub že pred koncem meseca junija zadostil pravilom finančnega fair playa, kar pa je Interjev direktor Alessandro Antonello ostro zavrnil.

"Ni razloga za skrb. Icardi je naš nogometaš, naš kapetan in v naslednjih tednih se bomo usedli za mizo in se pogovorili o novi pogodbi. Kar se finančnega fair playa tiče, smo optimistični. Osredotočeni smo na ta cilj in verjamemo, da nam bo do konca junija uspelo. Delamo v tej smeri," je povedal Antonello in dodal, da evropski prvak izpred osmih let svojih najboljših nogometašev gotovo ne bo prodajal.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE