Uredništvo    3. januar 2017
Črnogorski napadalec je na seznamu želja Seville

Jovetić iz Serie A v La Ligo?

Črnogorski napadalec Stevan Jovetić, ki je v letošnji sezoni pri Interju zbral vsega 67 minut igre, bo svojo kariero morda nadaljeval v vrstah španskega prvoligaša Seville.
SORODNE NOVICE
Ofer: Investiral bom v nove na...
20.11.2017 | Evropske lige
Mathieu Flamini na preizkušnjo...
20.11.2017 | Evropske lige
Mido: Salah bo kmalu igral za ...
20.11.2017 | Evropske lige
Inigo Martinez spet zanimiv Ba...
20.11.2017 | Evropske lige
Valencia nadaljuje povratek me...
19.11.2017 | Evropske lige
Nihče še ni nadoknadil desetih...
19.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Španska Sevilla pred nadaljevanjem sezone išče osvežitev v konici napada, saj trener Jorge Sampaoli ni povsem zadovoljen z učinkom, ki ga ponujata Argentinec Luciano Vietto in Francoz Wissam Ben Yedder. Sampaoli si je zaželel napadalca, ki ni klasična devetica in ki predstavlja bolj "gibljivo" alternativo obstoječim napadalcem, v ta profil pa se sklaplja 27-letni Črnogorec Stevan Jovetić, ki trenutno pri Interju iz MIlana preživlja težke trenutke.

Nekdanji član Fiorentine in Manchester Cityja je pri milanskem velikanu v letošnji sezoni zbral vsega 67 minut igre, kljub temu pa je Inter v neugodnem položaju, saj se je ob sklenitvi dogovora s Cityjem zavezal, da bo po izteku posoje Jovetića tudi dokončno odkupil. Italijani so se Jovetiću pripravljeni odpovedati, a le ob plačilu primerne odškodnine, medtem ko naj bi bila Sevilla pripravljena skleniti posel zgolj v primeru, če bo Jovetić posojen do izteka sezone z možnostjo odkupa pogodbe.Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE