Uredništvo    30. september 2017
1. SNL, 11. krog

Krčani bodo lažje dihali

Obračun dveh ekip, ki v tem mesecu še nista slavili, je pripadel Krčanom, ki so že v slabih dvajsetih minutah strli odpor Aluminija. Strelca Uroš Jovanović in Marin Jurina.
SORODNE NOVICE
Zrinjski ga potiska v Maribor,...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Čavarjev agent odlaša z Maribo...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Potrjeno: Pirić gre v Maribor
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Dvojec iz Zrinjskega zanimiv M...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Darko Milanič: Leto 2017 izjem...
10.12.2017 | Slovenski nogomet
Sneg je odnesel 19. krog 1. SN...
9.12.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Stadion Matije Gubca, Gledalcev: 400, Sodnik: Matej Jug
Krško: Marko Zalokar, Marko Krajcer, Klemen Šturm, Marko Jakolič, Jan Gorenc, Tonči Mujan, Uroš Jovanović (od 78. Roko Nakić), Josip Balić, Miljan Škrbić (od 88. Luka Gajić), Nikola Mandić (od 63. Leo Ejup), Marin Jurina.
Trener: Stipe Balajić
Aluminij: Luka Janžekovič, Sanin Muminović, Nemanja Jakšić, Luka Čagalj (od 76. Alen Krajnc), Žiga Škoflek (od 72. Vedran Mesec), Arafat Mensah Ibrahim, Derrick Mensah, David Lukanc, Francesco Tahiraj, Marko Nunič (od 54. Damir Bartulović), Matic Vrbanec.
Trener: Slobodan Grubor
(foto: uradna spletna stran kluba)
Krškem sta poti prekrižali ekipi, ki v zadnjih tednih nista imeli kdove veliko razlogov za zadovoljstvo. Krčani so na zadnjih treh tekmah osvojili le eno točko, tudi nogometaši Aluminija pa v istem obdobju niso zmagali.

Na stadionu Matije Gubca so se vse najbolj zanimive stvari zgodile že v prvih četrt ure igre. Srbski vezist Uroš Jovanović je v peti minuti sproži volej z dvajsetih metrov in Krčane popeljal v vodstvo, dvanajst minut kasneje pa je po asistenci Tončija Mujana - že njegovi sedmi v letošnji sezoni - zadel zadnje čase vse boljši Marin Jurina. Gostje so zapretili v 24. minuti preko Francesca Tahiraja, trinajst minut kasneje pa je bil še malce bližje Ibrahim Mensah, a je njegov strel zletel čez gol.

V 67. minuti so bili Krčani na pragu tretjega zadetka, a je prvi strelec lige MIljan Škrbić s sedmih metrov žogo poslal čez gol. Do izteka srečanja je imel Aluminij preko Vedrana Mesca in Nemanje Jakšića še dve priložnosti za znižanje zaostanka, a je mreža Marka Zalokarja ostala nedotaknjena.

Aluminij je na prvi medsebojni tekmi v Kidričevem slavil s 4:2, nato pa je v naslednjih devetih tekmah zabeležil le še eno zmago.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE