Uredništvo    28. junij 2017
Številne spremembe v posavskem prvoligašu

Krško s štirim novimi tujci

V Krškem so se zahvalili sedmerici igralcev, ki so branili klubske barve v minuli sezoni, novi člane pa so Posavci večinoma poiskali na Hrvaškem. Iz Kopra prihaja Marin Jurina.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Krškem se pred pričetkom nove sezone, kot je že v navadi, obeta veliko sprememb. Trenersko žezlo je prevzel v Mariboru legendarni Hrvat Stipe Balajič, z Dalmatincem pa se je v Posavje preselila še cela kopica igralcev iz sosednje Hrvaške. Iz Osijeka se na posojo seli 22-letni Nikola Mandić, ki je v minuli sezoni nastopal v majici hrvaškega drugoligaša Dugopolja. Iz Rijeke na posojo prihaja bočni branilec Nikola Totić, nov obraz pa je tudi nigerijski vezist Gerald Chibueze Diyoke, ki bo v Krškem prav tako nastopal kot posojen član Rijeke. Peterico novincev zaključujeta še dva bolj znana prvoligaška obraza in sicer branilec Leo Ejup, ki se v Krško seli kot posojen igralec Olimpije, ter Hrvat Marin Jurina, ki je nazadnje nastopal za Koper.

Krčani so ob tem potrdili, da v sezoni 2017/18 dresa ne bo nosila sedmerica nogometašev. Martin Kramarič, Robert Pušaver in Damjan Vuklišević so bili posojeni s strani Maribora, Damir Sadiković se je vrnil v sarajevski Željezničar, Filip Dangubić pa bo kot posojeni član Rijeke igral za Celje. V zelenem dresu v prihodnje ne bosta igrala niti Luka Pavić in Svetlan Kosić.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE