Uredništvo    16. maj 2017
1. SNL, 34. krog

Krško spet pred Aluminijem

Krško je pred svojimi navijači upravičilo vlogo favorita in si z zmago proti Radomljam znova izboljšalo položaj v vse bolj napeti bitki za obstanek.
SORODNE NOVICE
Potrjeno: Pirić gre v Maribor
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Dvojec iz Zrinjskega zanimiv M...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Darko Milanič: Leto 2017 izjem...
10.12.2017 | Slovenski nogomet
Sneg je odnesel 19. krog 1. SN...
9.12.2017 | Slovenski nogomet
Gregor Bajde v Mariboru do 202...
7.12.2017 | Slovenski nogomet
Krško in Triglav kaznovana zar...
7.12.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Stadion Matije Gubca, Gledalcev: 900, Sodnik: Alen Borošak
Krško: Marko Zalokar, Marko Krajcer, Klemen Šturm, Damjan Vuklišević, Robert Pušaver, Luka Pavič (od 58. Marko Dušak), Arafat Mensah Ibrahim, David Kovačič (od 59. Svetlan Kosić), Tonči Mujan, Nikola Gatarić (od 82. Ester Sokler), Filip Dangubić.
Trener: Stipe Balajić
Radomlje: Aljaž Ivačič, Denis Lidjan, Rok Jazbec, Žan Kumer (od 79. Mario Vasilj), Grega Marinšek (od 53. Luka Gajić), Aleksander Zukič, Mika Rokavec (od 61. Amer Krcič), Filip Janković, Igor Barukčič, Marko Nunič, Luka Cerar.
Trener: Adnan Zildžović
(foto: uradna spletna stran kluba)
Nogometaši Krškega se trudijo izogniti devetemu mestu in s tem dvema težavnima tekmama v dodatnih kvalifikacijah za obstanek v ligi, z zmago proti Radomljam pa so tako osvojili tri pomembne točke in se na lestvici izenačili z velenjskim Rudarjem.

Odpisane Radomlje so v Krško prišle v pravem trenutku za gostitelje, ki so priložnost znali izkoristiti. Povedli so v 31. mintui, ko je po podaji Nikole Gatarića zadel Filip Dangubić in se razveselil že svojega 13. prvenstvenega  zadetka v letošnji sezoni. Do izteka polčasa je ime Tonči Mujan priložnost za povišanje vodstva, a je vratar gostov Aljaž Ivačič njegov strel z desetih metrov uspel ubraniti.

Krško je zmago potrdilo v 63. minuti, ko je po protinapadu in asistenci Roberta Pušaverja zadel Mujan in se tako veselil tretjega zadetka v slovenskem državnem prvenstvu. Do izteka tekme je imel nevarni Dangubić še dve priložnosti,da še boljh zaostri boj za najboljšega strelca prvenstva, a je bil Ivačič v obeh primerih uspešnejši.

Krčani tudi konec tedna čaka obračun pred svojimi navijači in sicer v Posavje prihaja Koper.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE