Uredništvo    28. oktober 2018
1. SNL, 14. krog

Mura potopljena v Krškem

Krško je v 14. krogu poskrbelo za presenečenje. Mura je na stadionu Matija Gobec večji del tekme bolje stala na igrišču, nato pa prejela dva gola in tekmo izgubila.
SORODNE NOVICE
Maribor nerazpoložen in brez g...
23.1.2019 | Slovenski nogomet
Nova okrepitev Olimpije s Koml...
23.1.2019 | Slovenski nogomet
Še en odhod iz Olimpije
23.1.2019 | Slovenski nogomet
Osijek razbil še enega slovens...
23.1.2019 | Slovenski nogomet
Kadrovski vihar zajel tudi Oli...
23.1.2019 | Slovenski nogomet
Oražem: Odškodnina za Melnjaka...
23.1.2019 | Slovenski nogomet
Štadion: Stadion Matija Gubec, Gledalcev: , Sodnik: Dejan Balažič
2 : 0
Krško: Marko Zalokar, Aleksandr Kulinits, Slavko Brekalo, Marco da Silva, Luka Volarič, David Kovačič, Leo Ejup, Nenad Srečković (od 87. Marin Perić), Dalibor Volaš, Ante Vukušić (od 89. Nikola Mandić), Ante Kordić (od 46. Daniel Štefulj).
Trener: Alen Ščulac
Mura: Matko Obradović, Žiga Kous, Klemen Šturm, Aleksandar Bošković, Špiro Peričić, Nik Lorbek, Alen Kozar, Nino Kouter (od 82. Matic Maruško), Luka Šušnjara (od 73. Žan Karničnik), Rok Sirk, Luka Bobičanec (od 81. Amadej Maroša).
Trener: Ante Šimundža
(foto: SPS)
 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
trmast 28.10.2018, 18:22 Prijavi komentar
Tragično je, da človek ne more prebrati o vseh tekmah v SNL...morda bi bilo dobro zabeležeiti rekorderje iz Kranja, ki izgubljajo domače tekme in pristajajo na dnu? Tragika je namreč - klasika: nesposobnost v obrambi je zanesljiva pot iz lige in zati Triglav vedno lahko dobi gol več kot jih zabije. V Krškem pa druga slika: čakanje na napako se ponavadi izplača ekipam, ki vendarle imajo rep in glavo. Vancaš Požeg je bil v Kranju uganka in če bi se o njem pisalo toliko kot o zvezdnikih Maribora, bi bilo to pošteno: fant preprosto nosi moštvo, je hiter in agresiven, kombinatoren...V Triglavu pa kapetan mora igrati, ostali se pa malo menjajo....bivši kapetan je že na Bravu....in tako naprej. Kaj je značilnost vsega tega: ni Anakarana letos, je pa zanimivo....
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE