Uredništvo    6. maj 2017
1. SNL, 32. krog

Neodločeno na Gubcu

V Krškem so imeli domačini priložnost, da si izboljšajo položaj v boju za končno osmo mesto v ligi, toda Aluminij je iztržil zanj ugoden remi.
SORODNE NOVICE
Darko Milanič: Leto 2017 izjem...
10.12.2017 | Slovenski nogomet
Sneg je odnesel 19. krog 1. SN...
9.12.2017 | Slovenski nogomet
Gregor Bajde v Mariboru do 202...
7.12.2017 | Slovenski nogomet
Krško in Triglav kaznovana zar...
7.12.2017 | Slovenski nogomet
Mešanović na radarju Herthe?
7.12.2017 | Slovenski nogomet
Milanič v Mariboru do 2021!
5.12.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Stadion Matije Gubca, Gledalcev: 800, Sodnik: Damir Skomina
Krško: Marko Zalokar, Marko Dušak, Marko Krajcer (od 46. Dejan Urbanč), Klemen Šturm, Robert Pušaver, Jan Gorenc, David Kovačič, Luka Pavič (od 71. Ester Sokler), Miljan Škrbić (od 56. Svetlan Kosić), Filip Dangubić, Martin Kramarič.
Trener: Stipe Balajić
Aluminij: Luka Janžekovič, Mateo Damiš, Vedran Turkalj, Sanin Muminović, Nemanja Jakšić, Derrick Mensah, Milan Kocić, Žiga Škoflek, Blaž Kramer, Matic Vrbanec, Francesco Tahiraj (od 89. Mihael Rebernik).
Trener: Slobodan Grubor
(foto: SPS)
Na stadionu Matije Gubca v Krškem so gledalci videli relativno nezanimiv prvi polčas, v katerem obe ekipi nista želeli tvegati. Zadržan pristop je prinesel sila malo prave akcije in priložnosti. Nogometaši Krškega so bili še najbližje uspehu v 37. minuti, ko se je za strel z razdalje odločil Kovačič. toda gostujoči vratar Janžeković ni imel resnejšega dela. Damir Skomina je na drugi strani razveljavil dva zadetka gostov, oba sta bila dosežena iz prepovedanega položaja. 

Nadaljevanje igre je prineslo nekaj več živahnosti, saj sta obe ekipi pokazali več ambicij. Vodstvo gostov se je zgodilo v 67. minuti, ko je po protinapadu zadel Francesco Tahiraj. Krčani so se uspeli hitro vrniti, po podaji Roberta Pušaverja je izid poravnal prvi strelec Krškega v tej sezoni Filip Dangubić. S točko so bili na koncu bolj zadovoljni pri Aluminiju, saj so zadržali osmo mesto na lestvici. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
korl 7.5.2017, 17:51 Prijavi komentar
G.Zorko "za hlapce rojeni za hlapce vzgojeni"in to v domačem klubu pred balkanci.Je preveč žalostno da bi se človek smejal in preveč smešno,da bi se človek zajokal.Upam,da ispademo in brez balkancev ter njihovih podrepnikov začnemo na novo.
korl 7.5.2017, 17:40 Prijavi komentar
G.Zorko za pet minut slave ste se pritlehno pripognili in ponižali pred balkanci,ter tako prodali sebe in klub.Ko boste odleteli kot trener in dežurni krivec,upam da vas v nobenem klubu nikoli več ne angažirajo.Nekdo katerega osnovna naloga je pripraviti čim več domačih fantov za igranje v prvem moštvu, ne pa samo izpolnjevati napisane ukaze na listu papirja,si kaj drugega ne zasluži.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE