Uredništvo    8. julij 2017
Dejan Urbanč se poslavlja

Talisman Urbanč končal kariero

V novi sezoni nogometaše Krškega ne bo vodil njihov kapetan Dejan Urbanč, ki se je odločil pri triintridesetih končati svojo igralsko kariero.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: Nogomania)
Dejan Urbanč je, obremenjen s službo in družino, sprejel odločitev o zaključku svoje igralske kariere. Nogometaš, ki je nogometno žogo začel brcati v Krškem, je večino svoje kariere preigral v Celju, bil je sicer tudi v Olimpiji, zadnja leta pa je igral doma, v Krškem. Z domači klubom mu je uspel veliki met, saj ga je ta bivši mladi slovenski reprezentant pomagal pripeljati v 1. SNL in ga v njej tudi obdržati. 

Urbanč, ki je bil eden najbolj prepoznavnih nogometašev Krškega in zagotovo eden najboljših posavskih nogometašev vseh časov, zdaj končuje svojo kariero, v kateri je v 1. SNL odigral 183 tekem in dosegel pet golov. 

Ob njegovem slovesu od igranja nogometa je predsednik krškega kluba Dejan Blažinič legendi Krškega sporočil: "Dejan je igralec, ki je s svojimi nastopi, pristopom na treningih in obnašanjem zunaj igrišča vedno bil zgled vsem ostalim. Kapetan, ki je dal vedno vse od sebe in bil zraven pri najlepših trenutkih posavskega nogometa. Nogometni pokoj je nekaj, kar čaka vsakega nogometaša, smo pa Dejanu ponudili, da ostane del NK Krško, da se priključi strokovnemu štabu članske ekipe ali pa prevzame kakšno drugo funkcijo v klubu, v kateri bi se videl. Želim mu pa predvsem, da izkoristi po novem proste popoldneve za tisto, kar ima najraje… Sam pa verjamem, da se kmalu vidimo spet na Gubcu. URBI, hvala je premalo."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE