Uredništvo    5. oktober 2018
1. SNL, 12. krog

V Krškem 0:0 v golih in 2:2 v vratnicah

Prvi obračun 12. kroga državnega prvenstva med Krškim in Rudarjem ni prinesel zadetkov, precej zaslug pa ima za takšen razplet tudi okvir gola, ki je skupaj kar štirikrat žogi preprečil pot v mrežo.
SORODNE NOVICE
1. SNL: Mura prihaja v Ljudski...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Navijači so podprli nogometaše...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Vombergar mukoma čez zdravnišk...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Domžale pripeljale Partizanove...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Šele zdaj je uradno: Vombergar...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija se podaja na zelo neg...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Štadion: Stadion Matije Gubca, Gledalcev: 400, Sodnik: Nejc Kajtazović
0 : 0
Krško: Marko Zalokar, Aleksandr Kulinits, Macario Hing-Glover, Slavko Brekalo, Daniel Štefulj, Milan Ristovski (od 84. Sandi Ogrinec), Marco da Silva, Luka Volarič, Dalibor Volaš, Ante Vukušić (od 59. Ester Sokler), Nenad Srečković.
Trener: Alen Ščulac
Rudar: Marko Pridigar, David Kašnik, Robert Pušaver, Josip Tomašević, David Hrubik, David Arap, Damjan Trifkovič, Nejc Pušnik (od 54. Leon Črnčič), Klemen Bolha, Milan Tučić (od 74. Tim Vodeb).
Trener: Marijan Pušnik
(foto: Nogomania)
Na uvodni tekmi 12. kroga sta se pomerili zadnje uvrščeni ekipi na lestvici, ki krvavo potrebujeta zmage in točke, saj si najbrž pred začetkom sezone nista predstavljali, da se bosta znašli v takšnem položaju.

Srečanje se je končalo brez zadetkov, a kljub temu na stadionu Matije Gubca ni bilo dolgočasno, saj se je kar štirikrat zatresel okvir vrat. V.10. minuti ga je prvi zadel nogometaš Rudarja David Arap, ki je s 14 metrov z glavo zadel prečko, nato pa je pet minut kasneje vratnico z osmih metrov zadel napadalec Krškega Ante Vukušić, kot zadnjemu pa je ja ta "dosežek" v prvem polčasu uspel še napadalcu Rudarja Milanu Tučiću, ki je vratnico zadel z roba kazenskega prostora.

V 61. minuti se je okvir gol zatresel še četrtič in sicer po strelu junaka Krškega v Ljubljani Milana Ristovskega, ki je z 18 metrov zadel vratnico. Osem minut kasneje je imelo Krško preko Nenada Srečkovića še eno priložnost za zadetek, do izteka srečanja pa sta se z obrambami izkazala tudi oba vratarja, Marko Zalokar na domači in Marko Pridigar na gostujoči strani.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE