Uredništvo    6. december 2017
Uspešni argentinski trener prihaja v Španijo

Graditelj velikega Lanusa prihaja v Las Palmas

Španski prvoligaš Las Palmas bo vodenje moštva zaupal zelo zanimivemu trenerju. Klub s Kanarskega otočja bo prevzel Argentinec Jorge Almiron, ki je na klopi Lanusa požel izjemen uspeh.
SORODNE NOVICE
La Liga: Zmaga na generalki za...
17.2.2018 | Evropske lige
Kitajci vabijo Andresa Iniesto
16.2.2018 | Evropske lige
Viera za rekorden znesek na Ki...
16.2.2018 | Evropske lige
Arthurjev prihod v Barcelono o...
15.2.2018 | Evropske lige
Wanda se umika iz Atletica
14.2.2018 | Evropske lige
Zvezdniška plača za predsednik...
13.2.2018 | Evropske lige
(foto: /)
Španski prvoligaš Las Palmas išče že tretjega trenerja v letošnji sezoni. Sezono je začel z Manuelom Marquezom, ki je na klopi zdržal dva meseca, toliko pa je trajal tudi mandat njegovega naslednika Paka Ayestarana, ki je v prejšnji sezoni kratek čas sedel tudi na trenerskem stolčku Valencie.

Predsednik kluba Miguel Angel Ramirez je potrdil poročanje španskih medijev, da bo na stolček sedel 46-letni Argentinec Jorge Almiron, ki v Španijo oziroma Evropo prihaja z odličnimi referencami. Almiron, sicer nekoč defenzivni igralec sredine igrišča, ki je glavnino kariere preživel v Mehiki, je Lanus lani popeljal do naslova argentinskega prvaka, v letošnji sezoni pa se je klub iz okolice Buenos Airesa prvič v svoji zgodovini uvrstil v finale pokala Libertadores, v katerem pa je moral priznati premoč brazilskemu Gremiu.

Ramirez je razkril, da je z Almironom že dogovorjen glede vseh podrobnosti in da v klubu zgolj še čakajo na ustrezen certifikat iz Argentine.

"Pripeljati Jorgeja Almirona je bil velik finančni zalogaj za Las Palmas in res smo napeli vse moči, da je postal trener našega kluba. Želeli smo ga pripeljati že poleti, a je bilo to tedaj zaradi njegovega dogovora z Lanusom nemogoče," je povedal Ramirez.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE