Uredništvo    1. julij 2017
Črnogorskemu reprezentantu je uspel sanjski prestop

Marušić prvi Črnogorec v Laziu

Rimski Lazio je sklenil petletno pogodbo s črnogorskim bočnim igralcem Adamom Marušićem, ki se je nogometno uveljavil v Belgiji. Odškodnina znaša 6.5 milijona evrov.
SORODNE NOVICE
Del Piero: Calciopoli je bil k...
24.11.2017 | Evropske lige
Inter želi podaljšati z Icardi...
23.11.2017 | Evropske lige
Čeferin: AC Milan me skrbi
23.11.2017 | Evropske lige
Massimo Oddo je novi trener Ud...
21.11.2017 | Evropske lige
Tavecchio obtožen spolnega nad...
21.11.2017 | Evropske lige
Udinese odžagal Del Nerija
21.11.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Italijanski Lazio je svoje upe stavil na 24-letnega črnogorskega desnega bočnega igralca Adama Marušića, ki je sicer na površje splaval pri beograjskem Voždovcu. Pred tremi leti je zapustil Srbijo in se preselil v belgijski Kortrijk, dokončno pa se je uveljavil v minuli sezoni v majici Oostendeja in tudi dočakal svoj sanjski prestop. Kariero bo namreč nadaljeval v italijanski Serie A v majici Lazia, s katerim je podpisal petletno pogodbo.

"Izbral sem Lazio, ker velja za eno najboljših ekip v Italiji. Vsi vedo, kakšna ekipa so. Imajo fantastične navijače, v prihodnji sezoni pa bodo igrali tudi v evropski ligi," je povedal Marušić, ki lahko zaseda vsa igralna mesta na desni strani igrišča.

"Pri Oostendeju sem igral na obeh krilnih položajih, igral pa sem tudi globlje. Vseeno menim, da sem v osnovi desni bočni branilec," je pristavil 15-kratni črnogorski reprezetant.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE