OSTALE NOVICE
Stran
od 38
9.12.2018
Evropske lige
Mura tudi na tretji medsebojni tekmi v letošnji sezoni ni uspela premagati kranjskega Triglava, ki bo po osvojeni točki v Fazaneriji zimski premor preživel na predzadnjem mestu prvenstvene lestvice.
0
7.12.2018
Evropske lige
Vodstva murskosoboške Mure je šest mesecem pred iztekom pogodbe preprečilo, da bi moštvo zapustila dva igralca, ki sta v jesenskem delu sezone igrala zelo vidni vlogi.
1
2.12.2018
Evropske lige
Mura je po veliki točki v Stožicah hitro doživela bolečo streznitev. V Fazaneriji je ostala praznih rok proti Celju, za nameček pa ji je sodil igralec, ki je nogometno shodil prav pri Muri.
1
30.11.2018
Evropske lige
Rok Sirk bi lahko postal prvi nogometaš Mure, ki bi uspešne nastope v jesenskem delu sezone lahko nadgradil s prestopom v tujino. Zanj sta se ogrela kar dva otoška kluba, na njihovem radarju še en nogometaš Mure.
6
26.11.2018
Evropske lige
Mura je v marsikaterem pogledu tretji klub v državi. To ni prazna krilatica, temveč vse bolj preverljivo dejstvo, ki ga Prekmurci to sezono uspešno potrjujejo na igriščih prve slovenske lige.
16
24.11.2018
Evropske lige
Pomembnost včerajšnje tekme med Olimpijo in Muro potrjuje tudi prisotnost nekaterih eminentnih gostov. V Stožicah je bil tudi Milan Kučan, sicer po rodu Prekmurec.
4
Evropske lige
Mladenič iz vrst Mure Tomi Horvat se je prelevil v nepričakovanega junaka včerajšnjega obračuna v Stožicah in igralca, ki si ga bodo zapomnili tudi v zeleno-belem taboru.
0
Evropske lige
Ante Šimundža v podrobnosti ni šel, situacijo z včerajšnje tekme med Olimpijo in Muro pa je vseeno označil za sumljivo. Matej Jug je bil sodnik za golom in prekrška ni videl.
7
Evropske lige
Tomi Horvat je postal zlata rezerva Murinega trenerja Anteja Šimundža. Mladenič je z dvema goloma osrečil številčno prekmursko navijaško odpravo v Stožicah.
2
Evropske lige
"Olimpija je bila v 89. minuti z glavo že v slačilnici," je po remiju z Muro ugotavljal njen trener Zoran Barišić. Prepričan je, da se kolaps ne bi smel zgoditi in da je Olimpija sinoči izgubila dve točki.
15
Stran
od 38