OSTALE NOVICE
Stran
od 39
12.2.2019
Evropske lige
Mura je v Turčiji odigrala pripravljalno tekmo proti moskovskemu Spartaku in dosegla rezultat, kakršnega je pred njo dosegel tudi že Maribor.
0
7.2.2019
Evropske lige
Fazanerija je eden od treh najbolj obiskanih nogometnih stadionov v državi, a je še naprej precej skromen. Na vidiku so spremembe, poleg reflektorjev, ki že stojijo, tudi nove tribune.
3
27.1.2019
Evropske lige
Mura je komajda prvo sezono med prvoligaši, a bo priprave oddelala v Turčiji. Med tekmeci, ki jo čakajo, je tudi veliko nogometno ime.
1
Evropske lige
Nogometaši Mure so potrdili velikanski preskok med prvo in drugo slovensko ligo, saj so na prijateljski tekmi vodilni ekipi 2. SNL nasuli kar pol ducata zadetkov.
0
16.1.2019
Evropske lige
Nogometaši Mure so na na prvi pripravljalni tekmi visoko premagali svojega prekmurskega tekmeca Beltince, kar dva zadetka pa je dosegel igralec, ki se je nedavno pridružil moštvu.
0
13.1.2019
Evropske lige
Nogometaši Mure so zaradi spremenjenih pripravljalnih načrtov nasprotnika ostali brez najbolj odmevne prijateljske tekme v času priprav na drugi del sezone v državnem prvenstvu.
0
8.1.2019
Evropske lige
Mura je po Kevinu Žižku svoje vrste okrepila še z enim mladim slovenskim nogometašem, ki pa ima za razliko od Žižka že izkušnje z igranjem v prvi slovenski ligi.
0
6.1.2019
Evropske lige
Mura je predstavila prvega novinca pred pričetkom drugega dela sezone, moštvo pa bo novem močnejše za mladeniča, ki je zadnja leta preživel v nemškem Nurnbergu.
0
9.12.2018
Evropske lige
Mura tudi na tretji medsebojni tekmi v letošnji sezoni ni uspela premagati kranjskega Triglava, ki bo po osvojeni točki v Fazaneriji zimski premor preživel na predzadnjem mestu prvenstvene lestvice.
0
7.12.2018
Evropske lige
Vodstva murskosoboške Mure je šest mesecem pred iztekom pogodbe preprečilo, da bi moštvo zapustila dva igralca, ki sta v jesenskem delu sezone igrala zelo vidni vlogi.
1
Stran
od 39