Uredništvo    16. maj 2018
Ali bo trener Napolija ostal pod vezuvom?

Sarri danes o svoji prihodnosti

Trener Napolija Maurizio Sarri se bo danes sestal s predsednikom kluba Aureliem De Laurentisom in se pogovoril o svoji prihodnosti na klopi druge ekipe italijanskega prvenstva.
SORODNE NOVICE
Mourinho: Serie A bo zdaj najb...
17.7.2018 | Evropske lige
Bari po 110 letih obstoja degr...
17.7.2018 | Evropske lige
FOTO: Ronaldo prvič v dresu Ju...
16.7.2018 | Evropske lige
Ronaldo: Juventus je bila lahk...
16.7.2018 | Evropske lige
Video: Ronaldo je spoznal soig...
16.7.2018 | Evropske lige
Stavka zaradi Ronalda povsem p...
16.7.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Maurizio Sarri je v zadnjih letih eno najbolj vročih trenerskih imen na Apeninskem polotoku. Trener Napolija lahko klub pred koncem maja zapusti le ob odškodnini 8 milijonov evrov, ob zanimanju Chelseaja pa odhod Italijana izpod Vezuva ni povsem izključen.

Iz tega razloga se bosta Sarri in kontroverzni predsednik Napolija Aurelio De Laurentis danes sestala in pogovorila o trenerjevi prihodnosti in morebitnem skupnem sodelovanju. Po poročanju italijanskih medijev se Sarri nagiba k nadaljevanje karierei pri Napoliju, v kaj takega pa ga bo v še večji meri prepričala tudi bogatejša denarna ponudba, ki jo je bojda pripravljen ponuditi De Laurentis.

Sarri bo od predsednika poleg višje plače bojda zahteval dodatne investicije v igralski kader, v kolikšni meri pa se bosta trener in predsednik strinjala o vseh zadevah njunega pogovora, pa zna biti znano že zelo kmalu. Kot morebitna Sarrijeva zamenjava se v primeru njegovega odhoda omenja Carlo Ancelotti.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE