Uredništvo    16. maj 2018
Ali bo trener Napolija ostal pod vezuvom?

Sarri danes o svoji prihodnosti

Trener Napolija Maurizio Sarri se bo danes sestal s predsednikom kluba Aureliem De Laurentisom in se pogovoril o svoji prihodnosti na klopi druge ekipe italijanskega prvenstva.
SORODNE NOVICE
Douglasu Costi štiri tekme pre...
18.9.2018 | Evropske lige
Uradno: Serie B je zamrznjena!
18.9.2018 | Evropske lige
Di Francesco: Kažem in zahteva...
18.9.2018 | Evropske lige
Ivan Gazidis iz Arsenala v Mil...
18.9.2018 | Evropske lige
Costacurta: Na Marakani je nek...
18.9.2018 | Evropske lige
Berti: Inter je malce boljši o...
18.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Maurizio Sarri je v zadnjih letih eno najbolj vročih trenerskih imen na Apeninskem polotoku. Trener Napolija lahko klub pred koncem maja zapusti le ob odškodnini 8 milijonov evrov, ob zanimanju Chelseaja pa odhod Italijana izpod Vezuva ni povsem izključen.

Iz tega razloga se bosta Sarri in kontroverzni predsednik Napolija Aurelio De Laurentis danes sestala in pogovorila o trenerjevi prihodnosti in morebitnem skupnem sodelovanju. Po poročanju italijanskih medijev se Sarri nagiba k nadaljevanje karierei pri Napoliju, v kaj takega pa ga bo v še večji meri prepričala tudi bogatejša denarna ponudba, ki jo je bojda pripravljen ponuditi De Laurentis.

Sarri bo od predsednika poleg višje plače bojda zahteval dodatne investicije v igralski kader, v kolikšni meri pa se bosta trener in predsednik strinjala o vseh zadevah njunega pogovora, pa zna biti znano že zelo kmalu. Kot morebitna Sarrijeva zamenjava se v primeru njegovega odhoda omenja Carlo Ancelotti.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE