Uredništvo    12. marec 2018
Mladi Urugvajec je velika želja Napolija

Torreira na radarju Napolija

Nadarjeni vezist Sampdorie Lucas Torreira je velika prestopna tarča Napolija, ki se že pripravlja na možnost, da bi poleti ostal brez odličnega Jorginha.
SORODNE NOVICE
Costa bo suspenz oddelal poško...
21.9.2018 | Evropske lige
Serie A: Zajc na delu v Sassuo...
21.9.2018 | Evropske lige
Atalanta v nove izzive z Gaspe...
21.9.2018 | Evropske lige
Khedira izgubljen za Napoli
20.9.2018 | Evropske lige
Gilardino končuje uspešno kari...
20.9.2018 | Evropske lige
Škriniar še ni zadovoljen s po...
19.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Napoli nima tako širokega manevrskega prostora pri oblikovanju dragega igralskega kadra kot nekateri njegovi največji tekmeci, kljub temu pa se tudi v letošnjem največjem rivalu Juventusu za scudetto dobro zavedajo, da bodo morali poleti še dodatno okrepiti svoje vrste. Napoliju namreč grozi, da bi poleti lahko ostal brez naturaliziranega Brazilca Jorginha, ki si je z odličnimi predstavami močno dvignil ceno na trgu in je bojda celo na seznamu želja angleškega velikana Manchester Uniteda.

Pri Napoliju razmišljajo o potencialni alternativi v primeru Jorginhovega slovesa, na vrhu seznama želja pa je zapisano ime 21-letnega vezista Sampdorie Lucasa Torreire. Corriere dello Sport poroča, da ga je Sampdoria pripravljena prodati zgolj v primeru aktivacije odkupne klavzule, ta pa je v njegovi pogodbi določena na 25 milijonih evrov.

Omenjeni časnik dodaja, da je klavzula veljavna zgolj do 15. julija, neuradno pa naj bi se Urugvajec že strinjal s ponudbo Napolija, ki mu ponuja petletno pogodbo težko 1.5 milijona evrov na sezono.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE