Uredništvo    6. november 2017
Patrice Evra je po incidentu persona non grata

Evra, poberi se iz Marseilla!

Navijači Marseilla so Patricu Evraju na srečanju proti Caenu pripravili sprejem, po katerem ni več niti najmanjšega dvoma, da v enem največjih francoskih klubov ni več zaželen.
SORODNE NOVICE
Montpellier končal serijo Lyon...
19.11.2017 | Evropske lige
Fekir bo januar preživel v Lyo...
19.11.2017 | Evropske lige
Lastnik Monaca je mojster posl...
16.11.2017 | Evropske lige
Garcia izgubil službo v Saint-...
15.11.2017 | Evropske lige
PSG "kratek" za 75 milijonov
13.11.2017 | Evropske lige
Evra ne želi končati kariere
12.11.2017 | Mednarodni nogometPatrice Evra je v Marseillu dokončno oplel. V klubu so ga zaradi incidenta pred pričetkom tekme evropske lige proti Guimaraesu, ko je z nogo brcnil enega od navijačev, do nadaljnjega suspendirali, sodeč po včerajšnjih podobah na tribunah stadiona Velodrome pa je eden najboljših francoskih branilcev zadnjega desetletja svojo zadnjo tekmo za Marseille že odigral.

Navijači so Evraja pričakali s transparentom, v katerem so mu nedvoumno sporočili, da ga ne sprejemajo več.

"Mislil si, da si nad inštuticijo kluba in njegovimi navijači. Ne želimo, da še kdaj braniš naše barve. Evra, poberi se!" je pisalo na enem transperentu, na drugem pa: "Ljubezen do majice. Spoštovanje navijačev. Profesionalizem. Mar zahtevamo preveč?"

Navijači so se obregnili tudi ob Evrajevo pogosto nastopanje na socialnih omrežjih, na katerih je nekdanji član Manchester Uniteda in Juventusa snemal samega sebe in govoril o nogometu, pri tem pa je bila njegov zaščitni znak fraza "I love this game" (ljubim to igro - prev.) po kateri je prasnil v smeh. Navijaško sporočilo Evraju je bilo polno cinizma: "This Game is over" (te igre je konec - prev.) so Evraju sporočili navijači, ki veljajo za najbolj temperamentne v Franciji.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
nananananananana 6.11.2017, 15:39 Prijavi komentar
LoL, že eden bi lahko bi dovolj :) Če si gnoj si gnoj. Spremenil se pa pač nebo :D
Rosonero11 6.11.2017, 11:36 Prijavi komentar
wow pa dveh incidentih sodiš človeka
Loko 6.11.2017, 11:16 Prijavi komentar
Končno je pokazal kakšen gnoj je. In pred leti so vsi pljuvali po Suarezu, da ga je žalil na osnovi rasizma. Vse se vrača, vse se plača.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE