Uredništvo    8. november 2018
V Rimu pri Laziu gostuje Marseille

Kako uspešen bo povratek na nekdanje domovanje?

Nadaljuje se tekmovanje v Evropski ligi, kjer bo v Rimu ena od najbolj obetavnih tekem dneva. Marseille, ki ga vodi Rudi Garcia, gostuje na Olimpicu, ki je nekoč predstavljal dom za francoskega stratega.
SORODNE NOVICE
Rasistično skavtiranje francos...
9.11.2018 | Evropske lige
Liga Europa: Veliko rajanje Di...
8.11.2018 | Evropski pokali
UEFA Milanu grozi z izdatno ka...
8.11.2018 | Evropski pokali
Mbappejev prestop so spremljal...
7.11.2018 | Evropske lige
Monaco: Klub v "kanalu", lastn...
7.11.2018 | Evropske lige
Bordeaux je postal ameriški
6.11.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V aktualni sezoni Evropske lige Marseillu ne kaže najbolje. V zadnjem kolu ga je na Velodromu v Franciji Lazio ugnal s 3:1, kar pomeni, da imajo varovanci Rudija Garcie le točko s prvih treh tekem. Finalist iz minule sezone mora tokrat v Rimu napasti vse tri točke, kar pa ne bo enostavna naloga.

"Biti moramo povsem osredotočeni in ne izgubiti samozavesti po zadnji seriji slabših rezultatov. Delati moramo manj napak in precej bolje nadzorovati tekmo. Kljub temu, da smo v zadnjem času igrali z zelo dobrimi tekmeci, pa si ne bi smeli privoščiti toliko spodrsljajev," je uvodoma dejal Garcia.
 
Danes se bo strateg vrnil na nekdanje domovanje, vrsto let je namreč vodil rimsko Romo, ki prav tako kot Lazio domače tekme igra na kultnem Olimpicu. "Obožujem ta stadion, prav tako ga obožujejo Romanisti in Laziali. Srečen sem, ker se na nek način vračam domov. Takoj po prihodu v Rim sem začutil toplino doma," je še dejal Rudi Garcia.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE