Uredništvo    11. november 2017
Mediji so zlomili Neymarja

Neymar v solzah: Same laži!

Brazilski superzvezdnik Neymar je na tiskovni konferenci po koncu tekme proti Japonski v solzah zanikal poročanje medijev, da je vzrok za načeto atmosfero v moštvu Paris Saint Germaina.
SORODNE NOVICE
Montpellier končal serijo Lyon...
19.11.2017 | Evropske lige
Fekir bo januar preživel v Lyo...
19.11.2017 | Evropske lige
Neymar, kaj počneš v Franciji?
16.11.2017 | Evropske lige
Lastnik Monaca je mojster posl...
16.11.2017 | Evropske lige
Ero Messija in Ronalda bo prek...
16.11.2017 | Evropske lige
Garcia izgubil službo v Saint-...
15.11.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Najdražji nogometaš v zgodovini nogometa Neymar po prestopu v Paris Saint Germain na igriščih dokazuje svojo mojstrstvo, kljub temu pa je veliko več govora o zadevah, ki se ne tičejo zgolj njegove igre.

Težave so se začele z odmevno afero "Penaltygate", ko se na srečanju proti Lyonu z Urugvajcem Edinsonom Cavanijem nista uspela dogovoriti, kdo bo izvajal enajstmetrovko, v zadnjem tednu dni pa govoric, ki se tičejo Neymarjevega statusa v pariškem moštvu, sploh ni bilo več moč zaustaviti.

Francoski mediji so poročali, da je Neymar na bojni nogi s trenerjem Unaijem Emeryjem ter da ne odobrava njegovih metod dela, pred časom pa je eden od francoskih časnikov poročal, da naj bi po enem od sporov Neymar celo predčasno odkorakal s treninga. Katalonski mediji so na dolgo in široko poročali o njegovem obisku v Barceloni, na katerem naj bi nekdanjim soigralcem potožil nad tem, da je bil prestop v Paris Saint Germain napaka, Neymarja pa so pričele obkrožati tudi govorice, ki ga povezujejo s prestopom v vrste največjega Barceloninega rivala Reala iz Madrida. Veliko prahu so dvignile tudi zgodbe o domnevnih Neymarjevih privilegijih, ki naj bi zelo motili njegove soigralce v klubu, saj naj bi bilo več kot očitno, da nekdanji zvezdnik Barcelone uživa drugačne ugodnosti kot ostali igralci.

Skratka, okoli Neymarja se je dvignilo tako veliko prahu, da se žgočim klubskim tematikam ni bilo moč izogniti niti na tiskovni konferenci, ki je sledila po koncu prijateljske tekme med reprezentancama Brazilije in Japonske.

"Gre mi dobro, zelo sem motiviran in dajem vse od sebe. Zaradi tega je nekaterim novinarjem nelagodno. Izmišljajo si zgodbe, ki preprosto ne držijo,"
je začel Neymar.

"Govorijo, da se ne razumem s Cavanijem in s trenerjem moštva. Vendar pa je ravno obratno. Prišel sem zato, da pomagam."

"Ko sem prišel v Pariz, smo se sestali, sepogovorili in dejali so mi, da me vidijo kot igralca, ki bo klubu pomagal uresničiti visoke cilje. Ti cilji se skladajo tudi z mojimi osebnimi. Želim, da prenehajo širiti laži o meni. Tam sem le zato, da pomagam."


"Želim biti le srečen in nikogar ne želim spravljati v nelagoden položaj. Zavedam se svoje vloge in dobro vem, da je glavni trener. O tem sem govoril s Titejem (selektorjem Brazilije – op.a) in Edujem (vodjem reprezentance – op.a). Te stvari si izmišljajo tisti, ki niso z nami in ki nas ne spremljajo vsak dan. Zaradi tega se počutim neprijetno. Novinarje prosim, naj prenehajo širiti laži in se obnašajo korektno,"
je še dodal Neymar, ki ni mogel zadržati solza po pohvalah, ki mu jih je namenil brazilski selektor Tite.

"Z Neymarjem sodelujem že leto dni in doslej še nikoli z njim nisem imel niti najmanjšega problema. Neymar je sijajen fant," je povedal Tite.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 13
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Who? 12.11.2017, 09:29 Prijavi komentar
timislo - verjetno se je spomnil, da ne zasluži niti 50m€/leto, pol pa jok pa stok ;-)
amigo7 12.11.2017, 00:03 Prijavi komentar
kam pride dela sranje.
fcb.fan 11.11.2017, 15:27 Prijavi komentar
https://www.facebook.com/barcaapologists/videos/359212751199963/ kaksne poteze, in to samo letos v majico Argentine.. NORO
timislo 11.11.2017, 15:09 Prijavi komentar
resno? zakaj se je pa v tej situaciji potrebno jokat
One_United 11.11.2017, 13:29 Prijavi komentar
LITTLE BITCH!
pejo2310 11.11.2017, 10:31 Prijavi komentar
Prav ti je jokica ....karma je prasica a ne.. kok mi ga je žal ;(((
real_en 11.11.2017, 10:27 Prijavi komentar
Če se mal odmaknemo od navijaštva in nevoščljivosti Neymarju ne gre nič za zameriti. Je dosegel vse kar lahko malo derište v vlogi nogometnega boga doseže, torej praktično vse in on gre po tej poti. Da ima takšen status so seveda želje vsakega nogometaša in tudi staršev tako da je to ravnanje pričakovano in razumljivo. Seveda to jokcanje paše zraven. Je vseskoz zavit v vato, sem pa tja pride do njega tudi realnost. Zvečer v družbi prijateljev se bo iz teh krokodiljih solz seveda delal norca iz vseh nas in tistih ki ga obožujejo in tistih ki ga sovražijo. Vsak ki je imel tako derište doma oz. jo še ima ve kako to zgleda. To, da bi rad šel in bo verjetno šel v Real je pa tudi del njegove uspešne poti, ne glede ali mu to privoščimo ali ne.
LJUBIM_NOGOMET 11.11.2017, 09:57 Prijavi komentar
Ojo, revček.... Si je pa lahko vsaj solze obrisal z denarjem, ki ga je hotel služiti pri PSGju...
Who? 11.11.2017, 09:32 Prijavi komentar
Pa a ni logicno, da bo imel drugacen tretma ce so zanj placal 3x vec kot za katerega koli drugega igralca. Ne recem, da je to prav, sam nekak gre eno z drugim. Ne vem kaj se dogaja za kamerami, sam za PSG se je izkazal kot velika okrepitev in po tej strani samo cestitke. Da pa ni vedel da francoska liga ni konkurencna je pa njegova napaka, ker vsi mi loleki, ki preko nogomanije “igramo fizbal” to vemo, bi lahko pa se on. V RM naj gre ce misli kdaj zlato zogo osvojit, ceprav upam, da se to ne zgodi.
Dinho8O 11.11.2017, 09:17 Prijavi komentar
Gospod Neymar se pocuti neprijetno, jokajmo skupaj.
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE