Uredništvo    13. februar 2017
V Parizu bodo znova navijali tudi t.i. ultrasi

PSG na stadion znova spušča ultras skupino

Odkar je PSG v rokah trenutnih lastnikov, ultras scena nima mesta na stadionu Park princev. To se zdaj, ko v Pariz prihaja Barcelona, v želji po boljšem vzdušju na tribunah spreminja.
SORODNE NOVICE
Saint-Etienne želi izplavati i...
24.11.2017 | Evropske lige
Neymar: Za božjo voljo...
23.11.2017 | Evropske lige
Rekordni Paris Saint Germain -...
23.11.2017 | Evropske lige
Lille je Bielso suspendiral in...
23.11.2017 | Evropske lige
Sedmica je padla tudi v Parizu
22.11.2017 | Evropske lige
PSG, zgodovine se ne da kupiti...
22.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ultras scena ima svoje zakonitosti. Ima svoje prednosti in slabosti. Črn scenarij so vselej neredi, idealen pa vsekakor koreografije, glasno prepevanje in navijanje. Ujeti "balans" med vsem tem ni najbolj preprosto in v nekaterih klubih se raje odločijo, da se organiziranim navijaškim skupinam kar odpovedo. To so leta 2012 storili tudi pri francoskem prvaku PSG, ko so klub prevzeli trenutni lastniki.

Že res, da na tribunah ni bilo več nemirov, je pa hkrati ambiciozni francoski velikan ostal z bolj ali manj "gledališko" podporo, kar pa v želji po nudenju spektakla nikakor ni idealno. Po tehtnem premisleku bo v Parizu zdaj prišlo do spremembe. V torek, ko bo v izločilnih bojih Lige prvakov na Parku princev gostovala Barcelona, bodo pri PSG t.i. ultrasom zdaj spet odprli vrata v upanju, da bodo pomagali izboljšati vzdušje na tribunah in posledično ekipi do morebitnega presenečenja v dvoboju proti enemu najmočnejših klubov na svetu. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 6
Starejši naprej | Novejši naprej
Blue moon 13.2.2017, 18:35 Prijavi komentar
Škoda ker lastniki popuščajo....to so v glavnem sami nasilni brezdelneži iz pariških predmestij,ki mimogrede že nekaj dni razbijajo po Parizu.Take bi morali preseliti na mars da tam rudarijo cele dneve ne pa da se jih spušča na tekmo !!!
perotina 13.2.2017, 14:06 Prijavi komentar
če so pametni navijači bodo bojkotirali, ampak ipak majo premau u glavi :)
yyyeb 13.2.2017, 10:07 Prijavi komentar
dvomim da so se nesramno bogati šejki odpovedali ultrasom zaradi denarja. PSG-jevi so znani po nasilju. podpiram to, da se takim klub odpove in distancira. eni klubi nimajo jajc tega naredit
Werder Lunik 13.2.2017, 10:06 Prijavi komentar
Kar žalostno, da se vse več tovrstnih skupin znajde v prepiru s klubskim vodstvom in posledično bojkotirajo tekme. Tudi Romini ultrasi že lep čas bojkotirajo Curvo Sud, kar je res škoda, ker so vedno pripravljali odlično vzdušje. Sicer sem za nadzor tega, kaj vse se počne na tribunah in izven njih, ampak klub brez navijačev, sploh tistih res predanih, ni več pravi klub kar se mene tiče.
UNHOLY CULT 13.2.2017, 09:43 Prijavi komentar
najbolj mrzim take poteze teh vodilnih gnojov,ko se odpovedo navijačem vse v smislu kapitala. isto so se sprli juventusovi najbolj znani ultrasi viking zaradi novega grba z upravo kluba in ne hodijo na tekme
Sanchez9 13.2.2017, 09:15 Prijavi komentar
Haha zanimiva poteza, vseeno pa psg nima moznosti proti Barci
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE