Uredništvo    5. november 2017
Kam bo prihodnost odpeljala Edinsona Cavanija?

Rad bi se vrnil v Napoli

Zastopnik sijajnega urugvajskega golgeterja Edinsona Cavanija je razkril, da ima Urugvajec v glavi zamisel, da bi še enkrat več nase nadel majico Napolija. Njegova pogodba s PSG je veljavna do leta 2020.
SORODNE NOVICE
Neymar: Za božjo voljo...
23.11.2017 | Evropske lige
Rekordni Paris Saint Germain -...
23.11.2017 | Evropske lige
Lille je Bielso suspendiral in...
23.11.2017 | Evropske lige
Sedmica je padla tudi v Parizu
22.11.2017 | Evropske lige
PSG, zgodovine se ne da kupiti...
22.11.2017 | Evropske lige
Neymar: Hočem ligo prvakov, mu...
21.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Vse od afere "enajstmetrovka" naprej se ni moč izogniti vprašanju, ali bosta Brazilec Neymar in Urugvajec Edinson Cavani na dolgi rok lahko uspešno prebrodila vse napetosti in eden ob drugemu našla svoj prostor pri enemu najbolj ambicioznih klubov v Evropi. Cavani predstavlja simbol "pred-Neymarjevega" Paris Saint Germaina, kljub temu pa je kot na dlani jasno, da sijajni golgeter ob Brazilcu nikoli več ne bo imel takšne vloge kot jo je imel v minuli sezoni, ko je v francoskem prvenstvu zabil kar 35 zadetkov. Cavani se z Neymarjem vrača v čase, ko je njegov zvezdni sij zakrival Šved Zlatan Ibrahimović, zato ne čudi, da se navkljub navidez izboljšanim odnosom med obema Južnoameričanoma pojavljajo ugibanja o Cavanijevi prihodnosti.

Cavani se je pred leti že zelo resno spogledoval z odhodom iz Pariza, v mlin govoric pa bi se utegnil vrniti že naslednje poletje, saj je njegov brat in zastopnik Fernando Guglielmone razkril, da si Cavani zelo želi še enkrat zaigrati za Napoli.

"Povratek v Napoli? Edinson je trenutno osredotočen le na PSG. Vedno pa je imel željo, da bi se vrnil v Napoli. Povsem normalno je, da bi se nekoč vrnil v ta klub. V nogometu je tako, da vam danes lahko rečem, da za to ni nobene možnosti, ni pa nobenih zagotovil, da bo čez leto dni to ostalo enako," je povedal Guglielmone.

Cavani je v majici Napolija zbral 138 nastopov, na katerih je skupno dosegel kar 104 zadetke. Po njegovem slovesu so pri Napoliju odlično zamenjavo našli v Gonzalu Higuainu, po odhodu Argentinca v Juventus pa se krepi občutek, da je le prvovrstna devetica kova Cavanija in Higuaina tisto, kar Napoli manjka v oziru na ostale velikane evropskega nogometa.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
legenda 123 5.11.2017, 11:19 Prijavi komentar
Zelo dobra igra Krhina. Le tako naprej. Končno kaže kvalitete.
Rosonero11 5.11.2017, 09:51 Prijavi komentar
Nima napoli gnara za Cavanija. Čez 5 let pa nikul ne veš
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE